Jump to content
BulForum.com

Devil May Cry 4

eminem54541

Recommended Posts

prince_dmc4_poster.jpg

Производител : Capcom Entertainment

Коментар : Devil May Cry 4 следва формулата на своите предшественици и залага на уникален визуален стил вдъхновен от японската анимация, безспирен екшън изпълнен със свръхестествени движения и сражения с епични пропорции, в които играчите се изправят срещу армиите на Ада. Последователите на мрачният рицар Спарда, предал своя тъмен господар и повел отчаяна битка за спасяване на човешката раса, заформят религиозна секта, която се зарича да брани света от демоните. Кръстена "Орденът на Меча", тази секта набира елитни воини, наречени "Свещени Рицари", обучени от деца да служат на ордена и изпълняват неговите задачи. Един от тези рицари е циничният, мрачен младеж Неро, станал свидетел на това как Данте, легендарният син на Спарда и герой от първите игри от поредицата, избива хиляди от неговите събратя. Дали потомъкът на спасителят на света не е преминал на страната на Ада?

Minimum System Requirements :

Processor: Pentium 4 @ 3 GHz

Memory: 512 MB (1 GB for Vista)

Hard Drive: 8 GB Free

Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements :

Processor: Intel Core 2 DUO

Memory: 1 GB (2 GB for Vista)

Hard Drive: 8 GB Free

Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c or 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

ММ супер играта много съм доволен .... много добре оптимизирана няма ги дългите зареждания и прочия ....

страшна е играта и звука много ме впечатли .... играх около 30тна минути и съм очарован :)

И графика, и звук, и геймплей ок, но на мен лично след около 2 часа игра ми идва еднообразна :( Точно както и при третата част.

Свалих я и след малко ще почвам да я играя. Радвам се , че преди няколко години си взех геймпад за компа :devil

Поцъках малко, пребих първия бос и нямам желание да я продължа. Готини комбота и битки, но ми идва скучно. Този тик хак н слаш не ме радват, честно казано не разбирам какво толкова се харесва. 4 игри едно и също, само дето добавят сигурно нови серии и комбота.

Поне контролите за клавиатура са добре направени, а не нескопосани като на други конзолни портове и са чак удобни веднъж като ги запомниш.

Игрицата е почти същата като тройката. Само дето Данте си е по куул. Тоя Неро ми прилича на тийнеиджърче-хейтър засега. Пък Данте си е Данте.

Значи , като цяло игричката е добре направена.Графиката е добра , битките са на ниво , управлението е малко сакато , но след час-час и половина игра се свиква.Като цяло Капком са си свършили добре работата :)

Оооо да кеффф, най-накрая стигнах до частта, където мога да играя с Данте :punk Има си ги всички движения от 3-ката и даже със същите комбинации от бутони се изпълняват. А това, да си сменяш стила в движение, винаги ми е било мечта :devil Ей сега какви комбота ще има само.

Не че Неро е лош. Доста идеен е и е забавно да играеш с него, особено като пребиваш босовете с ръката е доста зрелищно. Но някак Данте си е Данте :)

Еми мен за сега неро си ме кефи супер много и като характер и бойни умения :) Сигурно защото не съм играл предните игри и затова не умирам от кеф при думата "Данте" но явно идва момент в който се срещаш и с този индивид :)

Еми мен за сега неро си ме кефи супер много и като характер и бойни умения :) Сигурно защото не съм играл предните игри и затова не умирам от кеф при думата "Данте" но явно идва момент в който се срещаш и с този индивид :)

Тогава очаквай големи трудности като стигнеш до тази част, защото ако не си играл до вманиачаване предишната игра (като мен :D) сигурно ще ти е много зор да се нагодиш към новия стил на игра. Съвсем различно е. Аз обаче съм нещо като ветеран в тая област и ми е доста по-удобно и с по-голям кеф играя с Данте, просто защото съм му свикнал и сега всичко идва отвътре и напредвам по-бързо :) Само трябва да усъвършенствам смяната на стиловете по средата на битка.

Иначе до сега кой ви е най-омразния(ите) враг(ове)? От lesser demons за мен е mephisto. Тоя неро много бавно ми стреля с пистолетчето и намирам за много по-безопасен начин да ги бия просто със скоци и удари във въздуха. Иначе трябва да ги стрелям до полуда, докато им се махне "мантията" и мога да им вкарам серийка. Разбира се този проблем изчезва с Данте, щото той все едно е с две узита. За има-няма 5-6 секунди им свалям обвивката след това 1-2 stinger-a и някое и други комбо и са вън от играта. Също са ми много омразни онези мечове, които са като акули. Много са бързи :) Добре че ги има май само на 1 място в цялата игра (е, не мога да кажа със сигурност, не съм я врътнал).

Agnus много ме нерви , просто не мога да го тряа.. също така и брата на Кирие.. май Кредо се казваше или нещо от сорта.Просто някви такива изтупани ми бъркат в здравето :lol: Иначе ония бос със русалките по антените ми беше много смешен , не знам що :lol:

Мефисто и Фауст са лесни с Неро. използвайте ръката да ги придърпате, като всъщност им сваляте дрехите. става доста бързо.

Най-якият пъзел ми беше гората на мен, въпреки че се губих доста там.

А най-неприятният се оказа миксера и с 2-та героя.

Аз тамън минах първата мисия с Данте. Обаче чат пат като стигна края на нивата и ми забива, та ги минавам наново. Само 3 пъти дотук, ама.....

Иначе играя с гейм пад и не виждам много зор(е и на лесно съм го настроил де)

Лошото е, че играх 3-ката отдавна и съм позабравил движенията с Данте.

Между другото какво стана с брат му, че меча му е счупен? Върти ми се нещо, че на края стана добър и отиде в ада нещо.

някой ако може да ми качи DX 10 cracka че съм изтрил исото и сега не мога да си намеря краче да поиграя тъйкато смених бозата

Аз тамън минах първата мисия с Данте. Обаче чат пат като стигна края на нивата и ми забива, та ги минавам наново. Само 3 пъти дотук, ама.....

Иначе играя с гейм пад и не виждам много зор(е и на лесно съм го настроил де)

Лошото е, че играх 3-ката отдавна и съм позабравил движенията с Данте.

Между другото какво стана с брат му, че меча му е счупен? Върти ми се нещо, че на края стана добър и отиде в ада нещо.

Върджил също се доказа като син на Спарда по свой си начин, за повече инфо, превъртете 3-ката :)

dmc3 se razviva predi dmc1. vergil se bie s mogysht demon, nqkoga pobeden ot sparda. v posledstvie vergil mu stava rob pod formata na nelo angelo. v dmc1 dante veche e razvil biznesa si. tam glavniq mu vrag e syshtiqt tozi demon. edin ot bosovete e nelo angelo. natatyk za mecha znaete. za poveche info vijte v wikipedia. syshto ima sluh, che vergil shte go ima v dmc5.

Върджил също се доказа като син на Спарда по свой си начин, за повече инфо, превъртете 3-ката :)

Аз съм я превъртал - ама не помня края :)

• 3 months later...

Аз искам да попитам, че пак я захванах играта - може ли да си направиш сеф посредата на мисията и като лоундеш по-късно да продължиш от същото място? Нещо не ми се получава и от 3 дена въртя една и съща мисия, защото все изкоква нещо не смогвам да я мина. Чудя се дали аз не правя правилно нещата?! :wacko:

Аз искам да попитам, че пак я захванах играта - може ли да си направиш сеф посредата на мисията и като лоундеш по-късно да продължиш от същото място? Нещо не ми се получава и от 3 дена въртя една и съща мисия, защото все изкоква нещо не смогвам да я мина. Чудя се дали аз не правя правилно нещата?! :wacko:

Не може, сори :)

Между другото, със Super Nero и Super Dante е голяма лудница :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...