Jump to content
BulForum.com

Весело посрещане на Нова Година

gal4enceto

Recommended Posts

Много кофти такъв голям малшанс ме споходи от две възможности които имах за прекарването на Нова година и двтете се провалиха :S и тряяше да остана в къщи просто страхотно се получи!!

Честита Нова 2008 Година На Всички! Направих доста добри видеота от гърмежите на Пловдив и утре ще гледам да ги кача! Пожелавам ви най-вече радост и нещата, които искате да ви се случат тази година на купувания пътувание, абе всичко запланувано нека да се случи без изключения!

Dunc said:
Много кофти такъв голям малшанс ме споходи от две възможности които имах за прекарването на Нова година и двтете се провалиха :S и тряяше да остана в къщи просто страхотно се получи!!

Споделям мъката ти. С мама и тати цяла вечер :cry Само дето моите варианти бяха 4 и 4-те отпаднаха... :lol: :lol: :lol:

ПС: Трябва да ми кажете къде мога да кача клипчетата, които снимах от фоерверките над Пловдив.

Тази година ТРЯБВА да е плодородна, че ми писна от турски и гръцки ***** по пазара! Тази година ТРЯБВА да е с нормален климат, че ми писна от наводнения и бедствени положения! Тази година е редно да е печеливша за някои и по - печеливша за други!

Честита 2008ма!

За първи път посрещнах новата година на площада в Пловдив. Е не беше зле, даже много хубаво хорце се заформи :D И зарята беше изключителна.

kamen said:
Аз ще се боря с една бутилчица Джеймсън :D

Аз вече изтрезнях, но повече няма да пия цяла бутилка, освен ако не е половин литър :ghost

alekto said:
За първи път посрещнах новата година на площада в Пловдив. Е не беше зле, даже много хубаво хорце се заформи :D И зарята беше изключителна.

Ние бяхме само за 5 мин. ама си струваше :) .. беше прекрасно :P

Ето ги клипчетата -> ТУК, ТУК и ТУК. Качеството е доста лощо, но все пак е снимано в пълна тъмнина с фотоапарат. Снимките са от колелото преди това на панаира един от най-високите блокове.

При мен не се получи както го бях намислил. Имах намерение да изкарам до поне 5-6 сутринта, но изпих прекалено много. Много мезета, ядене и т.н и не усетих кога съм минал границата.

4estita 2008 na vsi4ki!!! Prostete za latinicata ama v Swiss niamat kirilica!

6okoladovi pozdravi ot Basel, Zurich i ve4no zasnejenite Alpi!!! Tuk ima SHOKOLAD :wub: , pari, noj4eta i 4asovnici.

Vse edno sam na druga planeta...no i tuk preiajdaneto e totalno s kakvo li ne. Vsa6tnost ne e vajno KADE si, a s KOGO si. Samo edin 4ovek mi lipsva, ama e inat i ne 6tia da doide :angry1

Dano prez tazi godina mu doide akala v glavata! Obicham te!!!

И аз бях на работа - 23 часа, пичове... В момента се чудя дали съм от стомана или някаква друга сплав, за да издържа това бачкане... Айде, ако някой е бил в Хисар, да каже къде, с кого... :tongue

zlobil said:
донеси ми едно ножче от швейцария че си ги събирам тия victorinox :D

Mnogo sa ostri - ne sa za igra!!! Pak i ve4e po4ti pohar4ih parite, aj drugia pat. Ako slushkash moje da ti donesa pone edno shokolad4e sas snimka na Victorinox ;) ili s druga snimka :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...