Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

574 profile views
 1. Имаше едно филмче , гд ново , смисъл последните години . Та едно момиче беше болно от болест , от която май щеше да умре , по време на филма се влошаваше . А момчето ходеше да е вижда и така се сближаваха доста . Май отидоха и до Париж ( не съм сигурен , че беше точно до там ) защото на нея и беше мечта ... ПС. Намерих го
 2. Е това истина ли е ? Само за 70 паунда ? Ако е така поръчвам още сега .
 3. Дали има шанс да отида веднъж до Браниполе без винетка и да се отърва без глобичка .
 4. Някой има ли идея до колко работят сега магазинчетата и заведенията на Бачково ?
 5. За блендер защо не пробваш нутрибулет ? Справя се с всичко вече няколко години и не е мръднал , а се ползва всекидневно .
 6. Договора с Н3 ми изтича утре , а бях на Нитро и сега май минавам на безсрочен на 30 лева , но без спортните и тн програми . Лошото е , че след 6-7 месеца може би ще пътувам извън Пловдив и не ми трябва договор вече поради тази причина . Та въпроса ми е има ли нещо по свястно да ползвам за тия 6-7 без договор да е от това да плащам 30 лева и да нямам никакви програми .
 7. Ако върнеш продукт 3 пъти в рамките на месец имаш право да си искаш парите . Или поне това ми се върти в главата .
 8. Лаптопа е като нов , Батерията държи над 5 часа , няма никакви драскотини или каквото и да е , в перфектно състояние е . Характеристиките съм ги снимал , ако имате въпроси питайте . Размера е 14.1 инча . За Пловдив безплатна доставка . За страна изпращам с опция преглед и тест . Давам подарък вентилатор за лаптопа . Ето и повече неща за лаптопа : https://www.olx.bg/ad/laptop-fujitsu-s7510-kato-nov-podarak-ventilator-bateriya-nad-5ch-CID632-ID7QX3G.html Цена 199 лева .
 9. Зависи на кое място ще ходиш . В неделя реших да пробваме бряговския язовир и ще напиша мнение след това .
 10. Днес видях , че гражданската и техническия преглед са ми изтекли преди седмица и съм карал без валидни такива . Дали има шанс да получа някоя честитка , въпреки , че не съм спиран ? Нещо камери ако са ме хванали , незнам дали хващат за без гражданска . Лошото е , че гражданската ще е оправя днес , но прегледа мога да го мина чак в понеделник , ако шофирам без него до тогава , дали ще е проблем .
 11. Да използвам темата . Кажете някой хубав язовир за риболовче в неделя . Не ми е толкова важен риболова колкото природата . Мислех за въча , но май до 15ти е забранено там . Нещо на около макс 100 км от Пловдив .
 12. Не е задължително и технополис да те бавят . Наскоро им давах тв за ремонт , бях им го дал в понеделник и в сряда вече беше оправен .
×
×
 • Create New...