Jump to content
BulForum.com

Продавам изкуствени коледни елхи

Recommended Posts

Имам някоя останала елха от миналата година. Елхата е нова 210 см са ! Идеална е за магазин, офис както и за дома. Има си стойка. На три нива е. Има възможност да не става толкова голяма. Сглобяват се само горните две нива и е по-ниска, но не съм е мерил колко см става. Имам възможността да е докарам до вас в рамките на града smile.gif (може да проверите колко струват елхите този размер).

Цена 30 лв

Тел : 0889262625 . Весели празници :)

Снимка (малко е зле, но с това разполагам за сега ) http://img117.imageshack.us/my.php?image=001762632ya1.jpg

Весели Празници и на теб Pei4, но има един лек проблем... или си получил в наследство от Пухкавия човек с бяла брада и червени одежди - :santa: - голямо количество елхи, за да помогнеш този месец в създаването на коледно настроение, или не си прочел това тук:

10. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на ЛИЧНИ стоки. Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребилят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително назаказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото то не е такова, а единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно.

Мисля, че разбираш защо темата ти е затворена, остани със здраве!

EDIT: Отварям темата след разговор с Pei4 - дано не се налага да я затварям наново.

• 2 weeks later...

Здравей, бих искал да си взема една елхичка .Днес цял ден бях по магазините и сега случайно като видях офертата и направо се зарадвах.Мисля че е много добра офертата,според тези боклуци по магазините. Ще ти оставя телефон на ЛС да се свържем да се разберем. Весели Празници.

Извинявам се на отзовалите се на обявата, но тези дни бях извън града и не можех да отговоря.

Тези дни съм свободен и ако има желаещи .... Още веднъж се извинявам... :)

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...

Мярка ми се още някоя елха, като мисля че след уговорка ще има възможност да се закара на място.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...