fiko_pld Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Интересува ме да работи. Най добрата(евтинка) оферта печели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Интересува ме да работи.Най добрата(евтинка) оферта печели. пич по 2лева са чисто нови.Вчера си взех един Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Имам няколко, засега един мога да продам без да се засегне техниката у нас за 1 лев или някакъв натурален сок 1-2 литра по твой избор. Като другото условие е да нямаме специална среща, а да се разберем кой къде ходи и да се видим 'по път', щото за такава далавера не си заслужава да мръдна повече от 5 етажа надолу Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Аз съм на първият етаж, ако дойдеш с една бутилка кока кола (лайт, 1л) е твой аз лично не мисля да си мръдна задника по-натам от входната врата (вратата на входа се отваря от домофона) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Срещу 2л боза Бомакс получаваш веднага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Срещу 2л боза Бомакс получаваш веднага! За мен вече боза Пловдив е по-добрата. Нова оферта: 2л боза Пловдив, като вече в случая решаващо за избора ти се явява до кого по-близо живееш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 аз за загорка от 2литра щях да ти дам но гледам имаш по изгодни оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Решаващо също така е в коя посока се намира най-близкият магазин, откъдето може да се купи бозата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Не че нещо...ама...в подписа си сложил: CAR - AUDI B4 2.0GSM : НОКИА 6111 (+ конфигурацията на компа) ....и да не отидеш до магазина да си вземеш един кабел за 2 лв....леко казано ми е чудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Не че нещо...ама...в подписа си сложил: ....и да не отидеш до магазина да си вземеш един кабел за 2 лв....леко казано ми е чудно... То така се купува Ауди и 6111 - като спестяваш от кабели Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 То пък 6111 един телефон нямам думи... да беше n95 да се впечатлиш... Иначе аудито е хубаво ама малко мъничко - не е като А8 де Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 То май кабела не е за него , доколкото се досещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Само секунда ,искам да взема работещ ,захранващ кабел ,колкото се може по евтино ,че ме е за мен ,а за един комшия (точка за кабела) . Аудито не е тясна кола ,защотот аз съм 200 см. висок и съм 120 кг. (точка за аудито). Телефончето си ме кефи и ше си карам с него ,не съм искал мнения (точка и моб.тел.). Та който ми предложи по изгодна оферта печели ,защотото нито една оферта не разбрах ,за кой квартал става въпрос.!.!. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Аудито не е тясна кола ,защотот аз съм 200 см. висок и съм 120 кг. (точка за аудито). Не знам колко килограма и колко сантиметра си,но ,че си е тясна си е тясна.Че е доста ниска-пак така(точка за ауди-то). А,че за кабел който струва 1.80 си пуснал тема............. Мога да ти подаря един като си поемеш разходите по Еконт ,ако не ти хареса ще го пратя по пощата. Хем ефтино,хем на далавера Нищо лично,но за нещо струващо ~2лв,да тръгнеш да търсиш за 0.50 или 1лв си е смешно. Успех! И офертата ми остава в сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Не съм купувал никога нов и незнам колко струват ,ама щом са толкова евтини ,ще отида да купа един нов днес. Може да затворите темата ,благодаря на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Ем нормално.. за 2 лева хората си изписаха клавиатурите.....относно "не знам колко струва един кабел..." айде ся.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 май СПАМИШ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Ето ти полезни линкове за цени на разни известни нашенски фирми продаващи хардуер (търси power cable или power cord примерно или каквото всъщност те интересува, ако не го намериш скролваш докато го издириш "на ръка"): RESET: http://reset.bg/RESET_pricelist_links.htm МОСТ: http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl JAR: http://www.jarcomputers.com/prices.html ARGUS: http://www.argus.bg/bg/products.php GSS: http://gss.bg/components/index.html VALI: http://vali.bg/?action=pricelist_form Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 благодаря ти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Хора този топик ме развесели много. Благодаря Ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Купих си кабелче от "inherit.hit.bg" за 1.70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.