Jump to content
BulForum.com

Карта за Рондо

Jackson_Fan

Recommended Posts

Здравейте,

значи уча в ПУ-то и имаме алтернатива или да ходим на спорт всеки петък в 7:30 или да ходим на фитнес в РОндо. Идеята е ... някой, който ходи там да ми свърши услуга. Отиваме двамата и взимам една карта на мое име. Той тренира и след това ми връща картата като е изтренира, за да е представя на даскалката. Ако има някой навит да ми свърши тази услуга ще съм му много благодарен.

NeSTa_86 said:
Ако има някой навит да ми свърши тази услуга ще съм му много благодарен.
  NeSTa_86 said:
12 посещения=20 лв

В случая разбираме, че продаваш карта за тренировки в рондо, а услугата се явява в това, след като се изхаби, да ти я върне? :D

уф за кво се правиш ся , че не си разбрал бе братле..... :-) Ти си плащаш картата, просто след това ми е даваш/// не мисля, че ще коства на някой нещо кой знае кво да се видим и да ми даде картата за 1 минута.

да това е вярно , сончето трудно ще я метнете

ако те устройва стара карта бих ти дал но са на мое име , мисля че имам 1 или 2 които още стоят в нас , от там нататък усвен с коректор да заличиш името... :P

А и не е коректно да я мятате. А пък и най-вероятно ще отидете при Румито да ви подпише, нея също не е редно да я мамите.

Дайте десетина лева , все пак ще се отървете от часовете, а и нищо няма да ви навреди ако посетите 3-4 пъти залата :D

• 1 month later...

Големи мързели сте ве :)

На мен преподавател по физическо ми е русата мадама от Рондо :)

Мен пък ме кефи да ходя, бих си взел карта за рондото и пак щях да ходя на физическо ама рондото е много далече пък и са ми разправяли че много хора се събират, иначе няма по-хубаво да станеш да идеш да направиш една загрявка по-физическо и след това да се метнеш във фитнеса :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...