Jump to content
BulForum.com

Evolution GT

Fibaman

Recommended Posts

На мен също ми писна и я оставих. Сега играя TOCA 2 и съм много по-доволен. Там управлението е по-удобно и не е толкова лесна. Ако не сте я играли пробвайте втората или третата част. Те няма да ви омръзнат толкова бързо.

bate_pesho said:
Дайте някви кодчета за игрицата ве ;)

Изтегли си новия cheatbook за април месец или изчакай да дойде майския. Там със сигурност ще има.

тук

russsi said:
Изтегли си новия cheatbook за април месец или изчакай да дойде майския. Там със сигурност ще има.

тук

А ве и там няма , никъде няма ... аз ти кааам секи ден са рова из гоглето по сайтовете и никъде няма циитове ... :( Па почнах са права на тарикат и влезнах там в савес и си направих савечето на 12 левел като пуснах играта ми пише саве е коруптед нимое са пусне и си преебах саве и сия ми е супер тъпо

Така че аре некой който я играе за 1 мин качи саве-а си и ще съм му много благодарен ;)

• 2 weeks later...

Превъртях игричката без чииитове ...

Като цяло е много реалистична даже ... Незнам за другите мнения , но според мен де ..... Като цяло спирачките (много добре са направени не като на някои игри натиснеш и закове , а според тва колко си натиснал педала колата почва да буксува или не) На тези , които не им харесва и твърдят , че колата е желязна и не може да форсира и плъзга ми да си изключат системите за против определените неща .... Аз лично на ръчни скорости се справям много по добре .... На завоите много реалистично е направено , когато натиснеш газ за да излезнеш от него колата започва да буксува и се обръщасш съответно трябва да потаваш определено количество и мисля също , че тази игра е невъзможно да се играе БЕЗ волан.

Иначе е една от най-добрите и реалистични ралито , които съм играл дори сега играя Toca Race Driver 2 дори и тя не ми харесва като реализъм колкото Ево

:punk :punk :punk Като заключение много добра игра. :punk :punk :punk

Съгласен съм с бате ви Пешо! :)

Играта е много добра...кво сте се разхленчили всичките!?

Не виждам за кво толкова я подценявате...

На мен лично ми хареса и то много,само имам една забележка...няма смисъл от тоя Tiger effect...безсмислено е!

Но като цяло играта е доста добре реализирана! :)

KenwooD said:
Дали ще трагва на MX ?

Да не иска пак pixel and vertex shaders :bgrin:

Тръгва. Аз я играя с такава.

bate_pesho said:
Превъртях игричката без чииитове ...

Като цяло е много реалистична даже ... Незнам за другите мнения , но според мен де ..... Като цяло спирачките (много добре са направени не като на някои игри натиснеш и закове , а според тва колко си натиснал педала колата почва да буксува или не) На тези , които не им харесва и твърдят , че колата е желязна и не може да форсира и плъзга ми да си изключат системите за против определените неща .... Аз лично на ръчни скорости се справям много по добре .... На завоите много реалистично е направено , когато натиснеш газ за да излезнеш от него колата започва да буксува и се обръщасш съответно трябва да потаваш определено количество и мисля също , че тази игра е невъзможно да се играе БЕЗ волан.

Иначе е една от най-добрите и реалистични ралито , които съм играл дори сега играя Toca Race Driver 2 дори и тя не ми харесва като реализъм колкото Ево

:punk :punk :punk Като заключение много добра игра. :punk :punk :punk

bate_pesho, я кажи колко сезона има.

Аз съм играл S.C.A.R. Evolution GT е същата. Геймплея, управлението, дори и пистите са същите. Само дето на S.C.A.R. ако влязеш малко по-бързо в завоя колата започва да подскача (което е напълно реално ако окачването е по-меко).

А видях, че я сравнявате и с TOCA... TOCA Race Driver 2 е много по-яка.

Хм, много странно.Като се стартира играта и точно преди да почне самото рали на loadinga ме изхвърля.Why ми е въпроса?

• 1 month later...

Незнам защо ама се лутах из менюто и неможах да намеря от каде да си сменя резолюцията , че сега седи като на ръбове и не се разчита какво пише ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...