Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  646
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. До края на седмицата е на 30 лева , след това се сваля от продажба .
 2. Чантата е чисто нова от естествена кожа . За града безплатна доставка . https://www.olx.bg/ad/nova-luksozna-mazhka-chanta-estestvena-kozha-CID655-ID7MvVQ.html Цена 20 лева . Слагайте снимки в темата в секцията на Булфорум, а не препратки към други сайтове.
 3. Стола напрактика не е ползван и седи и събира прах . От изкуствена кожа е и може да се регулира височината на седалката .Намира се в град Пловдив и в рамките на града е безплатна доставка . https://www.olx.bg/ad/kozhen-ofis-stol-kato-nov-CID262-ID7MvVo.html Цена 50 лева .
 4. Имам една стара дървена и тежка дъска за шах ( без фигурки ) но с пионки за табла . Бих го дал на 15 лева .
 5. Не съм писал в тази тема до сега , но днес един се пазареше с мен в olx.bg и по едно време се хванах за главата .
 6. Телефона е чисто нов , неразопакован с 2 години гаранции към А1 . За Пловдив безплатна доставка . Цена 380 лева .
 7. Взех нова сега . На доста места чета , че не трябва да е силно завита капачката на антифриза , но ако не е завивам както трябва вече за втори път гумичката ми остава . Явно ще трябва да си е завивам добре .
 8. Миналия ден като ми скимна до долея малко антифриз , тръгнах да махам капачката за антифриза , но гумичката остана . Та с клещи е махнах днес и ще трябва да взимам нова капачка . Но въпроса ми е дали ще е фатално ако няколко дни покарам само с капачката , без гумичката или за няколко дни няма проблем .
 9. Ето подробности за телефончето : https://m.olx.bg/ad/motorola-e5-kato-nov-s-mnogo-podaratsi-CID632-ID7LAp5.html?backUrl=%2Fmyaccount%2Fdetails%2F114775707%2F Намира се в Пловдив и за форума безплатна доставка в рамките на града . За контакти тук или на ЛС . Цена 150 лева .
 10. От известно време когато отварям вратата в хола ( където е тв-то ) яко насича картината , както и когато е отворена вратата . Кабела минава по пантите на вратата . Дали да ги викам или да откачам сам кабела и да мисля друг начин .
 11. От над две години съм със стойка която се върти и нагоре и надолу и настрани , телевизора ми е 48 инча . Гд през деня го държа да гледа напред , а вечер го врътвам към леглото . До ся проблеми не ми е правила стойката грам . Взимал съм го за към 50лв от техномаркета .
 12. Това второто какво е , и как се прави ? Изглежда доста приятно .
×
×
 • Create New...