Jump to content
BulForum.com

Need for speed underground

ACHE

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply
  ralexes said:
basten ,super ti e kolata.Az o6e ne sam stignal do tuk s upgreidite ama kogato tova stane 6e si postna bridjkata :D

Kaji mi ot kolko vreme djari6 ta da si imam predstava kolko moje bi mi ostava :)

Mi az igrata q bqh drupnal v srqda kum 10 4asa ve4erta, ama togava ne mojah da igraq zaradi izhvurlqniqta. Taka 4e 2-3 dena sam razcukval...prosto te sustezaniqta ne sa trudni, sled kato vsi4ko na Hard sam go minal. Nai-golqm kef mi pravqt drift-ovete, shtoto tam si li4i dali si shofior i mojesh da odurjash kolata v ekstremni usloviq.

basten said:
Nai-golqm kef mi pravqt drift-ovete, shtoto tam si li4i dali si shofior i mojesh da odurjash kolata v ekstremni usloviq.

Хех, та значи аз съм добър шофьор щом те са ми любимите :P

chochosan said:
edin vupros, kak se promenq cveta na vinylite, shtoto na men ne mi e aktivno tova deto pishe vinyl color da ne bi po kusno da se aktivira????

Активира се само с мишката :)

Poneje mn narod vze da pita kak stavalo tova sas screenshotovete. Molq oburnete vnimanie na kop4eto ocveteno s 4erveno, na prilojeniq pic. Po vreme na igra ili v momenta, v koito iskate da napravite snimka, koqto da spodelite s nas, go natisnete. Sled tova otivate v programa za editvane na kartinki(MS Paint, Photoshop, PaintShop i t.n.) otivate na Edit ot tam Paste i posle Save as(izbirate JPG, 4e da ne bradqsvat horata dokato vi otvorqt pica) i posle upload. Kak se uploava nqma da obqsnqvam, poneje tova ve4e e napraveno i go ima kato pinned topic.

keyboard.JPG

Mqstoto na butona varira pri klaviaturite, no vse e edin ot tazi otdelena 9ka.

XeForce3 said:
Hora ari nqkoi kato e stignal 111/111 da vzeme da kachi save na warez shtoto ne mi se igrae, za da e prevyrtam a mi se iska da si prava i az razlichni kolichki  :P  :D Mersi.

kato ne ti se igrae drupni si tva B)

no az ti preporu4vam da si igraesh sam !

Ne sa otklu4eni, poneje ne si gi napravil po vreme na igrata...to te sa rekordi na razni pisti. kakto vijdash i sled 111 sustezanie ima sustezaniq, taka 4e mojesh da se mu4ish dokato gi otklu4ish :)

Abe 4ovek kakvo golemi programite, 4e MS Paint q ima vseki windows. Pytq do painta e sledniq: Start -> Programs -> Accessories -| Paint

URDeaD Hundai e hubav, za momenta, v koito go otklu4vash sled tova i mazdata, koqto e otklu4ena ot samoto na4alo stava po-dobra. Az mai nai-mnogo polzvah Acura i Nissan. Ina4e po4nah s dodge-a i smenih dosta koli :)

basten

i sq kak shte moje dase otvorqt se pak nesa malko 7-sa[otnachalo li shte trqbva da pochvam]

shtoto kato pusna quick race i mi dava che sichko e otklucheno :confused

shto se otnasq do pain-ta bqx zabravil che go imam v windowsa ;)

G-Unit sled 111 sustezanie na Underground si produljavash...tam i sled 111 sustezanie ti se poqvqvat novi sustezaniq. Pone az sam minal v momenta 112 :)

I az bih se vklu4il kum online gaminga ako slu4aino se nameri sled vreme na4in za puskane na server, poneje v momenta vunshniq mi e samo 4 kb/s.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...