break Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Проблема ми е от патрона на шофьорската врата. До сега си отключваше и заключваше нормално и изведнъж отказа първо със заключването, а после отказа и с отключването. Сега ключа ми се върти безразборно в патрона. Казаха ми че някакви пластинки в патрона се изкривявали ли, или нещо подобно. Според вас трябва ли да купувам нов патрон или ще може да се оправи при ключар? И да ми препоръчате някакъв ключар който ще може да ми го оправи или да пренареди нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Проблема ми е от патрона на шофьорската врата. До сега си отключваше и заключваше нормално и изведнъж отказа първо със заключването, а после отказа и с отключването. Сега ключа ми се върти безразборно в патрона. Казаха ми че някакви пластинки в патрона се изкривявали ли, или нещо подобно. Според вас трябва ли да купувам нов патрон или ще може да се оправи при ключар? И да ми препоръчате някакъв ключар който ще може да ми го оправи или да пренареди нов. Купуваш НОВ, вътре имаш едни малки прастинки, чупят се, при това положение колата ти се отваря с малко по здрава отвертка Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 ... На ул. "Цанко Дюстабанов" малко след кръстовището с "Авксентий Велешки" има един ключар. Не взима евтино, но оправя гарантирано. Отделно пък, ако колата ти е Форд и ключа е от кръглите, в Бриколажа ключаря е много добър по тая част. Преди година за няма и 10 минути по един супер износен и недействащ ключ ми направи перфектно копие, като нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 А колко е една такава процедура за пренареждане, знаете ли? И дали ще има такива патрони при ключарите или ще трябва да обикалям моргите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 На ул. "Цанко Дюстабанов" малко след кръстовището с "Авксентий Велешки" има един ключар. Не взима евтино, но оправя гарантирано. Ходил съм при него преди доста време и останах доволен. Именно тези пластини се бяха скапали и ключът ми остана в патрона, без да мога да го извадя. Човекът си свърши перфектно работата - свали патрона, отвори го, подмени скапаните пластини и всичко стана тип-топ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Мерси за насоките. Ходих при този на Цанко Дюстабанов и съм наистина доволен. Личи си че са професионалисти. Патрона ми се оказа за подмяна, но човека отиде до моргата, взе един и сам си свали всичко и го оправи. И за всичкото което направи, даже ми се стори евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.