Jump to content
BulForum.com

AGP suvmestimost na Video karti!


Recommended Posts

Taka kretam si s Duno ZX86 s edin slot AGP na koito e slojena edna Permedia 2 8mb video karta. Samo4e programite s koito vzeh da rabotq vzeha da q tovarqt mnogo i da ne mi vur6i rabota . Dokolko e umestno da investiram v nqkoq video karta ot po visok klas . V smiusl po visokiq klas e video na staro ne6to ot roda na RIVA ili nqkoq Gforse stari4ka , akto izklu4im 4e sa s pove4e ram , glavnoto keoot me intersuva e 4e te sa na AGP 2 i 4 ako ne se luja . Dokolko e ima smiusl da se kupuva nqkakva akrta ot po visok klas i dokude 6te e suvsmestima s dunoto ?

Link to comment
Share on other sites

ami chochosan ti kaza, ako ima poveche pamet, ima smisal.

Ako dynoto e 2x i slojish 4x kartta, estestveno tq 6te raboti kato 2x takava.

zatova gledai drugite parametri. edna 4x karta e po-byrza (po-nova e) ot 2x takava, 2x ili 4x, tova pokazva skorostta na obmen s kartata, a ako tq vytreshno e s po-dobro syrce, 6te ti dari po-golqma celuvka (postroiavane na krainoto izobrajenie kym monitora)! :lol:

Link to comment
Share on other sites

всички нови карти дори и Radeon 9800XT и GeForce FX 5900 поддържат 2х,така че няма проблем.хората казват, че няма или почти незабележима е разликата м/у 4х и 8х, за разликата м/у 2х и 4х не знам.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...