Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  786
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

1780 profile views
 1. Решил съм да си взема нов лаптоп, че стария вече си е доста стар и е за смяна, но не ги разбирам много. Не играя игри, освен фифа 22, която искам да си ми върви без проблем и на макс настройки. Харесал съм си този лаптоп https://www.emag.bg/laptop-gaming-victus-by-hp-16-d0044nq-intelr-coretm-i5-11400-16-1-full-hd-144hz-ram-8gb-512gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-4gb-free-dos-ceramic-white-4q729ea/pd/DHL5VFMBM/ Ако някой е по навътре в нещата, може да каже дали го бива за тия пари.
 2. Тея дни ще го посетя, проблема е малък, но не намирам част, ще видя и те какво ще кажат. Иначе тази част е счупената
 3. Някой има ли идея за сервиз за авто врати. Нещо стана с шофьорската врата и отвътре не иска да се отваря, явно вътре механизма се е счупил. Отвън сис е отваря, но отвътре не. Някой сервиз знаете ли из града, ако може направо и части да си имат..
 4. Някой има ли идея за сервиз за авто врати. Нещо стана с шофьорската врата и отвътре не иска да се отваря, явно вътре механизма се е счупил. Отвън сис е отваря, но отвътре не. Някой сервиз знаете ли из града, ако може направо и части да си имат..
 5. Някой има ли идея за сервиз за авто врати. Нещо стана с шофьорската врата и отвътре не иска да се отваря, явно вътре механизма се е счупил. Отвън сис е отваря, но отвътре не. Някой сервиз знаете ли из града, ако може направо и части да си имат..
 6. След обстойни тестове и варианти стигнах до задънена улица. Стария ми телефон дава на speedtest резултат от 50мб на домашния рутер, новия ми дава едва 2 мб на същия рутер. Мислех, че проблема е в новия тел. Но го пробвах на 3 други рутера и на няколко човека които ми пуснаха Интернет от телефоните си и резултатите бяха добри и телефона си вървеше добре. На 4g-то също си работи добре. Единствения рутер на който новия тел работи зле всъщност е моя рутер, но стария тел си работи добре на него...
 7. Някой взимал ли си е телефон от А1. Снощи си взех от тях huawei nova 8i, но като се прибрах и уж неразпечатвания телефон беше пуснат и с време на работа от 170 часа. Та както и да е, това не беше проблем докато не свързах телефона към домашния wi fi, при което телефона едва зарежда страниците, пускам си макс спорта и яко забива и въобще интернета е ужас. Пускам си 4g - то на А1 и си работи перфектно всичко и макс спорта ми върви на 6. Домашния нет е на Н3, сега виваком. Днес пробвам да се свържа към wi fi пуснат от интернета на друг телефон, пак вивакомски, но работи приемливо. Домашния нет не
 8. Миналия ден ми беше изгоряла крушката на късите светлини, та така и така колата беше в сервиз за смяна на масло им казах да е сменят. Човека там обаче каза, че крушката си била добре, другаде бил проблема и само крушката беше свалил. Вчера взех нова крушка и е закарах на друг човек, той каза, че всичко си е 6, но нямало скобата и дори да сложил крушката лесно щяла да се размести... В първия сервиз не намират да е при тях. Та някой знае ли каква е тази скоба за късите светлини и от къде мога да е взема. Крушката е h7, a колата опел корса д, 1.2 - 80 коня, 2007. Никъде не намирам и си седя и сег
 9. А дали всезонните на nokian или тези нa firestone или kleber са по добри. Говорим за гд еднакъв ценови диапазон ( 130лв на гума)
 10. Някой има ли идея къде в Пловдив имат налични от тези всезонните гуми на Nokian. Търсих из интернет и намерих на 2-3 места, но все с доставка до няколко дни, а ми се искаше днес или утре да свърша работата.
 11. Гледах един ужаси наскоро , но така и не се сещам за името . Две момиче с майка си отиваха в къща и още в началото бяха нападнати от един грамаден мъж и още един . Майката беше убита , а двете деца в мазето в плен . Едната си беше представила , че е голяма вече и е успешна и омъжена писателка и се връща в къщата да види майка си и сестра си , като сестра и е болна ... Но се оказа , че само си представя и все още е малка и в мазето хваната . Помня , че имаше много кукли в къщата и , че филма е сравнително нов .
 12. Телефона е с нормални следи от употреба. Работи си перфектно. Има оставаща една година гаранция. Батерията си кара по ден без проблем и грам нито бъгва нито нищо. Има едно жълто петънце горе в лво което си личи н бл екран предимно както си личи на една от снимки. https://m.olx.bg/ad/lg-k20-s-godina-garantsiya-CID632-ID8woho.html Цена - 40 лева .
×
×
 • Create New...