Jump to content
BulForum.com

saiclabs

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

About saiclabs

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. Телевизията на настолния/лаптопа я ползвам предимно като фон. Чат-пат се заглеждам по нещо, като ми се стори интересно. Имам два MAG-254 за основната телевизия. Под Windows до скоро ползвах основно Kodi 16 заради EPG-то. От известно време под Windows ползвам Ace Player (VLC базиран) или mpv в зависимост на коя машина съм. Ползвам ги заради timeshift-a. От гледна точка на видеовъзпроизвеждането нямам забележки за VLC/mpv спрямо Kodi. Дори от mpv-то с допълнителни настройки съм по-доволен от Kodi като картина. Под Debian mpv-то не подкарва timeshift-а, но и не съм си играл много там. Покрай празниците от около 20-ти декември до момента само Ace player-а ползвам за по 2-4 часа на ден, предимно вечер след 20:00. bTV Action HD/FOX-овете HD не са имали проблем.
 2. С VLC под Windows и mpv под Debian никакви проблеми тук.
 3. Снимки - Търг за Sapphire Radeon HD 7850, 1GB GDDR5 Картата работи без проблеми, без гаранция, копала е, в плик, с 1x6-pin захранващ кабел, с преходник DVI към VGA, с току-що сменени нови вентилатори, с току-що сменена паста. Намира се в Пловдив. Може да се изпрати с куриер за страната за сметка на купувача. Желателно е след приключване на търга, сделката да се финализира до 2-3 работни дни. Начална цена: 20 лв Минимална стъпка: 5 лв Блиц цена: 70 лв Край на търга: 18.11.2018 / 20ч:00мин.
 4. Това е друга карта. Сравни серийните номера във вторите снимки от двете обяви.
 5. Снимки - Търг за Sapphire Radeon HD 7850, 1GB GDDR5 Картата работи без проблеми, без гаранция, копала е, с пълна окомплектовка, с току-що сменени нови вентилатори, с току-що сменена паста. Намира се в Пловдив. Може да се изпрати с куриер за страната за сметка на купувача. Желателно е след приключване на търга, сделката да се финализира до 2-3 работни дни. Начална цена: 20 лв Минимална стъпка: 5 лв Блиц цена: 70 лв Край на търга: 12.11.2018 / 20ч:00мин.
 6. Победител в търга е @kemafa. Пост #12 е в обявеното време, но редактиран. Пост #13 е извън обявеното време.
 7. Картите са две. Има търг в друг форум за другата карта. На снимките се виждат серийните номера ....52 (в другия форум) и ....53 тук.
 8. Снимки - Търг за Sapphire Radeon HD 7850, 1GB GDDR5 Картата работи без проблеми, без гаранция, копала е, с пълна окомплектовка, с току-що сменена паста. Намира се в Пловдив. Може да се изпрати с куриер за страната за сметка на купувача. Желателно е след приключване на търга, сделката да се финализира до 2-3 работни дни. Начална цена: 20 лв Минимална стъпка: 5 лв Блиц цена: 70 лв Край на търга: 05.11.2018 / 20ч:00мин.
 9. Продавам 2 броя Sapphire Radeon HD 7850, 1GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DP, lite retail (11200-16-20G), без гаранция, копали, в отлично състояние, с пълна окомплектовка, с току-що сменена паста. Характеристики - Снимки - Цена за брой - 70 лв. Намират се в Пловдив.
 10. Ако тракерът ти е в този списък и ползваш/можеш да ползваш rtorrent(+rutorrent), можеш да пробваш и autodl-irssi. Може да видиш и FlexGet
 11. Този контролер работи без компресиране. Странно е, че NAND writes са по-малко от HOST writes в този случай. Почти всеки обикновен потребител не прави бекъп. GPT предлага някакъв вид застраховка, която, ако няма да помогне, то няма да навреди, а и не изисква никакво допълнително усилие/ресурс спрямо MBR. Това ми беше идеята. Имам 3 ADATA ssd-ta с MLC (2xSP920, SX930) съответно на ~3, 2 и 1 год. Никакъв проблем с тях. Моето впечатление е напълно противоположно от вашето. Единственото ми умряло ssd беше на OCZ и то беше мъртво още преди първото пускане, биосът никога не го детектна. После се оказа, че цялата партида беше дефектна.
 12. Друго предимство на GPT е, че записва инфото за partitions/boot на няколко различни места, извършва CRC и при грешка възстановява от друго копие. MBR записва тази информация само на едно място и при грешка, ще я разбереш след рестарт, когато партитишъните са изчезнали вече. SSD-то да не е с контролер, който извършва компресиране (Sandforce), че NAND записванията са по-ниски от HOST?
×
×
 • Create New...