Jump to content
BulForum.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dunata

PHILIPS 40PFL4308H

Recommended Posts

http://www.philips.bg/c/televisions/4000-series-102-cm-40-inch-3d-max-dvb-t-c-40pfl4308h_12/prd/

Харесах си този модел, но не съм особено запознат с 3Д технологиите и имам няколко въпросчета.

Конвентирането от 2д към 3д добро ли е и как се получава на самия телевизор ?

Ще се използва основно за филми, кой е най-лесният начин за гледане на 3д такива ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Най-лесния начин за мен е,купуваш си един външен хард 500 гб. пълниш го с филми и го свързваш с телевизора,но задължително преди да си го купиш вземи една флашка и качи няколко филма в различни формати + субтитри и виж дали ще ти ги възпроизвежда.Преди няколко часа,това правех в техномаркет,Samsung и LG го правят,за другите марки незнам.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Филипс имат проблеми с някои формати на субтитрите и менютата са им изключително дървени. Ориентирай се към LG или Panasonic, според мен.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Менютата са ужасни, поддържаните формати са ограничени, дизайна е гаден, но пък картината е хубава, а това въпреки всичко е телевизор. :)

Най-лесния начин за гледане на 3Д филми със субтитри е през Мултимедиен Плейър или от компютъра през HDMI кабел.

Share this post


Link to post
Share on other sites

С моето LG до сега съм имал проблем с 1 филм, който се подържа от ТВ, но просто не искаше да тръгва, защо идея си нямам. Със субтитрите не съм имал проблеми освен със синхорнизацията, но поне фабрично си има меню за донастройка и става екстра.

 

3Д филми си свалям на компа и ги шервам по мрежата, и си вървят без грешка.

Share this post


Link to post
Share on other sites

За мен Филипс са най дървените телевизори,не ги препоръчвам на никого.Мога много да говоря за моето дърво,още му пазя стикера телевизор на годината(непомня коя беше).Единственото хубаво нещо е че все още работи.

Телевизора е малко по старо LCD и: 

-клониране на звук просто забрави не може няма и скрито меню като на Ел Джи-тата.Картината от компа перфектна,собствено меню трудно за управление след много ръчкане отидох до булсата и си пуснах сателита че с него по лесно се оправям отколкото това дърво филипс вкъщи.Като заменя един канал с друг на повечето телевизори останалите минават с една цифра нагоре(назад) този е със собствено мнение направо заличава стария,а при финна настройка няма откриване на стария(имам и аналогова кабелна).Въобще мн. съм разочарован от Филипс никога вече няма да влезе вкъщи освен ако не е внос от Англия.Моето дърво още като ново му гъгнеха тонколоните,реших проблема с отделна система 2/3/5+1 да ама буксата след като включиш новите тонклони не спира вградените.И др. проблеми които още като нов ми съобщиха в сервиза че така е създаден заводски и не се препоръчва да се разбутва.

Маде ин Унгария или Полша не помня точно,Никога вече няма да ги погледна,и не ги препоръчвам на никого.

Другият е Китайско -Турско Хитачи никакви проблеми с нищо ,меню -перфектно ,но не е това което търсиш,по-горе са писали много хора за LG,май това е марката за 3д,а Самсунгите могат да се управляват с таблет или андроид телефон...

На нашите взехме едно Беко ,на работа имаме беко което денонощно работи само дистанционни сменяме през годините,за мой ужас и менюто му е като за бавно развиващи нищо общо с Филипса.

Лично мое мнение не си длъжен да се съобразяваш с моето мнение,но повярвай телевизора не е само картина,заради скапан звук може така да го намразиш че да не ти се иска никога да го пуснеш.

Късмет Ти пожелавам ако си в България ще ти трябва.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...