Jump to content
BulForum.com

оправям офис столове

Recommended Posts

имам един от метро купен счупи му се постамента имаш ли такива ,но да са здрави а не да се чупят на 1 месец?? и колко струват ?

офис стол имам предвид - въртящ стол на колелца. снимки няма какво да слагам ако някой има някакъв счупен да каже какво му е и ще отговоря. кръстачките или (постаментите) са по 12 лв. и са стандартни т.е. повечето модели да с едно и също фи на амортисьора.

да,ама какви са ти кръстачките,ако са същите,няма смисъл,да не би да имаш предвид,че ти ги правиш

и само за кръстачките ли става дума, щото аз имам един стол със здрави кръстачка и амротисьор. дори и сеедалката и облегалката му ги бива, ама пластината дето крепи седалката за амортисьора се е поразцепила и облегалката не седи мирно. чудех се дали да я давамд а се заварява или ми е по-лесно да си купя нов стол :unsure:

При мен проблема е, че едно от колецата се счупи..то се състои от две колелца и посредата е малко желязно лостче на което се въртят..та при мен се получава това, че падат колецата. Искам да питам колко струва цяло едно такова колело :confused ??

много се извинявам, но ще прибавя един монтаж от 3лв. за кръстачките понеже почти във всички случай се заклинват към амортисьора и трябва избиване пък и все пак се разхождам насам натам. така че общо с монтажа една кръстачка ще ви излезе 15лв. , а доколкото съм разучавал (беше преди няколко месеца) в офис едно ги продават за 20 и трябва да си я поръчаш една седмица предварително ( и едва ли някой ще дойде да ти я смени )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...