Jump to content
BulForum.com

Счупен LCD дисплей

Recommended Posts

Значи имам Dell inspiron 510m обаче му пукнах дисплейа от ляво и сег половината е изтекъл и не го виждам. Искам да го поправя но не знам каде как и за колко. Ако може да ми помогнете по някаккъв начин ще ви бъда благодарен.

Ти не си човек бе. Как успя да го счупиш това? Не те ли заболя сърцето от мъка?

Поправката, демек смяната на дисплея с нов ще ти излезе много солена където и да отидеш. Ако изобщо е възможна смяна... Ама пък трябва да може. Пиши в темата за ноутбуци.

Някъде пак в този форум някой беше споменал цена за смяната на дисплей около 600-800 лв или нещо такова, т.е. почти съизмерима с цената на нов лаптоп.

Ми топеца нов е около 1600 лв, така че 600 лв не е болка за умиране ама ми се струва че може по евтино ако е от някой сстар комп.

Едит: всъщтност може ли да му се сложи дисплей пак от дел ама от някакъв друг модел?

Ми топеца нов е около 1600 лв, така че 600 лв не е болка за умиране ама ми се струва че може по евтино ако е от някой сстар комп.

Едит: всъщтност може ли да му се сложи дисплей пак от дел ама от някакъв друг модел?

Ами според мен има някакъв шанс ако се намери подходящия размер...вярно, че аналогията не е много подходяща, но имам един цифров фотоапарат Канон, който е бил със спукан дисплей и впоследствие му е сложен пак от друг Канон малко по-голям дисплей и всичко си е ОК. Нямам представа с лаптопите как е, но не ми се вярва Дел (а и която и друга фирма) при наличието на десетки модели в листата си, за всеки модел да има уникална поръчка на дисплей. По-скоро еднаквите размери се окомплектоват в различен дизайн. Все пак някой дето работи в сервиз за подобна техника най-добре може да знае...

Imat si predstaviteli v Eastern Europe, neznm v bg specialno imat li. tyk

Prati im edin e-mail, obqsni im zakakvo stava vupros i te shti kajat kakvo moje da se napravi, dali e smenqem, kolko bi struvalo..etc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...