Castell Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Автомобила се намира в Пловдив в непрекъснато движение е,.. - Аларма - Централно - спортен волан - застраховка до края на 05.09 - технически до края на 11.09 - с него давам още работещa скоростна кутия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Просто му казвам, ако не знае.Сега рабирам, че темата е била изтрита и се извинявам за неуместния коментар. Момък, истина е че си от редовните репортъри. За лаещите да спомена по-ясно - много добър помощник на модераторите. Предната тема изтрих заради ЪП, съгласно Правилата. Да не съм съвсем оф - за този автомобил, на тази възраст, в крайно съмнително състояние, въпреки че е бил интересен , когато е направен (помня имаше предложение за разходки, балове и сватби с тази кола преди доста време), предлагам 400 лева. Поне още толкова ще струва манипулацията по качване на другия мотор (който трябва и да се тества), смяната на изгнилите прагове (като гледам и не само те са изгнили) и оправянето на проблема на тавана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castell Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Правилно си спомняте бях го пуснал под наем за абитуриентските балове Автомобила си е в непрекъснато движение и "крайно съмнително състояние" мисля че е некоректен коментар без да е видян на място, елате вижте преценете сами, а що се отнася за двигателя не съм казал че е за подмяна, неговия си работи перфектно другия го давам за резервни части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Кое е некоректното, колега? Тия прагове сами ли изгниха? Я да ми обясниш на снимка номер три отгоре надолу какво виждам под отворената шофьорска врата? Защото аз лично вижам олющена боя и юнашка ръжда. И според теб колко ще струват манипулациите по корекциите (спяна на прагове, пребоядисване със тоя син металик и на новите, и на тавана, смяна на скоростна кутия)? Аз мога да ти кажа - много. А за 26 годишна СОЦ кола всичко това + тази цена, която искаш е СТРАШНО много. Така че предложението ми е напълно нормално и остава същото. Ти може да й искаш и 1000 лева - твое право си е. Само да те предупредя, че не съм някой на 16 да ме къпеш с дъждовна вода и съм много наясно с всички манипулации около един автомобил. Остани си със здраве и успех с продажбата. Аз ти давам не повече от 400 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Да кажем че моята оферта 500лв... Вие за 500-600лв от салон кола ли искате, смях, супер неприятно впечатление прави модератор да налива на хората темите и то не на място! Човека като е написал че има резервен двигател, първата мисъл е че му е останал, от ремонт и сегашния е наред, големи разбирачи сте всички! Нищо лично! Приятна вечер на всички потребители! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Не ми стана много ясно, но + двигателят в колата, ти даваш още един така ли ? Какъв е другият ? По принцип се интересувам от 126п, но идеята е суап с по-голям мотор :Р Да не би ти вече да си осъществил нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castell Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Давам допълнително още един двигател + скоростна и двата двигателя са стандартни - втория го имам отскоро свален е от бракувано фиатче на един комшия, купих го от него със скоростна кутия която трябва да поставя. не съм ги пробвал или разглобявал, но невярвам да ме е излъгал че работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Бартер за автомобилът от подписа ми + 4.5к лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castell Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castell Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 За щастие не всички гледат само ръждата и годините... ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.