Jump to content
BulForum.com

Фирма за почистване и дезинфекция ?


t_tunchev

Recommended Posts

Мазето в нашия блок се наводни с канализационни води и имаме нужда от фирма,която да почисти и след това да викна и хора,които да направят дезинфекция.От сутринта търся в интернет,ама все ми отказват...вариант е и няколко циганина,ама незнам колко ще си свършат работата.Някой знае ли към коя фирма да се обърна ?

Link to comment
Share on other sites

Не викайте хора от "контингента" оглеждат мазета, оставят прозорци отворени след това през нощта вършат и довършителни работи. Трябва да са доверени и под око постоянно.

Link to comment
Share on other sites

Даа и това е друга причина,но фирмите за дезинфекция не предлагат почистване...а никоя от фирмите за почистване,които открих в нета не се занимават с подобна дейност.

Link to comment
Share on other sites

Никой освен циганите няма да ти свърши тази работа.

Аз направих следното при почистването - с месец предизвестие пуснах съобщение всички да си приберат нещата и да си заключат индивидуалните мазета. След това пуснах вътре скакалците и има казах каквото намерят захвърлено и незатворено да вадят. В резултат пред входа изкараха един Камаз боклуци, изчистиха, изметоха и мазето светна. Разбира се през целия ден имаше надзор на хора от входа. 

Link to comment
Share on other sites

Те са 3 коридора само,които се наводняваха,иначе индивидуалните мазета са заключени.И аз така ще направя с група скакалци :D

А някоя фирма за дезинфекция ползвал ли си?Има доста в интернет,питам за някоя изпитана вече :D

Link to comment
Share on other sites

Не - караха ме да ги викам, че имам плъхове като зайци, а след наводненията хлебарките тръгнаха нагоре, но не ги викам умишлено засега... Най-важното е да се изчисти, след което задължително да се опушат всякакви дупки. Рана остават тръбите на парното, откъдето винаги идват плъховете, които вършеят предимно в абонатната. Аз там влизам с предварително уведомление, че веднъж за малко да ми падне на врата един нахалник. 

 

Опитай този номер дали е активен - 0895018647 - Сашо. Той си води бандата, пардон - фамилията, имат бус и всичко - пускаш ги да вършеят и ги наблюдава някой да не изнесат нещо ценно. На мен ми взеха 100 лева преди няколко години. Струва си при всички положения предвид какви говна извадиха + цял камион боклуци (боклуците ги отнасят)...  

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...