Grosmaster Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Трябват ми неработещи компоненти, за личната ми колекция. Ако някой има да пише какво точно има и цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Имам видео Savage4 16Mb и Celeron 433Mhz който работи, но ако требва мога да го направя да не работи нямам си представа за цени затва ако искаш кажи колко даваш и ако съм навит ще ти ги дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Хард диск Western Digital WD400, 40 гигабайта, иде. Кажи колко даваш. Не развърта, иначе вътре може да има доста неща читави Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Имам доста неща - дискове, СД-та, ланки TokenRing (те даже сигурно са работещи), няколко флопита, няколко видеокарти (с по някой смъкнат кондензатор). Няма как да ти ги опиша всичките, ако търсиш нещо специално, кажи. Или направо заповядай в офиса да си харесаш - за цените ще се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 5 лева/кг ! Заповядай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Много неща, трудно е да ги изброя -ВСИЧКО по 1лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newworldorder Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 GeForce4 Mx440 Quantum fireball 3,2Gb Maxtor 30Gb Celeron 300Mhz i drugi podobni. pi6i edin PM ako ima6 interes da se azberem kade da doide6 da si gi zeme6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php...34927&hl=ibm+55 ето нещо наистина златно за твоята колекция. Продавам го защото в моята колекция се дублира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Хора като ми предлагате, напревете един списък с това което имате и след като неможете да определите цените, аз да ви направя цени за нещата който ме интересуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Заповядай в офиса, ама си вземи кола с ремарке. Екзотика имам много. Цена - пазарлък - на килограм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Трябват ми неработещи компоненти, за личната ми колекция.Ако някой има да пише какво точно има и цена. Celeron 300A(66) MHz (@450/100) slot 1, в момента не може да се използва защото 2 от крайните пътеки не са много читави (но иначе може да се поправи), едно флопи дето май само чете, IBM (дори и да работи минава за компонент към личната ти колекция ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Все още търся чаркове, просто някой хора много несериозно се отнесоха към темата ми, и ме вързаха да чакам. Все още чакам GeorgeCh, да ми се обади и да каже кога да мина, след като ведвъж вече ходих до офиса му, а него го нямаше и само където се разкарвах напразно, и тенекия ми върза. А kiro, чакам да си изпрати гостите и да пише един "РМ" , кога да мина да видя какво има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 а мишки трябват ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Четири си ди рома, дори са работещи - 10 лв. за сичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 SCSI контролер на Adaptec (PCI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Здравей!Ето ти едно списъче.За повече компоненти остъпка! EDO RAM 72pin 2x16MB - 5лв. (бонус: две които сигурно са 2x8).Инфо за тях не намерих(DDM232L5-70),но на компа си изписваше 48МБ RAM.Та като махна 32МБ(горните две)мисля че тези са общо 16МБ. HDD:CONNER CFS850A 850MB -4лв. VC:S3 Trio64 GACC2,2MB- PCI - 5лв. VC:PERMEDIA 3000 -PCI- 3лв. VC:Trident TVGA9000B -ISA -2лв. VC:WD3X ,WD90C30-LR-ISA -2лв. Sound:Cristal CX4235-XQ3(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:CREATIVE CT4170(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:ESS ES688F(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:OPTi 82C931(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. MB:ASUS,P/I-XP55T2P4,Socket7 + CPU:6x86L,CYRIX 133MHz Цена:6лв. МВ:Intel Premiere 2,Socket 5(повече инфо от ТОВА не мога да намеря) + CPU:IntelPentium 100MHz. ЦЕНА:5лв. Имам и една чанта малки хардове,като някои от тях са SCSI. Ако те интересува нещо пиши и като идвам ще ти ги донеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Дъно ...... АЦОРП некво ... има 1 изгорял кондензатор ...... значи готното на дъното е , че има и АТХ захранване(букса) и АТ .... кутия , книжка и др. се пазят Деазнам казвай там колко даваш пъккк ... на мен ми кисне тука на рафчето като труфей .... друго ... ако се сетя щи пиша ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 PRD Posted Today, 08:49 а мишки трябват ли ти? Мишки не ме интересуват. nonsan Posted Today, 17:43 Здравей!Ето ти едно списъче.За повече компоненти остъпка! EDO RAM 72pin 2x16MB - 5лв. (бонус: две които сигурно са 2x8).Инфо за тях не намерих(DDM232L5-70),но на компа си изписваше 48МБ RAM.Та като махна 32МБ(горните две)мисля че тези са общо 16МБ. HDD:CONNER CFS850A 850MB -4лв. VC:S3 Trio64 GACC2,2MB- PCI - 5лв. VC:PERMEDIA 3000 -PCI- 3лв. VC:Trident TVGA9000B -ISA -2лв. VC:WD3X ,WD90C30-LR-ISA -2лв. Sound:Cristal CX4235-XQ3(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:CREATIVE CT4170(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:ESS ES688F(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. Sound:OPTi 82C931(Line IN,Out,MIC,Game/Midi) - ISA -3лв. MB:ASUS,P/I-XP55T2P4,Socket7 + CPU:6x86L,CYRIX 133MHz Цена:6лв. МВ:Intel Premiere 2,Socket 5(повече инфо от ТОВА не мога да намеря) + CPU:IntelPentium 100MHz. ЦЕНА:5лв. Имам и една чанта малки хардове,като някои от тях са SCSI. Ако те интересува нещо пиши и като идвам ще ти ги донеса. Тези неща ми ги дават без пари Предлагайте компоненти, а не периферия и по-възможност по-нови части, защото стари мога да си намера без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Предлагайте компоненти, а не периферия и по-възможност по-нови части, защото стари мога да си намера без пари wink.gif Нещо,не е наред ...Не мога да разбера, май заради теб трябва да си купуваме газови горелки ,да сваляме компоненти от неработещите платки и да сме щастливи някак си... Защо ти не направиш списък с необходимите екзотики? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 ООО МАЙКОООО,ХОРА БЕЗ РАБОТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Мишки не ме интересуват.Тези неща ми ги дават без пари Предлагайте компоненти, а не периферия и по-възможност по-нови части, защото стари мога да си намера без пари А ти що не вземеш да уточниш нещо а?Хората ти предлагат това което имат и отговаря на условията описани от ТЕБ в горните ти постове.Бях се засилил и аз да описвам карантията, която ми се мотае тук, но май ще изчакам да се изясниш сам със себе си. grow up! - ще ти е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Явно не се прави разлика между компонент и периферия но както е да е Интересуват ме изгорели: MB, CPU, RAM, HDD, Video Card, Sound Card, CD, CD-R, CD-RW, DVD Условието ми е ако може да бъдат по-нови. А принтери, скенери или монитори не ме интересуват. Дано сега е станало ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Аре и аз да се намеся в тази луда тема. Наистина не видях някой да предлага монитори , скенери . принтери. Даже съм убеден че 80-90% ти предлагат точно това което искаш- Рам , Процесори, Хардове. Може би аз бях единствения който ти предложи скенер. Даже работещ ама както и да е де. Какво имаш в предвид по-нови компоненти. Видеокарти или хардове на 1-2 години. МИ ХОРАТА СИ ВЗИМАТ ГАРАНЦИИ БЕ ПИЧ. Не съм чул някой да си дава примерно FX5700 za 5 кинта, защото не работела. Или ще се опита да си я върне на фирмата от където е закупена или ще мъчи сервиз някакъв да му я отремонтира. Даже и сами хората се напъват да си ремонтират частите понякога. Уточнявай нещата по-навреме и с повече подробности. Сега тука доста труд е да изброиш старите си чаркалъци и после да разбереш че ставало въпрос за "по-нови неработещи". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Grosmaster, написал си точно това: Трябват ми неработещи компоненти, за личната ми колекция.Ако някой има да пише какво точно има и цена. После това: Хора като ми предлагате, напревете един списък с това което имате и след като неможете да определите цените, аз да ви направя цени за нещата който ме интересуват И по-накрая това: Все още търся чаркове, просто някой хора много несериозно се отнесоха към темата ми, и ме вързаха да чакам. Мисля,че съм се отнесъл сериозно и съм постнал всичко. Не виждам това което наричаш "ПЕРИФЕРИЯ"! За това или си изясни критериите или не губи времето на юзерите. Късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Значи диска Western Digital 40Gb се продава още. Цена 5 лева ако щеш:-))) (уточнявам това е сравнително нов неработещ компонент и не се води периферия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.