Jump to content
BulForum.com

stapos

Members
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

About stapos

 • Rank
  Гуру
 1. Еееее отдавна не се бях смял толкова добре и то на глас....... И според мен има такива юзери... но пак казвам доста се смях....добре си го казал.
 2. Е.. корекция на заглавията мисля че ще е малко неудобно да се направи. Помисли малко повече.....
 3. Много ми харесаха някои неща в по-горния пост. Като 100% неща знам обаче някои задължителни. Правила има и трябва да има. Много често доста хора си правят оглушки за това дали да слагат цени и точно в кой момент да коригират нещо в темата само и единстено с цел "UP". А пък че е сапунка много голяма част - то наистина е сапунка.
 4. Само не разбрах защо ми бе затворена ТАЗИ ТЕМА . След като изпратих запитване до поне 3-ма от модераторите - никой не благоволи дори да ми отговори. Е на това му викам аз избирателна пропускливост. Сигурно има и други като мен на които им се слага уорн или им се затварят или трият теми. Не ми пука за темата ама ме е яд че ВИЕ които сте избрани за модери трябва по-внимателно да си вършите работата и - ДА ЗАТВАРЯТЕ НАВРЕМЕ ТЕМИ КОИТО ТРЯБВА И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО А НЕ СЛЕД КАТО ТЕМАТА СТАНЕ ПУМИЯ А НЕ ТАКИВА НАПРИМЕР КАТО ПОСОЧЕНАТА. Също още един пример. Бях помолил стари мои теми които съм приключил
 5. Ако нещо е запазено или продадено -най-добре е да се "едитне" в темата или последния пост на подателя. Така е по-добре според мен. Дори напоследък аз така правя. Може да се "репортне" до модератор определена тема от подателя и за да се затвори - за да не се качва пак излишно нагоре. Сваляне на цена, добавяне на други условия или предмети е добре да се постват като отговор - тук "вдигането" на темата обаче е неизбежно. Добре е модераторите да пресеят най-добрите предложения - след което да ги предложат за гласуване или те самите да гласуват. Пример: "За или против постването на отговор 'Запазен
 6. Не виждам нищо малоумно в поста ми , но за сметка на това съм виждал доста такива. Не мислте ли че поста между моите два е такъв. Кой ти дава право да ме обиждаш по този начин. Ха сега да видим теб някой ще те накаже ли с 20-30%. Пък и какво от това викаш ............. нали ?
 7. Чудя се дали и аз да предложа няколко неща, които са доста интересни. ------- п.с. Радвам се че отворихте темата.
×
×
 • Create New...