Jump to content
BulForum.com

Resident Evil 5


exabyte

Recommended Posts

Абе нещо не мога да си оправя контролите с джойстика.Едната гъба движа, а с другата ми се мести мерника, но е странно ревърснат ( ляво мести на горе; дясно мести на долу и т.н. ).Опитах от настройките да го обърна, но нищо не става.

Или какъв е другия вариант за местене на мерника?

Link to comment
Share on other sites

Става хавата с клавиатура и мишка .... само дето се иска доста време и занимавка да си налучка чувствителността на мишката при движение и стрелба ... Иначе мн Харна графика - най-накрая и на този аспект са обърнали внимание от Капком :)

Link to comment
Share on other sites

С клавиатура и мишка е чист мазохизъм да се играе... :wacko:

Съгласен. За такъв тип игра управлението е от особено голямо значение, а тук е...странно. А и тази перспектива хич не ми харесва. Всички игри от серията съм ги превъртал, но тази ще си остане в килера.

Link to comment
Share on other sites

Аз стигнах доста напред в играта и да ви кажа много ми харесва всичко - ГРАФИКАТА Е УНИКАЛНА !! .. Управлението с клав. и мишка ми беше трудно точно първите 2 часа - след това си свикнах - просто направете мерника да се мести с мишката и да стреляте с нея - Крис го движа само с клавиатурата - а относно айминга - доста реалистичен бих казал!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

За два дена превъртях играта. Не съм бързал, всичко съм убивал и обирал и около 8-9 часа ми излезе накрая.

 

Та това ми е мнението:

Играта е добра, но за жалост не е horror. Няма нищо страшно в нея. Само доста гнусни изроди. Графиката е перфектна за изискванията си. Реалистично стреляне, винаги имаш недостиг на муниции. Всъщност тези неща са най-добрите в играта. Графиката и стрелянето.

 

Плюсове:

-Много добра графика, която не изисква прекалено мощна машина. Аз на c2d 6400, 2gb ram, 9800GT я играх на абсолютен макс без нито един сек.

-Стрелянето е едно от най-добрите създавани. Когато стрелнеш някой в ръката се сгърчва и се хваща за нея, когато е в главата или му я махаш или се свива и се държи за нея, същото и с краката.

- Кучката, която играе ролята на sidekick е много готина.

 

Минуси:

- Добра игра, но няма НИЩО общо с Resident Evil освен героите. Няма страшна атмосфера както в първите три части, няма зомбита (на тяхно място други изроди де).

- Историята и сюжета са супер изтъркани. През цялото време имах чувството, че играя Tomb Raider Legend или Underworld. И пак нищо общо с истинския Resident Evil.

- Всички босове са почти еднакви. Гледаш нормален човек и изведнъж става 30 метров изрод.

- Тази 3D камера е наистина много неудобна, макар че се свиква.

 

Общо взето е добра, но ако някой очаква страшна игра по-добре да не си я сваля. Ако искате реалистичен 3D шутър с добра графика и супер изчанчено изродски гадове това е играта за вас.

 

И за тези, които питат за управлението с джойстик или kb/mouse. Аз лично имам и двете, но с клавиатура и мишка ми се струва много по-лесно. С аналозите на пс2 джоя, докато насоча тоя лазер ям по 5 лопати.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...