Jump to content
BulForum.com

Сблъсък!


PSYCHOSIS

Recommended Posts

Kakvo 6te kajete v tozi topik da obsyjdame temite, koito se razglejdat v Sblysyk po Btv? Ako nqma vyzprotivili se, napravo moje da zapo4nem s dne6nata tema. Ne se se6tam kak to4no be6e formulirana, no ideqta e slednata :"Kakvi sa otno6eniqta mejdu myja i jenata po vreme na ma4?"

Link to comment
Share on other sites

да хубава идея, но се очертава доста спорен Topic. днешния сблъсък беше повече от онези show сблъсъци дето се правят за майтап. моята позиция е такава: жените трябва да позволяват на нас мъжете да се отпуснем. няма по-хубаво за един мъж от това да гледа ЕВРО (е разбира се един добър секс, но да го оставим) жената трябва да се грижи за мъжа си и да му угажда когато той се наслаждава на футбола. защото ако няма салата бира и някакво друго мезе, просто не върви мача:) да гадно е за жените, неитересуващи се от футбол даги правят тези неща. чувстват се пренебрегнати, отблъснати... няма нищо по-хубаво от един щастлив мъж, затова жени зарадвайте ни в тези два месеца!!!!:) правете салати, наливайте бира, стойте в кухнята, пък ако БЪЛГАРИЯ победи... това е от мен!

Link to comment
Share on other sites

/off

 

@Zerghathul

 

Напиши си подписа на маймуница, и без това в заглавието на темата ти има само съгласни букви. Добре ще изглежда. :P :P :P

 

/off

Link to comment
Share on other sites

Pyrvo - ne mislq, 4e mqstoto na tozi topic e v Tq i Toi. Stava duma za komentar i diskusii vyrhu zadadenite v 6outo temi. Tova , 4e dne6nata be6e svyrzana s otno6eniqta myje-jeni ne ozna4ava, 4e nqma da ima i seriozno temi. Pone taka se nadqvam, vqrno e , 4e v posledno vreme samo "show sblysyci" davat.

Vtoro - TED, свикнал съм да пиша на маймуница. Точка по въпроса. :P

Treto - za samata tema.

жената трябва да се грижи за мъжа си и да му угажда когато той се наслаждава на футбола
Hi4, ama hi4 ne sym syglasen s tova mnenie. Jenata ne e sluginq i v nikakyv slu4ai ne e dlyjna da ugajda na myja si , dokato toi se e izlegnal na divana, s kraka na masata. A i ne mislq, 4e myjete ne mogat da si pravqt salata sami :) Drug e vyprosyt, 4e to4no po vreme na ma4 iznikvat nqkakvi "vajni" ne6ta, koit5o iziskvat ot neq postoqnno da minava pred televizora ili da ti zadava vyprosi i t.n. Tova e drazne6to i mislq, 4e v pove4eto slu4ai se pravi naro4no. Ne im haresva na jenite vnimanieto da ne e vyrhu tqh. V kraina smetka tova si e ne6to kato sapunen serial za myje :) Ima si vsi4ko - krasota, dinamika, drama, naprejenie, ek6yn ponqkoga :)

Zatova trqbva da se stigne do kompromis - myjete si gledat ma4ovete, jenite se prisyedinqvat, ako im e interesno, no se sysredoto4avat v samiq ma4, vse edno si na kino, gleda6 i tolkova :)

Link to comment
Share on other sites

Решението на проблема е два телевизора.

повярвай, понякога не действа. В нас има 3 телевизора и пак не стигат :)

 

а по темата:

на мисля че жените трябва да слугуват на мъжете докато гледат мач. И в крайно сметка мъжът може сам да се обслужва, тоест взима едно шише бира и една краставица, и ето ти я салатата и бирата :) А по въпроса за жените - те понякога наистина прекаляват. Скъпи, айде да ходим на пазар, скъпи иди хвърли боклука, скъпи скучно ми е , хайде на ресторант..... и т.н. трябва поне малко свопода да ни дадат. та кво, ние да им пречат да ходат по магазините и да гледат мазните сапунки...

 

ПП. аwе темата мина вчера, ама айде :)

Link to comment
Share on other sites

единственото което ме кефи са анкетите на Ники "не му се сърдете"

Егати майтапа дето става!

 

-Извинете, знаете ли как се стига о корупцията в София?

-До корупцията ли? Продалжавате от тука надолу, свивате в дясно от ЦУМ...

 

:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Във втората част, за първи път по случай празничния брой на предаването, на ринга на „Сблъсък” един срещу друг ще се изправят Иван и Андрей, подкрепени съответно от „Мис България 2005” - Росица Иванова, и Боряна Шехтова.
Link to comment
Share on other sites

Аууу. Те какви били. А бе така като ги гледах и аз се усъмних. :) Прекалено са наточени и двете за да са им гаджета.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...