Jump to content
BulForum.com

Spy Gadget-невидима за студенти и кандидат такива :)

Recommended Posts

Устройството и с миниатюрни размери и е с Bluetooth.Чисто ново,не е употребявано! Снимка 1 - това нещо се поставя в ухото-от него не излиза нищо.След това се изважда със специална магнитна пръчица,която влиза в комплекта.

Снимка 2-това е Bluetoth-a,може да се си го сложите в джоба или където решите.Това нещо може да се използва и за Bluetoth на компютъра или за Flash-ка.

Снимка 3-тази бримка се скрива идеално в яката на риза.

Цената е възможно най-ниската на пазара и не подлежи на коментар - 180лв.Тел.:0876750058 Пловдив

Мааму стара, затова сме на туй диридже, щото всеки е тръгнал по пътя на най-малкото съпротивление.

Тъй като съм общо взето в системата, само да вметна за евентуалните ползватели на устройството, че на по-важните изпити като приемни или държавни, на случаен принцип или при съмнение за преписване, вече проверяваме и кой какво има в ушите - магнити не ползваме, слушалката е миниатюрна, но все пак се вижда като се приближиш достатъчно. В скоро време обмисляме монтаж на заглушителни устройства на GSM честотата.

Съгласен съм с теб,но всеки си преценя до къде му стигат силите и какво иска да постигне с образованието си.Тази слушалчица не си вижда дори да гледаш и вътре в ухото,защото пада в края на ушния канал точно на тъпанчевата мембрана.Също така и не се чува-именно за това е уникално.

До колкото някой ми беше подхвърлил тази информация, но вече в ПУ има няколко зали със заглушители(не знам колко в вярна тази информация), но и да не са заглушени трябва малка инвестиция да се направят/сдобият с няколко набора от заглушители и всичко ще приключи на бързо.

А и като гледам това, има поне 50%(може и да не са чак толкова много), но със сигурност това може да ти повреди слуха. Това е на принципа на магнитните вълни, който огърлицата произвежда под дадена честота и слушалката(топчето) трепти и изведнъж да се получи шум в разговора и да се ускори трептението и може да се увреди слуха на потребителя. Това е лично мнение според мен.

Поне спомени, че има и 2х9В батерии с теб(ако не се лъжа за да захранят връзката).

Мод: ОК, нека спрем вече да обсъждаме кое-какво, а да оставим човекът да си продава слушалката. Проблемът не е в него, а в тези, които купуват за такива цели...не дай боже утре да попадна на доктор, който си взел всичките изпити с такава слушалка. :ph34r:

Въпреки отрицателните мнения се пристраших да си взема такова устройство.Джаджата е уникална,а за проблема с ушите-няма никакви ядове,съшо така се консултирах и с ушен доктор който ме увери,че няма опасност.6+.Момчето е много точно.

Аз мисля, че такива теми трябва да се затварят. Даже се чудя, кой позволил такава тема да бъде стикната, но парите какво ли не правят... Това си е чиста доза измама и въпреки, че все още не е забранена от закона, не смятам, че от морална гледна точка трябва да се толерира. Както Мидекс каза, недай си Боже утре да попаднете на някой лекар, който изкарал медицината с това устройство...

Сандрьо, аз ако бях на твое място, не само, че нямаше да се хваля, ами и щеше да ме е срам изобщо да споменавам, че съм купил такова нещо...

Въпреки, че принципно съм съгласен с Runner и останалите относно преписването, докторите и т.н., има нещо, което пропускате.

Това е просто продукт, като всеки шпионски такъв. Едно време когато е нямало такива технологии, е имало други начини за преписване, минаване на изпити и т.н. С технологиите се развиват и анти-технологиите, т.е. технологиите за борба с тях.

Все едно да заклеймяваме, че говорителите по ТВ ползват такива, или тези с микфорони и скрити камери дето записват некоректни търговци и измекяри, с цел да ги изобличат.

Като говорим за доктори, некадърни такива винаги ще има, но ако системата и обществото са наред, такива, взели си изпитите по втория/третия начин няма да се задържат дълго. Само дето и тоя принцип у нас не работи - пореден пример от оня ден в клиника Каспела - въпреки че клиниката е на високо ниво, та даже се оказа, че имаме познати на отговорни постове, се оказа че има гадове и некадърници, та чак да се стресне човек как е възможно такива хора да се намерят в такава клиника. Но ... това е.

За закарфичените платени теми не отговаряме - там решават единствено администраторите, а и не е виновен този който продава ножа, а онзи, който го използва не за да си реже хляба с него, а за да намушка някого. Мисля, че съм ясен. Всяко нещо може да се ползва и за добри, и за не толкова добри цели.

В случая обаче има друг тънък момент - продавачът току що наруши основно правило във форума:

25. Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупотреба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban).

И за допълнение цитирам също така точка 26:

26. Забранено е преотстъпването на ъкаунта на приятели, роднини или познати.

От това действие следват няколко последствия:

1. Затваряне на темата.

2. Постоянен бан за ъкаунта Sandrio_888.

3. Едномесечен бан за ъкаунта Frances + предупреждение от 40% за фалшиво комуникиране между двата ъкаунта с цел по-лесна продажба на стоката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...