Jump to content
BulForum.com

nacho1

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

About nacho1

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

547 profile views
 1. Здравейте, съфорумци, Търся надежден стар модел телефон към, който имам следните изисквания: 1. Звукът при разговор да е силен и ясен ! Това е, на което най-много държа. Не съм 100% сигурен, от какво зависи това най-вече, но ще се ползва в район, който има лош сигнал на мрежата, макар и близо да е до Пловдив и в случая за да има добър звук мисля, че и трябва да има и добра чувствителност към сигнала. В противен случай, често се получава дисторшън или накъсване на звука по време на разговор. 2. Да има българско меню. 3. Батерията да издържа поне 3-4 дни "standby", но в краен случай ще търся нова батерия. 4. И последно .. ако има по-големи копчета и надписи на екрана ще бъде не лош бонус. Ще съм благодарен на всеки, който има опит със старите "глупави, не-смарт" телефони да даде съвет кой модел е най-подходящ в случая с тези изисквания. Ще се радвам дори и да нямате телефон за продаване просто да ме ориентирате кой модел е най-подходящ. Пишете на лична или в темата. За Viber и What'sApp +44 7511 097808. Благодаря Ви за отделеното време.
 2. Имам чисто нов , служебен тел ,к-то не е ползван .

  https://most.bg/nokia-3310-3g-ss-charcoal.html

 3. Здравейте, съфорумци Търся елементарен телефон само за разговори, модела не ме интересува стига да е нов телефона. Държа да е нов заради батерията и държа да се чува идеално при разговор. Задължително да не е с тъч-дисплей и да е под 4 инча. Предложения в темата или на лична. Благодаря Ви за отделеното време.
 4. Здравей, Искам да ти звънна за хард диска. Нямам Бг номер и затова няма смисъл да ти давам моя. Би ли ми написал твоя телефонен номер за връзка с теб, защото трябва до 2 дни да пътувам ?
×
×
 • Create New...