Jump to content
BulForum.com

one night stand..


Recommended Posts

Какво мислите за сексът за една нощ,било то с непознат/а или с приятел/ка?Мислите ли че е нормално и мислите ли,че във втория случаи/с приятел/ка/ би могъл да развали отношенията ви?

 

Аз съм за за тази история:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply
A mi az sam pravil taka ama s bif6oto gadje,ne si razvalihme otno6eniqta s neiq.Ama to taka sa slu4i 4e piinahme malko i reshihme da sa ..... i dvamata behme dovolni :)

хехех...а искаш съвети за запознаства с момичета а?? :)

 

 

Твърдо за!

Link to comment
Share on other sites

Не бих спал с непозната. С приятелка по-може. Не вярвам това да развали отношенията ни, напротив, аз бих я чувствал още по-близка. За нея не знам. Пък кой знае, може от one night stand да се стигне до a couple of nights stand :) После a few nights in a row stand и така нататък :P

Link to comment
Share on other sites

аз бих спал с непозната. но при положение че сме примерно на купон и сме пийнали. иначе не бих. а с приятелка е нещо много хубаво. тъкмо ще се сближите още повече, а пък тогава ще можете наистина винаги да "разчитате" един на друг, и както каза колегата Zerghathul така винаги ще имаш на разположение човек, който ще "поеме" мъките ти и няма да ти иска пари:)

Link to comment
Share on other sites

и както каза колегата Zerghathul така винаги ще имаш на разположение човек, който ще "поеме" мъките ти и няма да ти иска пари:)

Aaaaa!! Това никъде не съм го казвал! :) Идеята ми беше, че е възможно този one night stand да прерастне във връзка.

Link to comment
Share on other sites

ахаа, начи така, да след като го прочетох пак от твоята гледна точка, наистина е така, може да прерастне във връзка, но и моето е добро предложение. една любовница, катоп по филмите:)

Link to comment
Share on other sites

Хмм,аз доколкото съм забелязал този вид секс с приятелка не води до сериозна връзка,даже понакога до лоши неща.Но всичко е възможно

Link to comment
Share on other sites

Велвет, до колкото разбрах от предишни твои постове, ти си имаш приятелка, и то вече сте доста време заедно. Би ли си позволил да преспиш с друго момиче, било то и за една нощ? Би ли споделил с гаджето си, ако ти се прииска да го направиш? Въобще какво мислиш за "либералните" връзки - и двамата да се срещате и с други хора, включително и да правите секс с други?

 

Не приемай въпросите ми като нападка! Просто се интересувам, защото съм ги задавал на себе си много пъти и ми се иска да разбера мнението на други момчета. Пък ти ми се струваш готин пич, затова се обръщам към теб ;) (споко, хетеро съм :woot )

Link to comment
Share on other sites

хавата за споделянето-ами споделял съм и такива неща,но честно казано не бих го направил.Де да знам,не ми стиска или нещо такова.Кой знае:)А за тези либерални връзки-хем ми се струват хубави,хем лоши,по-скоро за тях трябва да каже някой,който ги практикува

Link to comment
Share on other sites

споделял съм и такива неща

Тя как реагира? Ако ти каже, че няма нищо против да преспиш с друга, как ще го приемеш? Че не и пука за теб, или че толкова те обича, че не иска да те ограничава по какъвто и да било начин и иска да си щастлив?

Ти как би се чувствал , ако стане обратното - тя да ти каже, че има някой друг, с който иска да преспи, нищо сериозно, само секс?

Сори за кръстосания разпит, ако ти е неприятно няма да питам повече!

Link to comment
Share on other sites

МИ нормално си реагира:)))По другите два въпроса и представа си нямам.Като ми дойде на главата ще си кажа:)

Link to comment
Share on other sites

:) Seksut za edna no6t e "kratka vruzka"-bez obvurzvane,niama izli6ni obe6tania i o4akvania-prosto edna krasiva ve4er izpulnena s emocii i strast.Seksut s nepoznat e vurhoven -pravi6 go,za6toto taka iska6.niama ni6to lo6o v tova da poiska6 da bude6 s niakoi "samo tazi no6t" ;)
Link to comment
Share on other sites

Аз лично не харесвам много one-night-stand-хави,но понякога действат ободряващо.Не знам,според мен е по-приемливо да правиш секс с непознат,отколкото с приятел.Най-малкото,защото има повече адреналин.Правила съм секс с приятел и ви казвам,че за мен изходите са два-или повече да не можете да се погледнете в очите или да станете гаджета...Според мен...

А колкото до либералните връзки-харесвам ги като идея,но аз лично не мога да ги реализирам,много съм ревнива.Но отстрани погледнато са готини,само че трябва да смел или недосатъчно влюбен. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

И аз отново да се включа.За мен основната идея на уан найт стенд-а е единствено и само чукане/съжалявам за израза,но аз така го разбирам/.С непознат си е ок/макар че не ми се е случвало/,защото не си обвързан по никакъв начин с този човек.А с приятели вече става завързана работата.В този случай според мен от решаващо значение е до каква степен са освободени тези хора.Защото се случва да правиш секс с накой приятел/ка и след това ако не на следващиа ден,то в най-скоро време се отдалечавате един от друг.А може и просто да си правите секс и след това всичко да е ок.Нали знаете-хора всякакви:)

Link to comment
Share on other sites

Da spish s nqkoi za 1 nosht s poznata ili s priqtelka ne e losho. Moje bi trqbva da se razberete za sled tova kakvi shte sa vi otnosheniqta, za da nqma oburkvane v nqkoi ot dvamata.

 

Tova e moq nachin :)

Link to comment
Share on other sites

Според мен сексът не е само адреналин. МОже да е страхотно с непозната, не знам, не съм пробвал. А и не знам дали ще ми хареса, защото както каза Велвет, това си е чукане. А на моята все още романтична и непокварена душица тази дума хич не и допада. Е, айде да не е непокварена, ама е романтична все още :) Затова мисля, че е по-хубаво да е с приятелка. Пак казвам, може да греша - ако ми се отдаде възможност да любя непозната, ще го направя, в името на науката! :woot

Link to comment
Share on other sites

Твърдо против!!...аз съм пенсионер ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...