Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. Това е . Днес ще обиколя някой места , започвайки от викиват и ще взема такъв конвертор дето предложи кокегата по горе .
 2. С тези конвертори ще стане ли и от къде мога да ги взема .
 3. 4те букси са за 4те тонколонки . Но ми се иска да махна две от тях и да сложа двете самсунг от уредбата , че по ми допадат .
 4. Имам две старички тонколони самсунг които не ползвам . Днес реших да помъча да ги вкарам в една система с малки тонколонки от тия 5.1 , но накрайника на тонколоните са 2 отворени такива . А буксите на системата съвсем различни , дали има шанс да вкарам колоните към системата някак .
 5. Преди няколко дни бях питал за смяна на водомера . Та реших да не се пробвам сам , да не объркам нещо , но и от В и К Пловдив ми казаха , че не предлагат смяна вече , та сам да си уредя смяната . Разбрах се с майстор да ми го смени , но трябва сам да си взема . Но пък видях , че има най различни размери . Как да разбера какъв точно трябва да взема ? Не виждам да пише никакъв размер по него
 6. Да мисля , че е както казваш . Инкасаторката ми каза , че може и сам да го сменя , просто трябва като мина другия месец да ми го пломбира , не било задължително да звъня или викам някой от В и К . А честно казано ми изглежда лесна работа .
 7. И предполагам ми трябва нещо такова ( примерно )
 8. Доста старичак ми се вижда водомера . Демек спирам водата , най вероятно от черния кран в дясно и го сменям с нов ...
 9. Миналия месец ми казаха , че трябва да си сменя водомера в апартамента ... Ама въобще не съм наясно , коя част трябва да се смени ? Лесно ли става и ще мога ли сам и трябва ли да се спира водата по време на смяната ?
 10. Има страхотни бусове за такива партита . Включват танцьорки вътре , алкохол , dj и какво ли още не . По различно е и може да ви хареса , на мен поне много ми беше допаднало .
 11. Трябва ми някакъв велоергометър , може и стар да е , без значение , а може и повече от един . Трябва ми да работи и по възможност и дисплейчето да бачка . Състоянието не е толкова важно , колкото цената . А и искам да е от Пловдив , за да то взема направо на място .
 12. И трите са чисто нови . Вървят комплект за 10 лева и 3те .
 13. До края на седмицата е на 30 лева , след това се сваля от продажба .
×
×
 • Create New...