Jump to content
BulForum.com

Търся мишка

Recommended Posts

Това е. Давайте оферти. От Пловдив съм. ДА не е много скъпя.

Пишете тук или на лични.

Редовен съм.

ЛАЗЕРНА!

пич не че нещо ама те са пои 5 лв. чисто нови

Колегата е писал ЛАЗЕРНА, а аз все още не съм виждал такива животни за по 5 лв, но ако знаеш къде ги има на тези цени - сподели и целия форум ще ти бъде благодарен ;)

Едит: (Пиша тук, за да не ъпвам темата за глупости)

еми на много места само трябва да излезнеш от вас за да ги видиш мойта е лазерна купил съм си е за 4,50 преди сигурно около година и не е мръднала

99% съм си сигурен, че или имаш мишка менте или не правиш разлика м/у лазерна и оптична мишка. Както се казва "не всичко, което лети се яде и не всичко дето свети е лазерно" ;)

Като за начало виж DPI, на лазерните обикновено е 4 цифрено число ;)

Освен това, ако лазерните мишки се продаваха за тези пари никой вече нямаше да произвежда оптични :)

пич не че нещо ама те са пои 5 лв. чисто нови

В МУЛТИРАМА в Форум Тракия продават страхотни USB мишки с 800 dpi за 4 или 7 лева (от там си зех моят) с 1 година гаранция

Колегата е писал ЛАЗЕРНА, а аз все още не съм виждал такива животни за по 5 лв, но ако знаеш къде ги има на тези цени - сподели и целия форум ще ти бъде благодарен ;)

еми на много места само трябва да излезнеш от вас за да ги видиш мойта е лазерна купил съм си е за 4,50 преди сигурно около година и не е мръднала

Да не забравяме колко хора, вкл. по фирми, не правят разлика между оптична и лазерна :) .

И аз за 5 лв не съм виждал лазерни още, оптични има, макар че като гледам А4 че имат лазерни за по 20 лв, няма да се учудя ако вече са почнали ментетата да ги обявяват за лазерни или пък да са с някакъв от най-долнопробните лазери, спрямо които добрите оптични от ново поколение са светлинни години пред тия 4-левови откровени боклуци.

Добре. Благодаря за информацията. Утре след лекции ще обиколя магазините около ПУ и ще видя нещо ако си харесам.

Благодаря за информацията като цяло. Разяснявате както винаги бързо.

Моля не ми се карайте и не ми казвайте: айде излез от вас и виж по магазините. Като изляза от нас и само мишката ми е в главата :) Екстра. Викам да отделя един ден за мишок, а? Не мерси.

Та мерси и за разяснението между ЛАЗЕРНА и ОПТИЧНА. Търся евтина, понеже през малкото време играя контра и си изливам яда на играта, а не на хората около мен и "мишлето" и "копчетата" отнасят всичко :)

Мерси. Ако има някой който да си дава мишката.

Ще обиколя утре и ще изчакам няколко дена да видя и към края на седмицата мисля, вече да имам нова, че съм с под наем.

:lol:

Едит:

След преглед на Джар си харесах тази. Теди след като гледах в сайта им и имаше(както тази където съм харесал на А4 са GLASER, което си нямам никаква идея какво е, но явно това е по евтиния вариант на лазерна). Спрях се на това за сега.

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528338

Едит: (Пиша тук, за да не ъпвам темата за глупости)

99% съм си сигурен, че или имаш мишка менте или не правиш разлика м/у лазерна и оптична мишка. Както се казва "не всичко, което лети се яде и не всичко дето свети е лазерно" ;)

Като за начало виж DPI, на лазерните обикновено е 4 цифрено число ;)

Освен това, ако лазерните мишки се продаваха за тези пари никой вече нямаше да произвежда оптични :)

Извинявам се за офф-а , но трябва да коментирам нали съм дървен философ .... Тааааа мойта мишка е оптична , но пак DPI-а ми е 4 цифрено число :P~ Така че покрай тази работа с мишките е много нацапана хавата и неразбрана :) (сигурен съм , че ще ме попиташ каква е тази мишка ... откъде я взе опитча с такъв дпи .... отсега модела : A 4 Tech Model:X-710 X7 Optical Mouse с възможност от променяне на DPI следователно 400-600-800-1000 Според ситуацията дали играеш игри или не .... МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН и я препоръчвам на всеки , който отвреме на време обича да поцъква някоя друга игрица :)

EDIT: @Clades : To chovek i da mi kajesh 5000 dpi nqma da se o4udq ... vseki den izlizat vse nqkvi novi havi i prosto tiq tehnologiii taka se razvivat 4e nqma nakude :) Daje v momenta me u4udvash s tiq 3200 .... Moita q kupih predi godina nqkude i togava ne bqha 4uvali za poveche ot 1600 :)))

Имам A4 x7 x-738 oscar optic. Мишката е оптична, но дава 3200 dpi според производителя. В пулсар са по 40 лева, ако намериш някъде по евтина, кажи ми цената, махни 6-7 лева от нея и ти я продавам. Специално за CS съм я купувал, но ще минавам на по новите модели. Ето линк към мишката Ползвана е само 2-3 седмици, незнам къде е гаранцията, но ако я намеря ще ти я дам с нея :)

Тази, която е дал колегата отгоре, без да се обижда не става, поне на мен не би ми вършила работа с 1000 dpi

Темата кърти :lol: От "търся си мишка" се превърна в "Хелп:каква е разликата между 2те животинки" :laughing:

Айде,чакаме Reply като ги намериш тези ЦС Лазерни Мишки по 5 лева,че стана една..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...