Jump to content
BulForum.com

MaiconDogg

Members
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

About MaiconDogg

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

628 profile views
 1. Ок де , няма ли да е по добре да пуснат примерно всичко матч-ове програми , вместо няколко беин , матч , SK и някоя арена. Скоро имаше два испански мача и на мен ми се гледаше единия , но арена , матч , SK и беин даваха другия . Така имах възможност да гледам единия мач по 4 различни програми и другия по 0 . Трябва да пуснат цялата серия от някоя телевизия , която дават повече футбол , вместо 4 различни серии програми с по 2-3 канала .
 2. Две от ризите са носени само веднъж , а две никога не са слагани . Ето и моделите : Риза Balle -черна - размер М , 100% памук Риза XSIDE - тъмно синя - размер М , 100% памук Риза OneEach - бяла - размер М , 100% памук Риза Juliano - бордо - размер М , 95% памук и 5% ликра Цена за 4те - 20 лева . За Пловдив безплатна доставка . Ето и линк към обявите . https://m.olx.bg/ad/4-novi-i-markovi-rizi-CID655-ID7XrwP.html
 3. Някой ползвал ли е такава самобръсначка ? Интересуваме дали бръсне гладко като обикновенните самобръсначки за по лев два или е като машинките за постригване и не е гладко .
 4. На доста места чета , че брезовско шосе от Пловдив до Войводиново не изисква винетка , дали е вярно това ? Или пътчето което от отбивката на Васил Левски стига направо на язовирчетата на Войводиново ?
 5. Та пробвах други 2 зарядни и същата работа . Батерията се държи добре , но и трябват сумати часове да се зареди и така телефона става труден за използване . Гаранцията ми към виваком не е на мое име . Проблем ли е аз да го закарам с гаранцията или трябва човека на който се води , защото би било проблем , тъй като не си е в България .
 6. От седмица си го мисля , но така и не ми попада друго под ръка и не съм пробвал , но иначе сега е с оригинално . Явно първо ще пробвам друго преди да посетя виваком .
 7. Нещо телефона взе да ми прави проблеми и се чудя дали да го вося на сервиз . Напоследък батерията взе да се зарежда адски бавно , за да стигне 100% му трябват доста часове зареждане , иначе не пада по бързо батерията , но това зарежда яко ме мъчи . Има ли какво да пробвам да направя за да се оправи или да го водя на сервиз . Моторола е и е още в гаранция .
 8. Имаше едно филмче , гд ново , смисъл последните години . Та едно момиче беше болно от болест , от която май щеше да умре , по време на филма се влошаваше . А момчето ходеше да е вижда и така се сближаваха доста . Май отидоха и до Париж ( не съм сигурен , че беше точно до там ) защото на нея и беше мечта ... ПС. Намерих го
 9. Е това истина ли е ? Само за 70 паунда ? Ако е така поръчвам още сега .
 10. Дали има шанс да отида веднъж до Браниполе без винетка и да се отърва без глобичка .
 11. Някой има ли идея до колко работят сега магазинчетата и заведенията на Бачково ?
 12. За блендер защо не пробваш нутрибулет ? Справя се с всичко вече няколко години и не е мръднал , а се ползва всекидневно .
 13. Договора с Н3 ми изтича утре , а бях на Нитро и сега май минавам на безсрочен на 30 лева , но без спортните и тн програми . Лошото е , че след 6-7 месеца може би ще пътувам извън Пловдив и не ми трябва договор вече поради тази причина . Та въпроса ми е има ли нещо по свястно да ползвам за тия 6-7 без договор да е от това да плащам 30 лева и да нямам никакви програми .
×
×
 • Create New...