Jump to content
BulForum.com

ELySiuM

Members
 • Content Count

  665
 • Joined

 • Last visited

About ELySiuM

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1017 profile views
 1. Мисля, че имат глобален проблем. Редица сайтове не се отварят, предимно чуждестранни. Скорости не ме вълнуват, но сайтовете, че не се отварят ме вълнува. Лошото е, че няма връзка с оператор поне да ми кажат в какъв диапазон от време ще се реши проблема.
 2. Ползвах N3 на 2 адреса над 8 години. Почти никога не съм имал проблеми с интернет и телевизия. Може да имаме различни представи за "най-добри", разбира се.
 3. 69.14 лева за комплект от интернет, телевизия, Диема Спорт и Макс Спорт е твърде много според скромното ми мнение. Помислете за срочно предложение или някакъв вид пакетна отстъпка. Не е нужно да споделям цени на конкуренти, разликата е доста голяма.
 4. Би било добре да имате поддръжка 24/7 за въпроси от общ характер, а не любезно да ми казва автоматичния отговор обадете се в понеделник.
 5. Аз също бях на 60, но поне от 2 месеца ми е вдигнат на 100 без да правя нещо.
 6. Чупките са от снощи в 9. Отговориха ми, че е глобален проблем за всички с карти Грифин.
 7. Тоя конкурент не е много за препоръчване ако цениш качеството на картината
 8. Имам приятел, който живее на Царевец и е на оптика от тях. Досега не е споменавал за проблеми.
 9. Като при всяко вливане има циркове. Дайте им малко време.
 10. Питал съм лично служител на фирмата. При желание за прекратяване както казах се дължат 3 месечни такси. Това влезна отдавна като единно условие за всички срочни договори за такива сродни услуги (например договор с мобилен оператор).
 11. Не очаквайте пиратски канали да фигурират в договори или брошури. Така все едно нотариално си признават всичко. Ако някой желае да си прекрати договора предсрочно ще му струва 3 месечни такси.
 12. Да се стягат, защото бая хорица ще сгънат въдиците като няма СК-тата и им кажат дайте 12 лева отгоре за Премиършип и Ла Лига
 13. От снощи не се дозареждат сайтове масово.
 14. Станаха вече две. Доста е досадно!
×
×
 • Create New...