Jump to content
BulForum.com

pavlan

Members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

About pavlan

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1019 profile views
 1. Това е най-добре да направиш. И OpenWRT на някой TP-Link ще свърши работа с малко повече чоплене.
 2. Едва ли чак толкова ще си разглезят клиентите, пък и на повечето не им пука за адреса. Преди май можеше да си купиш статично ИП , но сега не знам. Нещо като вградения DDNS в Микротик няма ли да ти помогне ?
 3. Точно така колега, ако продавах щях да ти кажа.
 4. Брат ... би ли ни обяснил как са свързани google dns-ите с твоя рутер ?
 5. Fitbit Charge 3. По-добро няма да намериш в тоя клас.
 6. https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ?
 7. Опита се да кажеш нещо, ама не ти се получи ?! https://beta.wikiversity.org/wiki/История_на_Русия/Киевска_Русия_(кр._на_IX_–_нач._на_XII_в.) ... https://en.wikipedia.org/wiki/Bohdan_Khmelnytsky Къде изяде няколко века ? Не ми е ясно ... ти за нещо по-добро от Уикипедия ли се имаш ? Дай източници ?
 8. Явно не са толкова недопустими :))) И за да изясня все пак моята гледна точка. Келеша от поста мисля че е на 30-40+ и е неграмотен понеже го мързи и съжалява как други получават повече от него. Очевидно е, че изпитва носталгия по едно отминало време когато работните места и заплатите се раздаваха според това дали си партиен член и колко си верен на партията , а не какво можеш и колко знаеш. Това доволно ясно ли е?
 9. Дай ми сериозен ? То и територията на днешна BG не обхваща българската нация.
 10. Ти прочете ли поста на Antares и скрииншота. Мисля е доста ясно кое е общото с комунизма. Ако някакви твои убеждения ти пречат да се "сетиш" това е твой проблем. А да ... и статията в дума.
 11. В смисъл на програмистите и заплатите им и как само на тях им ги вдигали "Сабудете се" както е казал човеко
 12. Ех колко им липсва комунизма на червеногъзите мързеливи малоумници ... ! СъсипАха я таа държава !!! Добре си беше по Байтошево време....
 13. Защо ли в Уикипедия никой не споменава 1914 и т.н... ? Или се бърка с 2014 ? https://bg.wikipedia.org/wiki/История_на_Украйна https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Ukraine
×
×
 • Create New...