Jump to content
BulForum.com

Савет за субуфер


pumata

Recommended Posts

Значи тарся си субуфер 2.1 или 5.1 . На цена около 100-110 лв,знам че за тези пари неможе да се намери нещо кой знае какво, но иначе искам да вади силен и платен бас и да е качествен. Моля насочете ме кам нещо , аз не разбирам много така,че се ПРИЕМАТ ВСЯКАВИ предложения. Ще го използвам главно за музика и филми.

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО B)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Аз ти предлагам да сабереш още някой лев за това http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=1350

Аз съм с такива и съм страшо доволен, има платен бас и за цената си свират супер даже комшийте от третия вход знаят как свират :D :D

Но все пак решението е твое

Link to comment
Share on other sites

Gigabyte GP-S7500

Около 90 лв.

 

За тези четох изключително добри отзиви, вкарвали в малкия си джоб и доста по-скъпи и уж маркови говорители. Капацитети казват, че са изумени как тези колони се държат за парите си.

След всичко, което четох, аз дето не ползвам колони, мисля да си взема едни такива.

Link to comment
Share on other sites

Филипса свирят много добре. По принцип, колкото по тежки са колонките, толкова по-качествени са. Никой не прави тежки нещата напразно, защото най-скъпото на китайските стоки е транспорта, а той се плаща на кило ;)

Link to comment
Share on other sites

И на мен тези Gigabyte GP-S7500 почнаха да ми харесват,но разбрах че ся спряни от производство и трудно се намират. Такаче можели други предложения в случай че не намеря тези .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...