Jump to content
BulForum.com

Терариум Пловдив


Aquila

Recommended Posts

След дълго очакване и много труд, Терариум Пловдив най-накрая отваря врати.

 

 

16 октомври 2010 г. · 12:00 - 19:00

Място Терариум Пловдив

ул. Петко Д. Петков №27

 

Постоянната експозиция се състои от десетки видове, влечуги, земноводни, безгръбначни и бозайници, част от които са единствени в България. Голяма част от изложените животни са собственост на Терариума, но също така има и гостуващи експонати собственост на уважавани наши тераристи. Експозицията ще е динамична и обновяваща се, представяща по нещо ново и интересно.

 

Заповядайте!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Пропуснах откриването, но тези дни ще грабна братовчедките и ще дойдем да ви видим. :))

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Днес посетихме терариума с жена ми и двете лапета. Останах много приятно впечатлен и от експонатите и от любезното отношение на Aquila. Дори ни извади да погалим един питон, една тарантула, както и една чинчила. Смятам редовно да го посещаваме. :))

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Преди 2-3 седмици бяхме с малката и ние на терариума. Учудвам се, че има все още подобни хора, които с такова постоянство и да отглеждат тези екзотични животни. Не знам дали Aquila = Иво Катрафилов , но уредника на терариума ми направи изключително добро впечатление ... лесно и приятно се контактува с него, макар да сподели доста проблеми за откриването на постоянно място за терариумът им. Няколко дни след посешението ни постоянно ехтяха в главата ми думите му, че е работил на много увеселителни места, има знанията и най-вече желанието да работят с деца, но до момента се борят с ежедневната незаинтерисованост на повечето хора към животните. Все си мисля, че с радост бих дал пари в детската градина да го заведат децата в терариум или подобно место, отколкото за редовният куклен театър. Не че подценявам театралното изкуство, но честно казано понякога ми се струва доста странно спрямо знанията за животните около нас.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...