Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  705
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. С бандерол са си . Сложих им една обява в раздела .
 2. Палатката е идеална за 3ма човека . Размерите и са 200х180х110 .
 3. Питах май и в друга тема , но да питам и тук . Позволено ли е във форума да се продават маркови неотваряни вина ( говорим за под 10 бройки ) .
 4. Някой знае ли дали е позволено да се продава неотварян алкохол в сайтове като olx и bazar и въобще онлайн , имам купени към 10 бутилки вино от преди 10-15 години , а вече мразя да пия вино . Имам предвид маркови вина , а не домашни .
 5. Кажете някой shooter май се води жанра , нещо като CS , да играем в нас онлайн един срещу друг , но да върви на лаптоп с вградена видео карта , 1.8 процесор , 6 ГБ рам .. абе старичък модел . Играехме преди soldier of fortune , ама тя пък е прекалено слабичка и старичка . Нещо да не е чак толкова старо , но с малки изисквания .
 6. Оказа се акумулатора , зарадихме го и си тръгна колата . После го измерих в сервиз и се оказа , че има още доста живот и не е за смяна . Та странна работа , имам една почти нова берга , но за сега няма да е слагам явно .
 7. Акумулатора е на 4 години и няколко месеца сега го видях . Зимата обаче карах все по 2-3 км и е гасих и май е паднал в крайна сметка , иначе колата е 2007 година . А има и шанс да съм забравил аварийните последния път преди седмица като е карах , макар и не голям . Утре ще сложа друг , че на село имам един почти нов и ще видя как ще е .
 8. Налях 10тина литра бензин и освен , но разлика няма . Като врътвам се чува едно цъкане отпред под капака и това е , даже не се и мъчи да пали като хората . Чудя се дали няма шанс да съм забравил аварийните включени , защото и преди съм бил с паднал акумулатор , макар и не този , но такова мъртвило не е било .
 9. Днес ми се случи нещо което за първи път ми се случва с опела . Та тая зима е карам доста рядко и последно преди седмица някъде и ми светеше известно време лампичката , че бензина свършва . Та днес викам хем да е пална , хем да заредя . Още с отключването на колата обаче ми правеше проблеми които до сега не е , та отключих е ръчно . После врътвам ключа , светва ми тъблото ама не пали , даже не се мъчи , никав шанс . Не вярвам да е от акумулатора , защото е сравнително нов , макар , че вече май направи към 3 години , но чак пък да не иска да се пробва да запали ... Та вариянта ми е , че съм без грам бензин . Ако е така какво точно се прави в такива моменти ?
 10. Трябват ми да закупя няколко котлона от тези които си работят самостоятелно на ток , а не газови . Важна е цената и да работят .
 11. Дадоха ми проследяващия номер ( 10 цифрен ) и ми е пълна мъгла . Не излиза нито в сайта на DHL , нито на пощите , нито на немския DHL . Пратката ми е пратена от приятел и няма как да е объркал нещо . Но вече нямам идея къде може да е , а имам скъпички неща в нея , вече минават около 15 дни откакто ми е изпратил . В петък бях в пощата и в офис на DHL и в двете няма нищо за мен .
×
×
 • Create New...