Jump to content
BulForum.com

pavlan

Members
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

About pavlan

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

627 profile views
 1. https://mikrotikbg.shop/bg/wi-fi-ruteri/106-hap-ac-rbd52g-5hacd2hnd-tc.html Не е бил 100 аз съм с такъв но не съм на гигабит
 2. Давай , преподавай Още по-смешно става след това изречение... ти си пълен хал хабер. Предлагам да не мацаш повече темата с глупости. м/у другото ще обясниш ли на невежите : каква VLAN мрежа е 92.22.22.* и какво е "spoof-нати IP адреси без MAC заверка"
 3. Най-вероятно собственото ти изпълнение е слабо, приятел. Само от това изречение ми е ясно колко разбираш от мрежи. Поредния който иска да лови с трици, маймуни.
 4. Докато не се научите какво значи гарантирана услуга, а не такава за офис от 80лв... така ще е. Скоростите на тази услуга са максимално достижими, а не гарантирани. Какви услуги си тръгнал да предлагаш ?
 5. По-същественото е, че HTTP тунел се прави единствено с цел заобикаляне на firewall. Например в корпоративна мрежа където имаш разревени HTTP/HTTPS само. А самото HTTP върви върху TCP. HTTP тунела е обратното, TCP енкапсулирано в HTTP. Анализа на трафика колко да ти е по-скъп ако позваш и при двете AES256 да кажем ? Изобщо какво разбираш под "анализ на трафик" ? PS. Тези слоеве и ОСИ модели отдавна не са това което бяха - справка MPLS
 6. Да съвсем - казва се руски газопровод като дадеш за строителство повече от транзитните такси за 20-30 години напред
 7. Кой и защо каза, че руският интерес съвпада с българския ?! Руския зор е да се заобиколи Украйна, а българския интерес е диверсификация ! Точно конкуренцията е това което Русия не иска в България, точно заради цените. Кой е неграмотен и кой не мисли сега ? Кога ще ви уврят главите, че русофил е обратното на партиот в България ?
 8. Аз такъв срам за президент не съм виждал досега ... и предишния и по-предишния ряпа да ядът. То не беше слагачество, гъзолизане, слугинаж граничещ с предателство. И това от бивш генерал на държава членка на НАТО. То и децата вече разбраха, че тия проекти ако не се случат ще се пие руски чай с рукола ... ама ...
 9. Ползвам. И през Кулбокс има отлична свързаност и към 9.9.9.9 и към 1.1.1.1. За разлика от други доставчици. И напоследък се чудя има ли изобщо смисъл от локален кеширащ DNS при положение, че три големи отворени DNS провайдъра са ти на по 3-4 хопа и по 2-3ms закъснение ?
 10. Положението е - Пиши ЕСЕ и да бегаме
 11. едно време не беше ... сега май няма как, освен ако не им знаеш VLANите може би, а може и други врътки да има
 12. Комплект безжична клавиатура и мишка - Microsoft Desktop 850 Business Отлично запазени и почти неизползвани. Снимки: https://www.olx.bg/ad/bezzhichna-klaviatura-mishka-microsoft-desktop-850-business-CID632-ID7Idlv.html Цена: 35 30лв. За контакти и въпроси, пишете ЛС. За Пловдив може и лично предаване.
 13. pavlan

  Black Friday

  Някъде около следващия Black Friday
×
×
 • Create New...