Jump to content
BulForum.com

Паркирай колата

UzITo

Recommended Posts

Това е играта

Целта е да паркираш колата всичко е на български.Прочете какво паркиране трябва да направите и внимавайте на последно паркиране с кучето то е темерут и не се маха :pirate Моят рекорд е 50.4

velvet_underground ко прайш ти ба!!!

Има разлика дали ще е IE или FIREFOX :) (поне при други подобни игри е така)

Има разлика дали ще е IE или FIREFOX :) (поне при други подобни игри е така)

Да бе.Бати!Аз тфа дет той го е показал го прая на първата "мисия"

Ето ги мойте точки rekord0rg.jpg

Два пъти френски гараж може да стане на последните две нива ама с волан ми е много по лесно отколкото с тея копчета :sick

Няма никаква разлика дали ще е IE или Firefox.Пробвах го току що.Аре,тренирайте,трябва някой да го подобри/и аз мога,но е ужасно изнервящо/,може да се свали под 19.Ако искате мога да ви дам и жокер за необходимите маневри

Напълно възможно е,даже може и по-бързо,но вече не ми се занимава,защото никой не е подобрил моя рекорд.На първото паркирам най-често за 5.5,но се случва и за 5.3.На второто най-добрият ми резултат е 3.1,но най-често го правя за 3.3.На третото най-добър резултат-4,иначе към 4 и малко,а на четвъртото под 6.4 не успях да сваля.аре малко теория:на първото давате напред с ляв волан,след това назад с десен волан и пак напред с ляв-край.На второто-леко напред с лек ляв волан,назад с десен волан,след това с ляв и пак край.На третото-напред с десен волан и леки корекции,за да влезе колата.На четвъртото-назад,след това десен волан и напред и като започнеш да влизаш на мястото-ляв волан.Това е,упражнявайте се :D

Напълно възможно е,даже може и по-бързо,но вече не ми се занимава,защото никой не е подобрил моя рекорд.На първото паркирам най-често за 5.5,но се случва и за 5.3.На второто най-добрият ми резултат е 3.1,но най-често го правя за 3.3.На третото най-добър резултат-4,иначе към 4 и малко,а на четвъртото под 6.4 не успях да сваля.аре малко теория:на първото давате напред с ляв волан,след това назад с десен волан и пак напред с ляв-край.На второто-леко напред с лек ляв волан,назад с десен волан,след това с ляв и пак край.На третото-напред с десен волан и леки корекции,за да влезе колата.На четвъртото-назад,след това десен волан и напред и като започнеш да влизаш на мястото-ляв волан.Това е,упражнявайте се :D

i az taka, no rekorda mi e 29.0 =| navsqkyde imam s 1-2 pove4e ot teb.

nov rekord: 26.1

nov rekord 25.8...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...