MazataBG Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Потърсих из гугъл но не намерих никъде сайт с софтуер за Сони Ериксон М600.Интересуват ме главно програми и в по-малка степен игри.Мерси за помощта предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 ЗНачи м600 е с най-новата версия иук 3 и за него още няма толкова много софтуер,а програми за сатрите версий просто няма да тръгнат на телефона... Иначе кажи как се държи телефона...какви са ти първите впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 Направи ми впечатление че нищо не става.Даже в Германос не можаха да ми прехвърлят указателя В интерес на истината да си призная телефона не съм го купил ами го намерих на една пейка на реката до Новотела Бях мн доволен.В момента няма почти никва батерия щот нямам зарядно.На S700 не стана зарядното и нямам впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 В интерес на истината да си призная телефона не съм го купил ами го намерих на една пейка на реката до Новотела Бях мн доволен.В момента няма почти никва батерия щот нямам зарядно.На S700 не стана зарядното и нямам впечатления. Аз на твое място бих побързал да посетя някой майстор да ми смени имея и въобще не бих си слагал картата вътре, освен ако не е няква предплатена. Вкарвайки си картата телефона веднага се регистрира в мрежата с имея и номера на сима. Това е скъп телефон и ми е трудно да си представя някой да не си го потърси. Нищо чудно да те потърси скоро некое полицайче, да те пита как си. Но това са косвени доказателства, които няма да издържат в съда. Можеш да кажеш, че някой твой познат.... абе кво те уча да лъжеш. Айде честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 Ами аз сложих един много стар Б-конект който ми се моташе.Незнаех че трябва да му се сменя имей-а но ще го направя тъй като нямам намерение да го дам на полицията и онези да ми кажат браво пич евала!А пък собственика му ако е някоя мутра, бълха го охапала за тоя телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Хехе смяна на IMEI малко смешно даже ми се вижда,освен ,ако от Сони Ериксон са много слаби в защитите.За софтуер погледни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Най-добрия форум за Смартфони. Като се регистрираш - ще намериш и приложения. all4smartphone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 А бе сложи му една карта да го засечат хем да му върнеш телефона ......Постави се на мястото на човека дали ще му е приятно .... Може и възнаграйдение да получиш ..... Пак ще повторя постави се на мястото на човека и ще разбереш как се чуства Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Абе ти зае*и....да си забравиш на пейката телефон за 700 лв или трябва да си толкова заблеян или пък изобщо да не ти пука за него. Ако ти е изпаднал от джоба в някое такси....това по го разбирам, ама на пейка... А и както се знае в природата нищо не се губи...просто преминава от едно състояние в друго (в случая - от едни ръце в други). Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 А бе сложи му една карта да го засечат хем да му върнеш телефона ......Постави се на мястото на човека дали ще му е приятно .... Може и възнаграйдение да получиш .....Пак ще повторя постави се на мястото на човека и ще разбереш как се чуства Аз не бих го върнал - 2 пъти съм губил телефон и никой нищо не ми е връщал - така че ако намеря - не бих го върнал никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Аз не бих го върнал - 2 пъти съм губил телефон и никой нищо не ми е връщал - така че ако намеря - не бих го върнал никога Ем ето гледаш ли как става .. На мен не са ми го връщали незнам кво си .... Ем квото иска да си прави ...ама Да зарежеш телефон за толкова пара ... айде моляти се ..... Каквото иска да прави аз само му давам съвет и една съпоставка пък той си решава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.