Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  780
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MaiconDogg

 1. Миналия ден ми беше изгоряла крушката на късите светлини, та така и така колата беше в сервиз за смяна на масло им казах да е сменят. Човека там обаче каза, че крушката си била добре, другаде бил проблема и само крушката беше свалил. Вчера взех нова крушка и е закарах на друг човек, той каза, че всичко си е 6, но нямало скобата и дори да сложил крушката лесно щяла да се размести... В първия сервиз не намират да е при тях. Та някой знае ли каква е тази скоба за късите светлини и от къде мога да е взема. Крушката е h7, a колата опел корса д, 1.2 - 80 коня, 2007. Никъде не намирам и си седя и сег
 2. А дали всезонните на nokian или тези нa firestone или kleber са по добри. Говорим за гд еднакъв ценови диапазон ( 130лв на гума)
 3. Някой има ли идея къде в Пловдив имат налични от тези всезонните гуми на Nokian. Търсих из интернет и намерих на 2-3 места, но все с доставка до няколко дни, а ми се искаше днес или утре да свърша работата.
 4. Гледах един ужаси наскоро , но така и не се сещам за името . Две момиче с майка си отиваха в къща и още в началото бяха нападнати от един грамаден мъж и още един . Майката беше убита , а двете деца в мазето в плен . Едната си беше представила , че е голяма вече и е успешна и омъжена писателка и се връща в къщата да види майка си и сестра си , като сестра и е болна ... Но се оказа , че само си представя и все още е малка и в мазето хваната . Помня , че имаше много кукли в къщата и , че филма е сравнително нов .
 5. Телефона е с нормални следи от употреба. Работи си перфектно. Има оставаща една година гаранция. Батерията си кара по ден без проблем и грам нито бъгва нито нищо. Има едно жълто петънце горе в лво което си личи н бл екран предимно както си личи на една от снимки. https://m.olx.bg/ad/lg-k20-s-godina-garantsiya-CID632-ID8woho.html Цена - 40 лева .
 6. Значи на колата имах слагано някакво сони , от тия с дискове , още като е взех . Реших да го сменя и взех ново плеърче със стандартни евро букси , но който е слагал сонито е слагал и други накрайници и тн и общо взето не успях да си свържа новата музика . Някой има ли идея днес или утре къде мога да отида да ми е направят , без значение къде в Пловдив е .
 7. Някой знае ли Слави Шишков дали още е на коматевско , не съм ходил 2-3 години , в събота бях , но не бачкаше сервиза , но пък може да почиват уикендите . Лошото е , че през седмицата бачкам до 17:30 и не мога да го хвана . Ако някой знае и до колко работят и някакъв телефон .. Евентуално може да препоръчате и друг добър газаджия , тъй като фобос-а ми прави малки проблеми и искам да сменя и филтрите на газта ...
 8. Какъв е този протокол за монтирането на газта . Пазя там гаранцията и още някав документ който са ми дали , би трябвало да е това . Колкото до глобата заради срока , мисля , че ще е към 20-25 май , но не съм сигурен . Въпроса е дали мога да си мина ГТП преди да правя тия регистрации за газта , защото не ми се обикаля из града без ГТП или при прегледа ще ми направят проблем , че не е регистрирана газта .
 9. Някой знае ли как е процедурата за регистрация на газта . Трябва да минавам и за ГТП , защото ми е изтекъл . Мога ли да мина през ГТП и после да се занимават с газта или няма да мина ГТП-то . А и са газта трябва ли да минавам през кат задължително ? И каква глоба ще имам , защото съм слагал газта през 2016 , но не е регистрирана .
 10. Диска си работи без проблем , няма абсотно никакви забележки по него . Цена 30 лева
 11. Както си личи лаптопчето е като ново , но няма зарядно . Седи в шкафа вече сигурно 2 години , не мога да го включа и да снимам характеристики , а не ги и помня . До последно си бачкаше перфектно . Цена - 30 лева .
 12. Остана само зарядното и вентилаторчето . По отделно са по 10 лева , заедно ги давам на 15 лева .
×
×
 • Create New...