charmock Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 On 2/18/2020 at 10:55 PM, Godfather said: Вече почна да говориш напосоки. Кой на кого не разрешава да се защити? Да не говорим, че процеса още не е започнал. Expand Къв процес бе човек...това да не ти е Мехмед дето е откраднал 2 кокошки. Това е международна ескалация, там трябва да бъдат допуснати всички страни и да разследват. Ми нормално е Холандия, Белгия и особено Украйна да обвинят Русия. Това можех да ти го кажа още преди тяхни екипи да идат на мястото на катастрофата. Не прочетох нищо за самоубилия се пилот. Или и там работата е от Алфа Кентавър...ам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 On 2/18/2020 at 11:00 PM, charmock said: Къв процес бе човек...това да не ти е Мехмед дето е откраднал 2 кокошки. Това е международна ескалация, там трябва да бъдат допуснати всички страни и да разследват. Ми нормално е Холандия, Белгия и особено Украйна да обвинят Русия. Това можех да ти го кажа още преди тяхни екипи да идат на мястото на катастрофата. Не прочетох нищо за самоубилия се пилот. Или и там работата е от Алфа Кентавър...ам? Expand Аз с конспиративни теории не се занимавам. Смятам, че са обида за интелекта на всеки индивид. Но това, което смятам за най-брутално е изнасянето на конспиративни теории като "факти". Та да отговоря на въпроса ти - да, точно същата работа е като онази от Алфа Кентавър и мисля е напълно безсмислено да се обяснява защо, нещо като да доказваш, че водата е мокра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Ти ся си разработваш клавиатурата или се опитваш да блеснеш с нещо? Кое точно е фейспалм и кое е конспиративна теория от нещата които ти написах. Всъщност до преди малко си мислих, че ти си един чудесен член на канадско-американската демокрация. Те имат нужда от хора като теб. Послушни и вярващи на всичко което каже CNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 On 2/18/2020 at 11:22 PM, charmock said: Ти ся си разработваш клавиатурата или се опитваш да блеснеш с нещо? Кое точно е фейспалм и кое е конспиративна теория от нещата които ти написах. Всъщност до преди малко си мислих, че ти си един чудесен член на канадско-американската демокрация. Те имат нужда от хора като теб. Послушни и вярващи на всичко което каже CNN. Expand Не знам кой си разработва клавиатурата с тия лозунги за "канадско-американска" демокрация, каквото и да означава това. Или може би искаш да ми кажеш по заобиколен начин каква истинска и безаналогова демокрация са изградили в онзи пущинак насевер от Монголия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 On 2/19/2020 at 3:07 AM, Godfather said: Не знам кой си разработва клавиатурата с тия лозунги за "канадско-американска" демокрация, каквото и да означава това. Или може би искаш да ми кажеш по заобиколен начин каква истинска и безаналогова демокрация са изградили в онзи пущинак насевер от Монголия? Expand Мм, не, аналогова си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 On 2/24/2020 at 12:46 PM, pavlan said: https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ? Expand И с какво точно се опитваш да ме убедиш с някакво клипче от Туитър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Ако беше от RT.com щеше да е друго нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.