Jump to content
BulForum.com

ТВ Тунер - помогнете за избор

Recommended Posts

Искам да си взема ТВ тунер.. Преди бях собственик на такъв от Leadtek, чийто вносители бяха фирма Persy, но вече не ги предлагат... И сега не знам какво да си избера. Нещо за около 100 лв.

Който има наблюдения, може да сподели...

poznai said:
Искам да си взема ТВ тунер.. Преди бях собственик на такъв от Leadtek, чийто вносители бяха фирма Persy, но вече не ги предлагат... И сега не знам какво да си избера. Нещо за около 100 лв.

Който има наблюдения, може да сподели...

SAPPHIRE THEATRIX TV TUNER/PCI - 80.50$

Това е тунер на Ати - класи над другите.

За по-малко пари Авер303 ~50$ има повече от добро качество, само дето иска по-яка машина - поне Атлон 1700+ (с П3 не става).

За Pinnacle не мога нищо добро да кажа, доста са скъпи, а не предлагат нищо особено.

И нищо евтино от сорта незнам си какво терминатор или Pixleview и т.н.

Мерси за препоръката. :>

Става въпрос за Theater™ 550 PRO Theatrix, нали?

едит: Само не виждам да пише това FM, стерео ли е, но като се има в предвид класа и цената, би трябвало да е, нали?

Намерих си го тва тунерче за 77,5$

Обаче не виждам какво върви с комплект с него, като кабели и някви други неща ако има.. хмм.., силно се надявам да си получа всичко в комплект. :bgrin:

• 6 months later...

Първо се извинявам ,че пиша в темата на poznai, но въпроса , който ме вълнува е същия...Кой е най-добрия ТВ Тунер към момента (ВЪТРЕШЕН) и съответно, дали е по добре да се търси сателитен приемник за компютър,какви са разликите , предимствата и недостатъците?Ако имате възможност да посочвате модели и цени ще е супер...

Някой може ли да каже нещо за тунерите на Asus. Има един, който върви около 40-45$. Някой да има впечатления от него? :) :) :)

Lucky Luciano said:
Някой може ли да каже нещо за тунерите на Asus. Има един, който върви около 40-45$. Някой да има впечатления от него? :) :) :)
Имам Asus TV FM Card с чип Филипс 7135. Софтуерът, с който го комплектоват обаче е доста тромав и не хваща всички канали. Затова положих доста усилия да го подкарам с Fly2000TV и съм доволен от резултата - като изключим ограничената функционалност на дистанционното, добре е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...