Jump to content
BulForum.com

JaDaKisS_

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JaDaKisS_

 1. Здравейте, дано има някой тук който да ми помогне за една песен, че сам не можах да я намеря. Та имам линк и за около 20-на секунди върви въпросната песен, ако някой знае как се казва нека сподели ще съм много благодарен. Ето го и линк-а ----> Въпросната песен върви от 1:20 до 1:40 секунди от клипа. Благодаря предварително.
 2. Здравейте , преди ден чух едно парче което ме зариби много , но проблема е , че немога да си спомня нищо от песента освен, че супер мн се потаряше репликата "All girls" предполагам на припева се пее това..търсих песни с такова име неможах да намеря, и гласа на изпълнителя много се доближава до този на Craig David, но не съм сигурен дали беше той. Песничката е с бързо темпо..ако някой нещо се сети моля да помогне. Благодаря.
 3. Здравейте ! Надявам се, че тук може да има някой, който да ми помогне. Значи имам универсално дистанционно на което пише "universal" и над този надпис е "URC22B" предполагам това е модела, използвах го към телевизор "Goldstar" , но немога да намеря книжката с кодовете и преди 3 дни без да искам нещо прецаках кода и сега неще да работи дистанционното. Мъчих се да намеря списък с кодове на този модел в интернет, доста време се рових, но безрезултатно. Въпросът ми е дали има някой който използва същото дистанционно и дали си пази опаковката на която са кодовете към всички марки телевизори та да може да ми каже кодовете за телевизор "Goldstar" ще съм много благодарен. Надявам се, че съм пуснал поста си на подходящото място, ако не е така моля да бъда извинен. Всичко хубаво и благодаря предварително!
 4. Много искам да разбера как се казва песента от това клипче ---> http://www.vbox7.com/play:e5fb57c5. Моля, ако някой знае нека каже. Благодаря предварително!
 5. Акула учи малкото си как да се храни: -Когато видиш човек във водата тръгваш към него, показваш си перката, заобикаляш го веднъж бавно след това два пъти бързо и тогава го нападаш. Малкото: -Ама намо неможе ли направо да го нападна и изям ? Майката: -Ами ако искаш в хранатата ти да има лайна - добре !
×
×
 • Create New...