Jump to content
BulForum.com

JaDaKisS_

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About JaDaKisS_

 • Rank
  Новобранец
 1. Здравейте, дано има някой тук който да ми помогне за една песен, че сам не можах да я намеря. Та имам линк и за около 20-на секунди върви въпросната песен, ако някой знае как се казва нека сподели ще съм много благодарен. Ето го и линк-а ----> Въпросната песен върви от 1:20 до 1:40 секунди от клипа. Благодаря предварително.
 2. Здравейте , преди ден чух едно парче което ме зариби много , но проблема е , че немога да си спомня нищо от песента освен, че супер мн се потаряше репликата "All girls" предполагам на припева се пее това..търсих песни с такова име неможах да намеря, и гласа на изпълнителя много се доближава до този на Craig David, но не съм сигурен дали беше той. Песничката е с бързо темпо..ако някой нещо се сети моля да помогне. Благодаря.
 3. Здравейте ! Надявам се, че тук може да има някой, който да ми помогне. Значи имам универсално дистанционно на което пише "universal" и над този надпис е "URC22B" предполагам това е модела, използвах го към телевизор "Goldstar" , но немога да намеря книжката с кодовете и преди 3 дни без да искам нещо прецаках кода и сега неще да работи дистанционното. Мъчих се да намеря списък с кодове на този модел в интернет, доста време се рових, но безрезултатно. Въпросът ми е дали има някой който използва същото дистанционно и дали си пази опаковката на която са кодовете към всички марки телевизори та да
 4. Много искам да разбера как се казва песента от това клипче ---> http://www.vbox7.com/play:e5fb57c5. Моля, ако някой знае нека каже. Благодаря предварително!
 5. Акула учи малкото си как да се храни: -Когато видиш човек във водата тръгваш към него, показваш си перката, заобикаляш го веднъж бавно след това два пъти бързо и тогава го нападаш. Малкото: -Ама намо неможе ли направо да го нападна и изям ? Майката: -Ами ако искаш в хранатата ти да има лайна - добре !
×
×
 • Create New...