Jump to content
BulForum.com

Продавам монитор 21 инча Сони Тринитрон

Recommended Posts

монитора е Sony Multiscan GDM-500PSТ

това е линк към сайта на сони http://esupport.sony.com/perl/model-home.pl?mdl=GDM500PS

монитора е ПЕРФЕКТЕН

хоризонтална честота 30-107 KHz

вертикална честота 48-160 Hz

номинална резолюция 1280x1024 на 85Hz

произведен 11,1999

има два входа- D-Sub/normalen/ i BNCx5

цена 150лв.

Къде е уловката, че е толкова евтин? Прочетох, че трябва някаква специална видео карта, която поддържа fixed frequency монитори. Вярно ли е?

уловка няма

монитора се включва към всякаква графична карта ТОВА Е НАПЪЛНО СТАНДАРТЕН МОНИТОР СОНИ ТРИНИТРОН

в момента ми на десктопа който е със радеон 9550 на асус

Малко офтопик....Уловка наистина няма. Работил съм преди време на такъв монитор и спомените ми от него са добри. Просто моделът е доста стар и тези 107 Khz са малко за 21" и поради това не може да се "радвате" на високи честоти на опресняване при високите резолюции....но ако 85 Hz ви харесва като честота - няма проблеми....все пак е Сони. :)

явно има много "разбирачи"

моля не ми пълнете темата с глупости

придполагам много хора стоят зад дадените НОМИНАЛНИ стойности за работа на един монитор

АЗ НЕ ПРОДАВАМ МОНИТОР ЗА КОЙТО ТВЪРДЯ ЧЕ РАБОТИ НА 100 Hz

производителя е написал 1280x1024 на 85Hz - това е НОМИНАЛНА резолюция на НОМИНАЛНА честота

Монитора ми харесва но в момента нямам толкова пари(възможен ли е коментар?) :(, да попитам как работи на 1024х768 100 Hz ?

Монитора ми харесва но в момента нямам толкова пари(възможен ли е коментар?) :(, да попитам как работи на 1024х768 100 Hz ?

Добре работи...дори и на 1280 Х 1024 може да си го пуснеш на 100 Hz (хваща ги).

@spiroffff, не се дразни излишно. Споделих личните си впечатления от този монитор с цел да съм полезен на купувачите (още повече, че нищо лошо не съм казал за монитора). Напълно съм наясно с "номиналните" стойности, за които пишеш - като казах "високи резолюции", имах предвид 1600 Х 1200 и нагоре, защото в днешно време всичко под това може да се смята за стандарт. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...