Jump to content
BulForum.com

azsum

Members
 • Content Count

  1148
 • Joined

 • Last visited

About azsum

 • Rank
  Дървен Философ

Contact Methods

 • MSN
  Skype: slavi_7979
 • Website URL
  http://
 1. ТСМ на Кукленско Шосе ( Зад хотел "Родопи" ) 032/670 063 ,гледах ги преди няколко месеца, в куфар, заедно с карти. Към 25 30 лв. бяха.
 2. Напиши адреса, така ми излиза главната страница на bgmaps.
 3. Къде в Пловдив има магазини за бяла техника втора употреба ?? Интересува ме за съдомиялна машина .
 4. Без сфетофар ставаха доста инциденти, а и МИ-то не работеше тогава. Откакто заработи май тогава сложиха и светофара. Вярно, че е поредната тапа, но по-добре така отколкото да се вреш м/у прелитащите коли идващи от Централна гара. Все пак за да направиш ляв завой пресичаш три платна.
 5. Това са си стандартни ситуации. Например - по Х.Ботев от Смирненски към Централна гара светофара с/у МИ-то. Лява лента фулл коли. 10 минути докато ми дойде реда да правя ляв завой към новата сграда на МИ-то. Е да ама пък точно тогава един реши, че от средна лента ще прави обратен. Сега съзалявам, че не не го треснах странично, ако не него през вратата поне заден ляв калник можех да ударя ама ... то за части от секундата първо скачаш на спирачките и после мислиш ...
 6. "Успоредно на съществуващия мост над река Марица, свързващ бул. „Руски“ и ул. „Победа“, започва изграждането на дублиращо съоръжение, което значително ще облекчи интензивния трафик между северната и централната част на Пловдив. На 25 януари кметът д-р Иван Чомаков направи символичната първа копка. Комуникационното съоръжение е сред приоритетните обекти в мащабната общинска програма за подобряване на публичната инфраструктура на града. Средствата, осигурени за неговото строителство, възлизат на 5.1 млн. лв. Пускът на новия мост над река Марица е планиран за края на лятото на 2008 г." Автор Информацията е от 29/01/2007 - като гледам всеки ден до къде са го докарали, може да го пуснат малко преди края на мандата на сегашния кмет.
 7. За това е писано и преди - използва се "дупка" в правилата (или по скоро се злоупотребява ) за да има право на n на брой ъпвания на темата си. 10 пъти като я намали, двама като пишат че цената е висока, трима да поискат снимки и т.н. и т.н.
 8. Пуска нови флашки, не употребявани. И не една а няколко по 4 броя. Подобна тема спокойно може да се нарече генератор на спам и е редно ако не се коригират цените да се затрие. За втора употреба е много относително да сравнява цени с който и да било сайт- примерно GSM на един месец ама с надраскан дисплей, изтъркани копчета, батерия 1 ден по сайтовете върви 400 той да го пише 380 - негова си работа. Няма как да се определи цена например и за атомобил втора употреба - може да тунингован, може да е блъснат, с климатик или без и т.н. няма сайт на който да провериш колко струва.
 9. Другото обяснение е, качествен нет доставен некачествено. Като прибавим към това некомпетентни техници, кабели със съмнително качество и картината се избистря.
 10. Да. И ако не ти загубят поръчката ... два пъти ... Първия път - обаждам се по телефона - нямало проблем, оставих им Име Адрес телефон - трябваше до 20 дена да ми се обадят. След месец се разходих до офиса им в 4К, така и така ... нямало такава заявка. Подадох пак, жената записа на едно листче и ми каза да очаквам обаждане до 20 дена. Звъннах им пак на телефона и какво беше изумлението ми като ми казаха - Съжалявам, но не ви намирам в списъка. Да са живи и здрави с тази политика ...
 11. А телефона как е ? Нещо интересно при тази услуга ?
 12. Обясни и ние да се посмеем. Но преди това прочети няколко поста над твоя. За званието да почерпиш ..
 13. Специално тези на подлеза до БИЛА ги "гоня" с колата. Не можели да качват стълби ... а могат да се набират като празни линейки ...
 14. netrootbg от двата коментара под статията се разбира, че освен метални решетки ( огради ) има и полегнали полицаи. Едва ли е карал бързо, иначе новината щеше да е доста по черна с доста по неприятен край. По-скоро вниманието му е било другаде ( говор по GSM, зяпане на някоя ученичка и т.н. ) иначе би видял топката на платното.
 15. От детската градина си спомням три неща, от които две си спазвам и до днес, за третото - няма как измени се манталитета на шофьорите. Първото е именно да не пресичам пред спрели превозни средства - рейсове камиони автомобили. Второто е да не пресичам улицата по диагонал. Третото, че като стъпя на пешеходната пътека съм с предимство и да не се връщам обратно на тротоара Е това в днешно време си е равно на самоубийство. Като съм с колата и правя завой на някое кръстовище супер много се дразня на пешеходци които ме чакат. Ти спираш, правиш му път то седи и те гледа като теле. Ти тръгнеш, че те натискат зад теб и то тръгва. djadomraz каквито и подлези да направят, положението няма да се измени. Точно до народопсихологията опира всичко. Лошото е, че като гледаме какво се задава след нас очаквам работите да тръгнат надолу.
×
×
 • Create New...