Jump to content
BulForum.com

Tърся да закъпя пистов Бегач


Harlem

Recommended Posts

Не пуснах темата в buy/sell защото и приемам и идей евентуално за някои магазин или подобно но цялата работа е че съм фен на колоездено до толкова че да искам пистов бегач за да го карам от време на време ей така за спорта.Не разполагам с голям бюджет може би 300 лв.макс и за това не съм претенциозен стига да няма някакви тежки повреди и да е добре изглеждащо съм готов да го купя а ако кажете дали мога от някаде да си намеря и ново ще е още по добре :laughing: Както казах не съм много навътре в нещата но знам че не са евтини тези колела но ако имате някое в мазето или някой ваш приятел съм готов да го взема и да го постегна ако трябва :)

Link to comment
Share on other sites

Пистов бегач за 300 лева няма. Както и сносен планински велосипед. Има някакви недодялани имитациИ(в множествено число е с и, не й)...

 

Лично моя съвет е, ако ще взимаш ново колело - вземи си един Sprint Leopard (~200-250 лв), сложи му по-тънки гуми за асвалт и поне ще имаш здраво и надеждно колело.

 

П.П. Форума не е ли за планинско колоездене :devil ?

Link to comment
Share on other sites

парите ще ти стигнат за пистов(но не и за шосеен - предполагам знаеш разликата :)) - имаше преди един човек от стара загора, който вкарваше в българия 2-ра ръка - провери в мтб-бг.ком - някъде му имаше адресът и телефонът.

Link to comment
Share on other sites

Форумът е за маунтин ама като няма друг къде да пиша :laughing: Няма занчение ясно ми е че нов неможе но мисълта ми беше точно за някой 2ра ръка я от чужбина я от България.Не съм претенциозен трябва ми колело с не особенно тежка рамка тънки гуми и характерното кормило за пистаците.Това е с 2 думи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...