Jump to content
BulForum.com

Парите от Чио-Чипс

Troublemaker

Recommended Posts

скоро приятел имаше РД и бая чипсове купихме и имаме само лявата част на парите (тази с главата )

2 банкноти на 20 лв

2 на 50 лв

1 на 100 лв

странно ми е защо всичките са ми все едни и същи половинки, та идеята ми е ако някой има другите да казва да правим партия, че срока е до края на май месец

май накрая ще излезне че половините са разпространени по градове смисъл досега само леви половини са се падали ;)

UzITo said:
май накрая ще излезне че половините са разпространени по градове смисъл досега само леви половини са се падали ;)

Не намирам смисъл да са разделени по градове. Какво ще спечелят от това Chio-Chips ?

simbata said:
Не намирам смисъл да са разделени по градове. Какво ще спечелят от това Chio-Chips ?

ем помисли малко и сам ще стигнеш до извода все пак се намират само едната половина другата половина ако нямаш познат или някой случайник да я намери да направиш партия си оставаш с едната половина т.е. по малко изпратени две части-=> по малко изплатени пари -=> повече продаде пакети повече печалба да не говорим че не във всеки пакет има пари до ся от 3 чипса в никой не сам намирал и се отказах

имам подозрение, че различни половини са пратени в различни градове. т.е. тука да са левите в софия примерно десните и така да си останат чисти, понеже ако сложат само едната половина ще си навлекат неприятности :bgrin:

UzITo, Stenli :

Те тези пари така и така си ги режат - какво ги интересува коя половина къде е ?

Все едно като не намериш другата половина, ще им върнеш твоята си.

Това не е чек - това са кинти в брой. ;) (доколкото знам, защото не са ми се падали никога)

karaman, благодаря, че сподели това с нас... ;)

:)

ти си много заблуден, кой ще ти нареже истински пари, това са банкноти - образци, от които като събереш цялата банкнота им я изпращаш и те ти пращат истинската банкнота цяла

simbata said:
UzITo, Stenli :

Те тези пари така и така си ги режат - какво ги интересува коя половина къде е ?

Все едно като не намериш другата половина, ще им върнеш твоята си.

Това не е чек - това са кинти в брой. ;) (доколкото знам, защото не са ми се падали никога)

karaman, благодаря, че сподели това с нас... ;)

:)

дам явно не си запознат с промоцията по добре се осведоми и тогава да говорим дали ги интересува или не slay е напално прав

Какво ли ще стане ако в печатницата си изпечатам такива банктнотки? Как ще разберат дали са техните при положение, че отличителни белези няма..?

slay said:
ти си много заблуден, кой ще ти нареже истински пари, това са банкноти - образци, от които като събереш цялата банкнота им я изпращаш и те ти пращат истинската банкнота цяла

Мда, прав си - незнаех за това (горе ясно написах, че не са ми се падали), но 1-во няма проблем да нарежат парите (по магазините има мноооого лепени банкноти) и второ - щом е такa - веднага идва въпросът на w00x...

Troublemaker said:
скоро приятел имаше РД и бая чипсове купихме и имаме само лявата част на парите (тази с главата )

2 банкноти на 20 лв

2 на 50 лв

1 на 100 лв

странно ми е защо всичките са ми все едни и същи половинки, та идеята ми е ако някой има другите да казва да правим партия, че срока е до края на май месец

Аз пък имам само дясни :cry

PIF_BG said:
Аз пък имам само дясни :cry

Амй айде де, давай да правим партия. Супер че имаш дясни, то тва ни трябва на нас, нали за тва си пишем тука, а не се хвалим само, на кой кво му се е паднало :D

w00x said:
Какво ли ще стане ако в печатницата си изпечатам такива банктнотки? Как ще разберат дали са техните при положение, че отличителни белези няма..?

Те и лазерните принтери вече ги докарват едни... :rolleyes:

Аз ще ги напечатам в офиса на Цифровата машина. Сигурен съм, че мога да изкарам такова качество, че и по-добро.

w00x said:
Аз ще ги напечатам в офиса на Цифровата машина. Сигурен съм, че мога да изкарам такова качество, че и по-добро.

ако направиш такива и решиш да продадеш някой друго копие няма да откажа :love

w00x said:

не съм виждал половинките, но ако нямат някакви номера по тях може да стане :bgrin:

• 5 weeks later...

вчера измъкнах леви 50 кинта,и си имат сериен номер,не вярвам да са едни същи :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...