Jump to content
BulForum.com

Unreal Tournament 2007


russsi

Recommended Posts

Аз лично чакам с голямо нетърпение очаквам тази игра и ме хваща адски много яд, че я отлагат чак за 2007 ( Първоначално играта се очакваше да излеле в края на 2006 година). Ето и за какво става въпрос.

 

Unreal Tournament 2007

 

1.jpg

 

Homepages: Link, Epic page, Midway page

 

By: Midway, Epic Games

 

Genre: Sci-Fi First-Person Shooter

 

Release Date: Q1 2007

 

Platforms: PS3 and PC

 

Unreal Tournament 2007 обещава да възвърне чувството от оригиналния Unreal Tournament. Авторите ще запазят double-jumping и dodge-jumping от Unreal Tournament 2004. Epic games се наемат да направят играта по - динамична и искат UT2007 да се превърне в изцяло нова и по - добра игра. Те обещават , че много от старите възможности от оригинала ще се завърнат и в новата игра.

Старите режими от UT2004 като Onslaught, classic Deathmatch, Team Deathmatch и CTF modes ще се завърнат. Разработчиците ще представят и един чисто нов режим наречен Unreal Warfare. Битките в този режим ще се водят на MMO територия. Ще има големи карти и играчите които влизат в сърварите ще се присъединяват в един от 8-те отбори (вижте по - долу). Ще има превозни средства навсякъде по картата и ще има object-ти като в стария Assault режим. В режима Unreal Warfare играчите ще трябва в голяма степен да се фокусират върху работата в екип и стратегията на отбора а не върху собствените си умения.

 

Teams

 

Nakhti (Egyptians from UC2)

Necris

Juggernauts

The Corrupt

Iron Guard

Krall

Jacob's Team (Marines?)

"Player's Team" (Unnamed)

 

Weapons

 

Rocket Launcher

Flak Cannon

Redeemer

Link Gun

Shock Rifle

AVRiL - това е ново оръжие и се очаква да взривявате возила с него, така че ще е активнио само в някои режими на игра.

Sniper Rifle

Dual Enforcers - това оръжие се завръща от оригинала на UT

Impact Hammer - оръжие за близък бой (meleе weapon)

Stinger

Canister Gun

Target Painter

 

Vehicles

 

Scorpion - това превозно средство вече ще може да стреля и ракети

Manta

Raptor

Cicada

Paladin

SPMA

Goliath - С нов външен вид

Leviathan - Всички играли UT2004 знаят колко разрушителен е той

Viper - превозно средстов с място за един човек

Darkwalker - спомнете си филма War of The worlds и ще разберете какво представлява това нещо.

 

Играта ще използва новия (чистак - бърсак) енджин на Epic - Unreal engine 3, който се очертава да бъде най - добрият сред най - добрите. Военните наскоро го лицензираха, за да могат и те да се възползват от него за своите симулаций. Не можем да бъдем толкова големи оптимисти по отношение на минималните изисквания, но ще ви кажа нещо за да не се стресирате толкова. Играта ще изисква поне карта от FX серията на Nvidia и поне 9700 от серията на АТI. A доколкото препоръчителните изисквания - те са за 6800 Ultra на Nvidia.

 

Screenshots:

GameSpot

 

Videos

 

UT2007 Presentation

Other Videos

Link to comment
Share on other sites

Много яка игра ! Аз съм фен на поредичката , но знам , че няма да ми тръгне , затова много не се интересувам ! Поне докато не си зема нещо уникално ... за комп става въпрос ! Иначе много искам да видя какво представлява ! :)

Link to comment
Share on other sites

И аз съм фен, това че графиката ще е убийствена не трябва да притеснява много защото енджина е много добре направен и не товари зверски компа. Когато излезе Unreal 2 бях с 400 Mhz процесор, Гефорска 2 с 64Мв и 128 рам, играта вървеше идеално на 800-600 и повечето неща на хай. Единствено Crysis не знам кой ще я подкара. Unreal Tournament 2007 се очертава яко пуцало, жалко че са я отложили.

Link to comment
Share on other sites

Да и аз си мисля , че изисванията няма да са кой знае какво. Чух нещо от рода , че разработчиците на енджина са направили така , че компютърът да обработва една текстура вместо стотици. Разликата в полигоните също е много голяма - в UT2004 те бяха хиляди, а сега са милиони полигони в секунда.

Link to comment
Share on other sites

Ами все пак първото представяне на Unreal 3 енджина беше на чист 6800 и си вървеше добре, но и сцените не бяха от най-сложните. Unreal се слави, като тежка игра, така че не очаквам да се играе на среден клас карти на високи резолюции с АА.

Link to comment
Share on other sites

А аз мисля , че ще има големи изисквания макар да върви и на по-слаби компютри ! Все пак това е unreal и ако ви трябва повече инфо ... Stargate Worlds MMORPG to use Unreal Engine 3 , THQ Licenses Unreal Engine 3 , Atari Licenses Unreal Engine 3 , Buena Vista Games Licenses Unreal Engine 3 , Gearbox Licenses Unreal Engine 3 , Hi-Rez Studios Licenses Unreal Engine 3 for MMOG и Vivendi Universal Games Signs Studio-wide Unreal Engine 3 License ! А , ще имали игра за напред , която да не го използва ! :)

Link to comment
Share on other sites

Доколкото знам първата игра с този енджин излиза на 17 ноември, но е само за Xbox 360.

Е, самият факт, че играта ще е за Xbox 360 означава , че енджинът ще се представи отлично на конзолата, но за PC работата е друга. На писито можеш да изключиш повечето опций, да намалиш резолюцията и тем подобни глезотийки, които да разтоварят машината.

 

P.S. Не знам какво толкова има да обсъждаме този енджин. Бих предпочел да се пише повече за самата игра и който има някакво info относно режимите и т.н. да го даде. Все пак темата се казва UT2007 , a не Unreal Engine 3

Link to comment
Share on other sites

Ами по-голямата част от хората май чакат играта точно заради енджина. А и погледнато реално той е 50% от играта един вид...

Link to comment
Share on other sites

Ами по-голямата част от хората май чакат играта точно заради енджина. А и погледнато реално той е 50% от играта един вид...

E да. Енджина наистина е блестящ във всяко отношение, но не виждам как по - голямата част от хората (говоря предимно за българи) биха чакали играта заради енджина при положение, че едва ли много от тях ще могат да се възползват от пълните му възможности. Пък когато играх UT2004 не съм гледал предимно графиката - вярно , че тя определено не беше лоша, но и не беше на нивото на някои други игри. Повече ме интересува режима Unreal Warfare. Дано и ние в българия да можем да се възползваме от него.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Е.. излезна демото на Unreal 3.

Някой пробва ли го вече?

 

http://arenabg.com/details.php?id=d3d73b4b...d5bd62392fce714

http://zamunda.net/details.php?id=103718

Естествено, нали има фенове :D

Доста яко, много дълго му се кефих посреднощите. Единственото което ме разочерова беше че нямаше никакви разрушения, няма откъртени камъни, падащи дървета, нз дали защото е демо или просто великия Ънреал 2 енджин не го позволява, но въпреки това доста ми хареса, не е загубен чара на предходните части.

Link to comment
Share on other sites

Не знам само при мен ли е така, но играта си я цъкам на 1280х1024 обаче графиката просто sucks :sick

Вярно е че това е само някакво beta demо, но все пак.... :wacko:

Интересното е, че няма и почти никакви настройки за видеото.

Иначе оръжията са интересни :punk

Link to comment
Share on other sites

Има "някакви"...просто трябва да избереш advanced в долния десен ъгъл на екрана и ти е появяват world detail,texture detail или нещо такова.Да ,все пак е доста обща настройката.А за играта не водях да има и намек на разрушение на околността ,въпреки че нямам физична карта ,все пак играта ме накара да инсталирам драйверите на Аджеиа.Иначе Epic са запазили бързината и адреналина на екшъна и се вижда че през изминалите 3 години не са си губили времето - играта има завършен вид.Може и да си я купя ,за МП ,но просто много съм се навил на Орандж бокс

Link to comment
Share on other sites

Aми и при мен така в началото. Просто влизаш в адвансед настройки и там променяш каквот променяш (те са 2 слайда) и ще ти излезе прозорец който казва че трябва да рестартираш играта за да имат ефект настройките. Ама хич не го слушай, защото като излезеш всеки път си връща настройки по дефалт.

Link to comment
Share on other sites

Мда, явно съм станал голям бльон последно време :wacko:

Намерих ги, но нещо не върви много добре играта според мене (поне на моята машина). :bgrin:

На 1024 медиум държи около 20 кадъра.На моменти и под тях, което е дискомфортно.

Може да е нещо свързано с драйвърите или ДиректХ-а. С forceware 94.24 съм и DirectX 9.0c august.

Ще видим как ще е като илезе цялостната версия на играта :)

Link to comment
Share on other sites

ЕЕ драйверите ти са много стари, ама много.

А имам един въпрос, как мога да видя колко кадъра в секунда вади дадената игра, в случая У3, някаква команда в конзолата ли, какво?

Link to comment
Share on other sites

Има една много полезна програмка - казва се fraps :) докато играеш една цифричка седи в единия от ъглите и ти показва в момента точно колко кадъра има. Иначе ще пробвам и с по-нови драйвъри, но преди ми правеше впечатление, че с този в момента картата ми дава най-добри резултати.

 

EDIT:

Инсталирах ForceWare 163.71 и наистина е чувствително по-добре :) но графиката пак е "ръбеста" някак си.

Link to comment
Share on other sites

За Всички който на независимо ква резолюция им е размазано (в Settings>Video>Advanced) има едно "Monitor Percentage" davate go dokrai (na 100%) i sha se opravi

 

eй така е при всичко на мах на 1200х1024 резолюция върви на 40-50fps

 

 

gallery_392_1_153574.jpg

gallery_392_1_51608.jpg

 

 

P.S. : аре някой да направи някаф сервер :) или да каже някаде с БГ-та да се цъка

Link to comment
Share on other sites

Това ако е макса мога да кажа, че графиката ми изглежда много зле :sick

имай на предвид че тва даже не е ДЕМО а е БЕТА тайче графиката ша е каде каде по-добра и тва е на ДХ9

Link to comment
Share on other sites

И н мен така ми изглежда,маи са се осрали тоя път с графиката.Предишните ги играеь само заради графиката и якия екшън.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Нещо не е наред с тази игра :( Излезе пълната версия в арена-та, ама имам чувството, че е по-зле и от демото ...... графиката пак е лешш :sick и перформънса е супер зле :sick

Нямам думи !!! Толкова чакане..... за НИЩО накрая :angry1

Link to comment
Share on other sites

Нещо не е наред с тази игра :( Излезе пълната версия в арена-та, ама имам чувството, че е по-зле и от демото ...... графиката пак е лешш :sick и перформънса е супер зле :sick

Нямам думи !!! Толкова чакане..... за НИЩО накрая :angry1

Не трябва да съдиш за играта по някакъв неизвестен релийз на някаква групичка, да не говорим, че всички гейм сайтове, даже и сайта на Епик си пишат - другата седмица ще се появи играта. Изчакай да се появи наистина из торентите - не някакви странни немски версии и тогава си я дръпни и пиши, ако отново си разочарован.

Мен ме радва даже само демото- хората са се постарали да я направят тази игрица и вярвам, че пълната версия ще е още по-добра. В очакване съм и вярвам, че няма да бъда разочарован.

 

Останете със здраве!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Връащм си думите назад.... :bgrin: Играта е направо уникална. Големи красоти са създали просто. Английската версия на играта няма наистина нищо общо с немската. Даже и по-добре върви. Извинявам се за предишното си мнение :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...