Jump to content
BulForum.com

sohm

Members
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

About sohm

 • Rank
  Гуру
 1. На мен ли ми се струва или просто са ни резнали от картата на Европа: Прав си май. Винаги сме аут и изключение , за съжаление все в негативен смисъл. А братята румънци винаги и навсякъде са преди нас, ц-ц-ц !
 2. Децата на новото поколение ЦЪК Определено има прогрес в тази посока, особено като се замисля за себе си
 3. Моя е по-различен. Хм. Ню йорк: => Ел Ей: => Това са първите, общо взето има разлика, но е близо. Пак Нюйорк с малко оптимизации:
 4. Ако се изхожда от презумпцията, че всички теми в които е приключила покупко/продажбата трябва да бъдат задължително затворени си прав и съм съгласен с теб. Според мен обаче, когато си редактираш първия пост и се вижда ясно, че примерно "изделието Х" е продадено, няма кой знае каква нужда от затваряне на темата - тя от само себе си ще отиде назад, което е равносилно на това да бъде затворена.
 5. Искам да предложа на модераторите на този раздел (Midex, RaptoR и който още е), а и на всички които ползват този раздел едно допълнение към правилата: Става дума за това, когато някой предлага темата си за заключване/затваряне да става с редакция на първия си пост в темата. Не виждам нуждата всички да разберат, че търсенето на гайка за 20 стотинки е приключило успешно или дори и да не е чак такъв фрапиращ пример - не виждам идеята по този начин да се ъпват теми и да се затапват всички други обяви по които тепърва ще има интерес. Да не говорим, че голяма част от тези ъпвания които искат затваряне са за смехории по които няма дори един пост от друг освен от пусналия темата, но това вече е относително. Дори и да е била интересна и раздвижена тема, който се интересува от нея ще я потърси и ще прочете в първия пост, че "нещото" е продадено и изобщо, че темата е за затваряне. Очаквам и другия виждания по предложението и дано да стане конструктивна дискусия с реузлтат !
 6. Rumbata buy/sell въобще не е единствения раздел в този форум, защо ги свързваш двете неща нестава ясно, нали някой може да има 2000 поста в Others и 1 в buy/sell - извода не е, че е продал или купил 2000 неща.
 7. Според мен. ясно е казано: "Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на лични стоки. Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт..." В случая стоката е именно лична и не се предлага масово. Violator, ако се приемат твоите мотиви, в такъв случай никой който е купил нещо от форума няма да може да го предлага отново там, което ограничение не виждам да го има в правилата - оше по-малко виждам изобщо някаква идея в него ! И друго да добавя, естествено че повечето хора които предлагат стоки в този форум ще искат да спечелят някакви пари от онова което продават. Хората които са купили нещо някъде и го продават в ТОЗИ форум са сигурно към 50% от всички които продават в BUY/SELL раздела и в това не виждам лично аз нещо лошо. А това, че nonsan е закупил стоката от форума и я продава пак там не го прави по-различен от всеки друг ! Изразеното по-горе е лично мнение разбира се !
 8. БТК абонатите плащат толкова колкото и към всеки друг стационарен номер в зависимост от абонаментния си план т.е. разлика няма. Друг е въпросът, че плащат доста дебело ! А дали са регистрирани като фиксиран оператор незнам, но щом раздават фиксирани номера...
 9. user: - телефонния ти номер: 35932539... pass: - последните 4 цифри на серийния номер на телефонния адаптер Забравих да посоча къде ! http://clients.itdnet.net/clients_fix_login.php - това е линка
 10. Днес си проверих онлайн колко съм говорил по телефона, мога да кажа, че са го направили по-добре от Мтел за корпоративните си клиенти. А като се сетя за БТК... тръпки ме побиват колко ще ми вземат за същите разговори, отделно от нечовешките им такси.
 11. В действителност се разминават с обявените скорости за външен нет, но пък и никъде не пише, че са гарантирани, аз засега не съм хващал повече от 1MBps външен, което като за 25 лева си е доста добре - стига да го хванеш
 12. Не говоря иронично, а се съгласявам с него. Просто някой от модераторите е сменил подзаглавието на темата с обидно съдържание, а даже не става ясно кой е !!! Това имам предвид, че се крие.
 13. Прав си, но май още по-не е лесно да застанеш зад собствените си думи, а предпочиташ като модератор да се криеш зад постовете на другите - със сигурност не му е лесно...
 14. Само да не ти спират нета при всяка буря и да идва след един, два дни (както ми се случва в момента при доставчика на който съм вкъщи) - си заслужава. Поне според мен. Затова съм си заявил и за вкъщи от същото - куулбокс демек.
×
×
 • Create New...