Jump to content
BulForum.com

ELySiuM

Members
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

About ELySiuM

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. Като при всяко вливане има циркове. Дайте им малко време.
 2. Питал съм лично служител на фирмата. При желание за прекратяване както казах се дължат 3 месечни такси. Това влезна отдавна като единно условие за всички срочни договори за такива сродни услуги (например договор с мобилен оператор).
 3. Не очаквайте пиратски канали да фигурират в договори или брошури. Така все едно нотариално си признават всичко. Ако някой желае да си прекрати договора предсрочно ще му струва 3 месечни такси.
 4. Да се стягат, защото бая хорица ще сгънат въдиците като няма СК-тата и им кажат дайте 12 лева отгоре за Премиършип и Ла Лига
 5. По-скоро остана 5.
 6. От снощи не се дозареждат сайтове масово.
 7. Станаха вече две. Доста е досадно!
 8. Youtube се влачи от седмица поне.
 9. Международното трасе е бом бок. Маса чужди сайтове не се отварят.
 10. Замислете се да пуснете един телефон за мобилни абонати. Не е редно да имам минути за разговори до луната безплатно, а към вас да ми цъка по 40 стотинки на минута.
 11. Някой да знае читав сервиз за принтери ?
 12. По някой от каналите ще може ли да се гледа Джошуа - Кличко ?
 13. Цяла седмица нещата са бом бок. Откакто съм клиент( над 3 години) такова нещо не ми се беше случвало. Насичане и прекъсване нон стоп, на огромен брой канали. Вчера дойдоха техници и единственото, което казаха беше, че проблема не е в телевизорите. Проблема изглежда глобален, а маса време се мотат и се правят на разсеяни.
 14. От моята камбанария е така. Казаха ми 50те най-гледаеми канали. Ако СК-тата са аут за сметка не Фешън тв и ТВ Европа няма какво да добавя повече
 15. Без платените диеми и сръбските това приложение е почти без смисъл.
×
×
 • Create New...