Jump to content
BulForum.com

pavlan

Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pavlan

 1. Като гледам ползват БългарияСат1, а инсталация и поддръжка са outsource-нати https://neosat.com/contact-us Интересно само чия собственост са.
 2. На Силистар не събират ли паркинг тая година ? Я препоръчайте нещо на Арапя, хотел или вили ? Кое определяш като на юг ? Ако е Созопол и Приморско там винаги си е гмеж
 3. Гледам на сайта им пише 480Е , ти викаш 500 комисионна ?
 4. Имаше една такава шахта пред бившата Евмолпия , доста жертви беше взела За нея ли става дума Чак накрая някой беше сложил табела "Внимание шахта убиец" или нещо такова
 5. Айде да питам и аз за History , timeshift неможе ли да се уреди ?
 6. Това е най-добре да направиш. И OpenWRT на някой TP-Link ще свърши работа с малко повече чоплене.
 7. Едва ли чак толкова ще си разглезят клиентите, пък и на повечето не им пука за адреса. Преди май можеше да си купиш статично ИП , но сега не знам. Нещо като вградения DDNS в Микротик няма ли да ти помогне ?
 8. Точно така колега, ако продавах щях да ти кажа.
 9. Брат ... би ли ни обяснил как са свързани google dns-ите с твоя рутер ?
 10. Fitbit Charge 3. По-добро няма да намериш в тоя клас.
 11. https://twitter.com/60Minutes/status/1231738057105252358?s=20 Нещо неясно има ли ? Някой ?
 12. Опита се да кажеш нещо, ама не ти се получи ?! https://beta.wikiversity.org/wiki/История_на_Русия/Киевска_Русия_(кр._на_IX_–_нач._на_XII_в.) ... https://en.wikipedia.org/wiki/Bohdan_Khmelnytsky Къде изяде няколко века ? Не ми е ясно ... ти за нещо по-добро от Уикипедия ли се имаш ? Дай източници ?
 13. Явно не са толкова недопустими :))) И за да изясня все пак моята гледна точка. Келеша от поста мисля че е на 30-40+ и е неграмотен понеже го мързи и съжалява как други получават повече от него. Очевидно е, че изпитва носталгия по едно отминало време когато работните места и заплатите се раздаваха според това дали си партиен член и колко си верен на партията , а не какво можеш и колко знаеш. Това доволно ясно ли е?
 14. Дай ми сериозен ? То и територията на днешна BG не обхваща българската нация.
 15. Ти прочете ли поста на Antares и скрииншота. Мисля е доста ясно кое е общото с комунизма. Ако някакви твои убеждения ти пречат да се "сетиш" това е твой проблем. А да ... и статията в дума.
 16. В смисъл на програмистите и заплатите им и как само на тях им ги вдигали "Сабудете се" както е казал човеко
 17. Ех колко им липсва комунизма на червеногъзите мързеливи малоумници ... ! СъсипАха я таа държава !!! Добре си беше по Байтошево време....
 18. Защо ли в Уикипедия никой не споменава 1914 и т.н... ? Или се бърка с 2014 ? https://bg.wikipedia.org/wiki/История_на_Украйна https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Ukraine
 19. Тва за украинците е пълна глупост приятелю. Прочети за Киевска Рус и разбери откъде тръгва 90% от руската култура и религия и т.н. Колкото до ошамарването, също си много в грешка, ошамарените бяха други след което бяха принудени да вкарат техника приблизително 10х на българската армия в момента.
 20. https://www.instructables.com/id/Repair-a-Broken-Ethernet-Plug/
 21. Пари + условия. Хората на 90% работят за това. Предлагаш ли ги ? И за каква работа става въпрос - квалифицирана или не ? Какво искаш да кажеш с това за "младите хора", че ги мързи ли ?
×
×
 • Create New...