Jump to content
BulForum.com

Малка Синя Кола Fiat 126p


Recommended Posts

Автомобила се намира в Пловдив в непрекъснато движение е,..

- Аларма

- Централно

- спортен волан

- застраховка до края на 05.09

- технически до края на 11.09

- с него давам още работещa скоростна кутия .

Link to comment
Share on other sites

Просто му казвам, ако не знае.

Сега рабирам, че темата е била изтрита и се извинявам за неуместния коментар.

 

Момък, истина е че си от редовните репортъри. За лаещите да спомена по-ясно - много добър помощник на модераторите. Предната тема изтрих заради ЪП, съгласно Правилата.

 

Да не съм съвсем оф - за този автомобил, на тази възраст, в крайно съмнително състояние, въпреки че е бил интересен , когато е направен (помня имаше предложение за разходки, балове и сватби с тази кола преди доста време), предлагам 400 лева. Поне още толкова ще струва манипулацията по качване на другия мотор (който трябва и да се тества), смяната на изгнилите прагове (като гледам и не само те са изгнили) и оправянето на проблема на тавана.

Link to comment
Share on other sites

Правилно си спомняте бях го пуснал под наем за абитуриентските балове:)

Автомобила си е в непрекъснато движение и "крайно съмнително състояние" мисля че е некоректен коментар без да е видян на място, елате вижте преценете сами, а що се отнася за двигателя не съм казал че е за подмяна, неговия си работи перфектно другия го давам за резервни части. :)

Link to comment
Share on other sites

Кое е некоректното, колега? Тия прагове сами ли изгниха? Я да ми обясниш на снимка номер три отгоре надолу какво виждам под отворената шофьорска врата? Защото аз лично вижам олющена боя и юнашка ръжда. И според теб колко ще струват манипулациите по корекциите (спяна на прагове, пребоядисване със тоя син металик и на новите, и на тавана, смяна на скоростна кутия)? Аз мога да ти кажа - много. А за 26 годишна СОЦ кола всичко това + тази цена, която искаш е СТРАШНО много. Така че предложението ми е напълно нормално и остава същото. Ти може да й искаш и 1000 лева - твое право си е. Само да те предупредя, че не съм някой на 16 да ме къпеш с дъждовна вода и съм много наясно с всички манипулации около един автомобил. Остани си със здраве и успех с продажбата. Аз ти давам не повече от 400 лева.

Link to comment
Share on other sites

Да кажем че моята оферта 500лв...

 

Вие за 500-600лв от салон кола ли искате, смях, супер неприятно впечатление прави модератор да налива на хората темите и то не на място! Човека като е написал че има резервен двигател, първата мисъл е че му е останал, от ремонт и сегашния е наред, големи разбирачи сте всички!

 

Нищо лично! Приятна вечер на всички потребители!

Link to comment
Share on other sites

Не ми стана много ясно, но + двигателят в колата, ти даваш още един така ли ? Какъв е другият ? По принцип се интересувам от 126п, но идеята е суап с по-голям мотор :Р Да не би ти вече да си осъществил нещо подобно?

Link to comment
Share on other sites

Давам допълнително още един двигател + скоростна и двата двигателя са стандартни - втория го имам отскоро свален е от бракувано фиатче на един комшия, купих го от него със скоростна кутия която трябва да поставя. не съм ги пробвал или разглобявал, но невярвам да ме е излъгал че работят. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...