Jump to content
BulForum.com

Някой ходил ли е в Ахтопол тази година


Bai Ganio

Recommended Posts

Впечятленията ви?

 

Аз бях преди две седмици там, но само за половин час - закарах едни познати с колата от Приморско. Направи ми впечатление, че от 11 години (последния път, когато летувах в Ахтопол) почти нищо не се е променило :woot

Обстановката е доста "кънтри", но за сметка на това по-евтино. Плажа е отврат - ако си с кола, по-добре отивай на Синеморец или някой от съседните плажове.

Аз лично намирам Приморско за най-доброто съчетание на цена/качество на черноморска почивка :punk

Link to comment
Share on other sites

Няколко пъти подред все на Приморско ходя и искам малко разнообразие  а като дете на Ахтопол много ми харесваше обаче сега не знам ...

 

Пробвай тогава на Синеморец. Пак ти казвам, ако имаш автомобил - идеалния вариант е нощувка в Ахтопол, плаж в Синеморец ;)

Link to comment
Share on other sites

Ахтопол>>>>Село<<<<>>>>мизерия<<<< :sick плажа>>>>отврат<<<

Link to comment
Share on other sites

Guest the_hot_guy

ami naite li kvo 6a vi kaja seki obi4a razlio4na po4ivka !!! :D v ahtopol vqrno 4e e selo nqma mnogo hora mqsto na koeto moje da pospi6 bez nikvi avtomobili a we da izbqga6 ot grada ina4e si ima mnogo qki restoranti i kakto kazvat nai dobriq variant otiva6 i otsqda6 v ahtopol i hodi6 na plaj v sinemorec :) li4no sam go probval :) dokato v primorsko si4ko e prenaseleno gaz do gaz na glavnata mnooo dikoteki mnoooo klubove i prosto super naseleno :angry: neznam no na men prosto ne mi haresva tova ne mislq 4e tova e pravilniqt na4in da si otpo4ine6 !

Link to comment
Share on other sites

Тази година ще ходим на Ахтопол, дано втората половина на август не се окаже много дъждовна. Така, че инфото ми дойде много навременно.

 

Вероятно на мен ще ми хареса, защото от всичко най-много мразя гъчканака на мястото, където смятам да почивам. Това важи и за планината, да не можеш да изминеш 20 метра без да срещнеш група хора, напалили огън, пекат нещо си, а през отворените врати на колата дъни люта чалга на мах. Почивка в гората разбирам да чуваш само шума на вятъра в дърветата (и вътрешния си глас :D ) и като срещнеш непознат човек, да се поздравите, щото сте се срещнали.

Извинете ме за отклонението.

Link to comment
Share on other sites

май-май и аз съм се запътил към ахтопол тази година. баща ми не обичал блъсканицата и не ще в китен. а ако няма хора на мен няма да ми е кеф

Link to comment
Share on other sites

Актуална информация, та чак пáри :P

Много кофти плаж, отврат. Вариант: квартира в Ахтопол (3-5 лв), плаж на Синеморец. Ако сте с кола, не забравяйте резервна гума и си сгънете лявото огледало при пътуване от Царево до Ахтопол и ОСОБЕНО до Синеморец. Ние изгърмяхме и по двете точки. Пътя е толкова тесен, че разминаването е проблем и слизането на банкета е свързано с 50 % вероятност за пукане на гума (както стана с нас :( , и отнасяне на огледалото :sayjin ). Ако все пак ви се случи проблем с гума, направо ходете на вулканизатор в Царево.

Иначе има евтини и приятни кръчмета за хранене в Ахтопол. Изобщо, не е много лошо, още повече ако се сравни с Несебър, Приморско или Созопол - няма такава блъсканица, да се разминаваш странично. Може би след 1-2 години нещата ще се променят, понеже мангизлии са купили сума имоти в Синеморец и почва яко строителство, няма начин да не натиснат общината да оправи инфраструктурата.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...