Jump to content
BulForum.com

БМВ с 15% ръст на продажбите


DON_CHEFO

Recommended Posts

В петък компанията съобщи, че за месец юни са продадени 150 285 автомобила, което е ръст с 15% спрямо същия период на миналата година. При това ръста на продадените БМВ-та е с 14.4% и е достигнал 127 747 броя, ръста при Мини е 19.4% - 22 465 броя.

Тези показатели от 730 285 продадени автомобила за 6 месеца показват общ ръст от 4.6% спрямо първите 6 месеца на 2006г. Дори Ролс Ройс има увеличение с 2.4% или общо 294 продажби за първите 6 месеца и 73 само за юни.

Всичките тези резултати са благодарение и на увеличеното търсене в Китай, Росия и Источна Европа. Шефът на отдел маркетинг Михаел Ганал се надява в кроя на годината ръста на продажби да достигне нива от 7-9 %.

Link to comment
Share on other sites

Интересно е и че Ауди отчетоха най-големия си ръст в продажбите до сега.Какво ли ще покажат цифтите на Даймлер-Крайслер и по-специално тези за продажбите на Мерцедес?

Link to comment
Share on other sites

Според мен са грозни, но виж къде е увеличено търсенето

Китай, Росия и Источна Европа
:D По класациите дават БМВ да са малко по-качествени от Мерцедес и Ауди, така че нищо чудно за търсенето.
Link to comment
Share on other sites

А има ли данни за Запъдна Ивропа, Амерека и Ъфстралия?

Айде да не обиждам, но информацията е взета от руски сайт и е нормално не всичко (до последната буква) да е преведено. Следващия път се напъни, намери ти инфо, преведи го и аз ще му намеря косури... стаа ли?

Link to comment
Share on other sites

А има ли данни за Запъдна Ивропа, Амерека и Ъфстралия?

 

Преди да се ебаваш така не помисли ли, че е копи/пейст. При това мисля, че е превеждано преди това. Не ми се занимава да ги оправям тия неща, а и не сме на матура по БГ ;). Мерси за разбирането

 

Според мен са грозни, но виж къде е увеличено търсенето :D По класациите дават БМВ да са малко по-качествени от Мерцедес и Ауди, така че нищо чудно за търсенето.

 

И тази година за 3-та подред БМВ ще изпреварят Мерца по продажби. За това и Щутгарци реваха, че искат качество и здравина като през 80-те. Адски много се кефя и на двете марки(не гледайте аватара бях обяснявал за него веднъж). Но 13-години подред в такава класация само Мерца беше отпред. От 2005-та нещата се обърнаха ;)

 

А някой беше казал, че новите модели на БМВ били грозни и не се купували :D

 

На сичко отгоре 3-ката и 5-цата + Х5 мисля бяха и по-скъпи от щутгарския еквивалент. Това за миналата година става дума. Сега с новата Ц-класа не знам как ще са нещата

Link to comment
Share on other sites

Хубаво де, като си го копирал, не те ли дразни да го гледаш такова...грешно?

Както и да е, не исках да обиждам, а само да отбележа. И аз съм фен на БМВ, няма да се дърляме за такива неща :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...