Jump to content
BulForum.com

LOTR : The return of the king


URDeaD

Recommended Posts

  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Започна се!!! :wacko:

 

LifeFeel: Явно е мазохист и иска, на най - голямата битка снимана до сега в кино-индустрията, да не може да различава ОРКИ от ХОРА и ЕЛФИ!!! ;)

 

URDeaD: Чакането му е майката. На 17-ти декември в Щатите, а cerveau ти каза кога ще е в Европа. Дано в това число да спада и България. Надявам се! А в warez-a, ще се появи преди Оскарите - края на януари, началото на февруари. Поне така аз мисля, а и така беше и с предните две серии на тази УНИКАЛНА трилогия.

Link to comment
Share on other sites

питайте ме как чаках да излезе на големия екран първата част, която отвратително забавиха с повече от 3 месеца, България беше от последните държави... много добре беше с втората част...

дано да е добре с третата

то това да пусне някои филм на компютъра и ти да си запушвап ушите и да бягаш надалеч... не е истина...

защото искаш да го гледаш както трябва

Link to comment
Share on other sites

kazvat 4e v bulgariq 6te doide qnuari mesec 4ak taka 4e qvno pyrvo v neta 6te se poqvi :P

Ми така си е кат сме на гъза на географията :sick

Тва е най-яката трилогия снимана някога (по мое скромно мнение) :punk :punk

Link to comment
Share on other sites

Dokolkoto znam,premierata za Evropa 6te savpadne s tazi v BG,taka 4e

spokoino.A URDeaD,ako sa go napravili kakto trjbva,nadali 6te si gledal

ne6to podobno (dano da mi se opravdajt o4akvanijta).Njkade 4etoh,4e na pravitelstvoto na New Zealand,pri zasnemaneto na masovite sceni se e

nalojilo da mobilizira dopalnitelni 4asti,za da poddarja njkakva boina

gotovnost.LifeFeel i az sam taka,prosto ne mi se misli kak 6te iztarpj

do premierata...............

Link to comment
Share on other sites

Във "Двете кули" - ДВД-то на Александра, което го има по видеотеките от септември месец, там имаше допълнителни материали, където Питър Джаксън разказваше за заснемането на третата част от трилогията. Там точно се обяснява за Битка на Пеленорските поля пред Гондор. Най - вероятно ще го има и в допълнителните материали на Удълженото издание на Двете Кули. Ако е така, то ще го рипна и ще го кача в warez-а, ако искате. Колкото до номинациите за Оскари - трябва най - накрая да го почетат и този ВЕЛИК филм с малко повече награди, макар че Академията напоследък доста много ни разочарова. Според мен тази трилогия си заслужана -найсет Оскара, трябва де се признае трудът на тези хора. Няма нищо лошо, дори ще се радвам този филм най - накрая да детронира онази корабна боза, на иначе добрият режисьор, Джеймс Камерън.

Link to comment
Share on other sites

Хм... освен и аз да се намеся :) Първо да кажа, че нито един от филмите не заслужава Оскар за нещо по-различно от костюми, специални ефекти, звук, монтаж и сценография. Аз поне не мога да си представя на батко Арагорн да му дадат Оскар за най-добър актьор, да не говорим пък за Фродо или който и да е персонаж от филма. На всичкото отгоре тази година "Завръщането на Краля" има доста сериозни конкуренти. Филми като "Господар и Командир: Далечният Край на Земята" и "Студената Планина" ще отнесат Властелинът без да се замислят. Да не говорим пък, че тази година филмът се сблъсква с една друга трилогия (Matrix) и даже досега присъжданите Оскари на Двете Кули и Задругата на Пръстена не са сигурни. Единственото добро нещо, което може да направи Академията е да даде някакъв Оскар на трилогията за голям принос в киното. Аз поне така го виждам.

Link to comment
Share on other sites

karaman, пич, пределно ясно е, че дават само на хора, но Властелинът както и Матрицата са една революция в киното. Точно затова Академията може да си измисли някаква награда и оопс айде и на двата филма е отдадено дължимото. Лесно е :)

Link to comment
Share on other sites

по не много точни сведения мога да кажа че пръстенът на властелините ще бъде даван на предпремиера в лъки синема на 08,01,2004г

колкото до матрицата - къв конкурент, ква простотия, кви междузвездни войни в зеон, ква липса липса на идеи за завършек на филма, кви слепи хора проглеждат, КЪВ СЕРИАЛ ША НАПРАВЯТ СЯ ако знаете

Link to comment
Share on other sites

Ами прочетете книгата хиляда пъти по - яка е от бозливите филми.А за филма вие да не сте от 60-те ?Качете си новата версия на Емуле и си го драпнете.Аз го наметих ама само единият диск -701.76мб.Нито ми пука кога ще го гледам нито ми пука дали ще го гледам.Прочетох книгата и това ми стига.Ужасно съм възмутен от пътвата част.Имаше толкова добавени моменти и пропуснати важни моменти че ми стана гнус да я гледам даже.

Link to comment
Share on other sites

Choklander: Моля ти се изтигли си го - за да не правиш такива силни изказвания в бъдеще!!!! Аз мога да предположа какво е - филмът в самото му начало започва със силово - страстен момент между Урук-Хайски момък и девойка. Това, че носи заглавието на Завръщането на Краля - не значи нищо. За такива като теб е сложено там, да му правите трафик или нещо подобно.

А колкото до първата част - това си е лично твое мнение, но според мен това, беше най - трудно прочетената част на книга през живота ми. Толкова много описателна - филма беше направо няколко нива над това, което аз четах.

Виж за какво служи бутончето EDIT!

Link to comment
Share on other sites

Choklander: Хайде моля ти се - не си само ти този, който разбира!!!! Позволи ми и на мен нещичко да знам. Защо не си го изтеглиш - писах ти и по горе?! Изтегли си го това едно дискче и тогава ми се прави на разбирач!!!!! :angry1

Link to comment
Share on other sites

Choklander, абре разбирач само някакви лапетии като теб могат да се хванат на това, че филмът го има вече в интернет. Направо защо не кажеш, че Стар Уорс: Епизод 3 го има, та поне да ти се посмея като хората. Тъй или иначе сега се заливам от смях. Както и да е ти си разбирач, а аз съм просто един неук юзър.

Link to comment
Share on other sites

TAZ знаеш ли какво е ШареРеакотор ??????Ако не няма смисал да говоря повече по вапроса.

curidge: И ти не казваш, че знаеш какво е ШеърРеактор-а, което веднага те прави - колега - неук - според твърдението на Choklander. Аз се опитах да му кажа, че това е яко порно, но явно детското в него е по - силно и не може да преглътне истината. Но както и да е - ще си изчакаме да видим филма първо на кино, а след това (ако до тогава се научим как се сваля филм от нет-а) - ще го изтеглим и на .ави файл - ей това прозвуча много "ХАКЕРСКО"! А?!?!

Link to comment
Share on other sites

QUOTE(TAZ написа)
...Толкова много описателна - филма беше направо няколко нива над това, което аз четах.

Това е много крайно мнение. Мисля, че ужасно малко хора го споделят. За момент не се почуствах отегчен, докъто я четях.

Относно възникналят спор кое е по-добре да се направи - да се прочете книгата или да се гледа филма - мисля че не могат да бъдат двете неща така степенувани. Според мен повечето от хората, които са чели книгата очакваха филмът да съвпада напълно с личните им представи за толкиновия свят, създадени от книгата. Това е невъзможно. Не е възможно създателите на филма да влязат в главата на всеки фен и да видят какви са му вижданията относно филмирането на книгата.

Но също така има моменти в книгата, които не могат да бъдат изразени върху филмовата лента.

Най-добрият вариант според мен е да се прочетат първо книгите (вкл. и "Хобит") и след това да се гледа филма.

В книгата ще се запознаете с един огромен и прекрасен нов свят, описан до най-малката подробност, най-малкият детаил. Свят който е толкова истински и жив, че е трудно да повярваш, че не е съществувал или не съществува.

Филмът от своя страна е един от най-визуално богатите филми, които съм гледал. От където и да го погледнеш, повече от задължително е да се гледа на кино! Сигурен съм обаче, че ще има и престъпници, които ще го гледат на PC ;) .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...