Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM апарати на сметка !

Recommended Posts

Здравейте. Продавам чисто нови gsm апарати без договор. Който се интересува да ми пише ПМ. Апаратите са следните:

Nokia 1110 - 130 lv

Nokia 6111 - 535 lv

Nokia 8800 - 1530 lv

Nokia N90 - 1220 lv

Samsung E330 - 270 lv

Samsung E340 - 415 lv

Samsung E530 - 530 lv

Samsung X620 - 250 lv

Samsung X480 - 210 lv

Sony Ericsson J210i - 185 lv

Sony Ericsson J300i - 200 lv

Sony Ericsson K300i - 220 lv

Sony Ericsson K700i - 330 lv

Sony Ericsson P910i - 830 lv

Sony Ericsson T290 - 110 lv

Sony Ericsson W800i - 710 lv

Siemens AX 72 - 130 lv

Siemens C 75 - 254 lv

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ

Ако имате въпроси питайте. :)

1 година гаранция имат ли ?

Започвам да се повтарям но при положение че АХ-а е 90лв в мтел невиждам как можеш да го сложиш на цена 130...давам ти 60лв за него.

1 година гаранция имат ли ?

Започвам да се повтарям но при положение че АХ-а е 90лв в мтел невиждам как можеш да го сложиш на цена 130...давам ти 60лв за него.

Ами те уж са от мтел тия телефони... Не знам. Така са ми дадени цените.

Ето ви цените на М-тел. AX-a е 149 лв !

Аз го давам за 130... мисля че е добре. :)

ИМА И 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ !

Ето ви цените на М-тел. AX-a е 149 лв !

Аз го давам за 130... мисля че е добре. :)

е виж отстрани де ? непише ли 90лв + сим ?

ако нещо те притеснява тая карта това е друг въпрос,не е упоменато че е задължително ползването и :)

е виж отстрани де ? непише ли 90лв + сим ?

ако нещо те притеснява тая карта това е друг въпрос,не е упоменато че е задължително ползването и :)

Аз продавам само апарати без сим карти. За това е така. :)

realno sam zainteresovan ot nokiata n90 no cenata e visoka

gledam ti v profila si 88 , ta misulta mi e kak uspq da se zdobie6 s tezi telefoni ?

da ne stane kato obqvata na onzi suvesten prodava4 "dj mighty K" koito prodava6e nokii koito trqbva da izleznat 4ak lqtoto...... i sled xilqda i dvesta PM-a izvednaj se okaza 4e gi e prodal.......

Говорите малко глупости. Тия телефони от Мтел дето са на преференциални цени и които се водят "+сим карта" означава, че не само взимаш картата, а си длъжен да я ползваш. Всъщност можеш и да не я ползваш, но си длъжен 1 или 2 години, не знам колко точно е договора, да им плащаш месечните такси :) Което си е сериозна набутвация, ако нямаш намерение да използваш карта на сметка.

Говорите малко глупости. Тия телефони от Мтел дето са на преференциални цени и които се водят "+сим карта" означава, че не само взимаш картата, а си длъжен да я ползваш. Всъщност можеш и да не я ползваш, но си длъжен 1 или 2 години, не знам колко точно е договора, да им плащаш месечните такси :) Което си е сериозна набутвация, ако нямаш намерение да използваш карта на сметка.

ne mislq 4e v slu4aq tova ima osobeno zna4enie sled kato ne vijdam koi 4ovek 6te si kupi ot tuka gsm pri polojenie 4e pove4eto ceni sa po-visoki ot kolkoto v magazinite.... ;)

Темата се затваря, поради неизяснен произход на телефоните. Очаквам лично съобщение от продавача на телефоните, в което ме интересува дали е фирма, и други подробности, за да изясня дали не се нарушава точка 9 от правилата на този раздел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...