Jump to content
BulForum.com

Фифа 2006

Boev

Recommended Posts

Много е яка играта..тръгна без никви проблеми-дори не мога да повярвам.И Ливърпул са 5 звезди :punk :punk А нали не мога да изтрия .mdf-то.Ако го изтрия няма да върви?

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Еее не. Баси простата работа :angry: . Натискам "Save Tournament", изписва ми онова горе, излизам (уж е save-aно), ама като тръгна да load-вам и ми изписва "OK". Аре радвай :confused , баси откчената игра, 6 часа играя и накрая ми казва, че не мога да save-aм. Няк'ви идеи, защото полудявам :angry: ?

t_tunchev said:
Ами по-нова версия ли има или по-стара трябва да сложа???

Едва ли това ти е проблема ;), аз също съм с 9.0с и никакъв проблем нямам ;), някъде другаде трябва да е грешката :)

:cry Хора моля ви помогнете...ИГРАТА МИ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО всичко...само като ида на контролите и като си сменя спринта да ми е "W" и го запазвам давам си сеив всичко...и всяка друга настройка на играта се запазва..като излезна..после като я пусна пак фифата само тая настройка ми е променена някой може ли да ми помогне адски е изнервящо непрекъснато да си сменяш контролера..така съм свикнал по друг начин не мога да я играя играта.. :angry1 :(

dunata said:
Еее не. Баси простата работа  :angry: . Натискам "Save Tournament", изписва ми онова горе, излизам (уж е save-aно), ама като тръгна да load-вам и ми изписва "OK". Аре радвай  :confused , баси откчената игра, 6 часа играя и накрая ми казва, че не мога да save-aм. Няк'ви идеи, защото полудявам  :angry: ?

ами май не е от играта :D . Като излезе FIFA06 на негово място може да напишеш някакво име, може и същото, после enter, нататък е ясно

еееееееее лудница много ме зарибява тая игричка;))))

Ся пукам яко на оножа fifa challenges.

Междудругото някой ако има skype и иска да цъкаме то ника ми е RoSSoNeR4o .... имам g line в мирката и стана много секано

Botev1912 said:
ами май не е от играта :D . Като излезе FIFA06 на негово място може да напишеш някакво име, може и същото, после enter, нататък е ясно

Ахаха :). Еми ся това дето се е записало FIFA06 запазено ли е ? Защото като тръгна да лоуд-вам и не става :bgrin:

dunata said:
Ахаха :). Еми ся това дето се е записало FIFA06 запазено ли е ? Защото като тръгна да лоуд-вам и не става  :bgrin:

сигурно не, защото не си дал ентер на него и още няколко пъти те пита yes or no

Botev1912 said:
сигурно не, защото не си дал ентер на него и още няколко пъти те пита yes or no

Аха, еми ще го прежаля :blink: Сега изникна друг проблем ;), къде са трансферите ? Защото искам да гепна някой, ама ... :confused

dunata said:
Аха, еми ще го прежаля  :blink: Сега изникна друг проблем ;), къде са трансферите ? Защото искам да гепна някой, ама ...  :confused

Ами във Manager Mode си има трансфери обаче аааадски тъпо са направени. Имаш право на 3-4 опита и след тва затварят трансферния прозорец.....иначе вече станах шампион с Атлетико...Марто е мноо добър в тая игра, не мога да кажа същото за Кежман обаче

basten said:
Ami ako namerish na4in, po koito vav virtualniqt ti rom vse oshte da imash Fifa...ili puk da q ima v nqkoi ot drugite ti romove - mojesh da go iztriesh.

Еми аз в D-tools-а съм си пуснал mds-то.Обаче ако изтрия mdf-то няма да върви и mds-то нали?

Хихи на мен се инсталлна без проблем , след като най-накрая събрах файловете (благодаря на dunata и dakela1 за което ;) )

Yami Yugi said:
Ами,ако си с ДиректХ 9.0с значи...........т'ва е проблема ;)

Я се скрий :) . С директ х 9.0с си върви идеално .

KAZIO said:
Еми аз в D-tools-а съм си пуснал mds-то.Обаче ако изтрия mdf-то няма да върви и mds-то нали?

няма .

Недей го трий с една дума B)

Ахахахах. Някой беше казал, че изкарал в аут, а се зачело за гол - е сега и на мен ми се случи :bgrin: . Баси играта. Бия от 25 метра прехвърлящ удар, топката дори не се удря във вратата, аз се ядосах, а изведнъж трибуните на Бернабеу "избухнаха" и видях Роналдо да се радва :confused :blink: :confused :blink: . Супер зарибявка, след това и на повторенията се виждаше аут-а, ама гол имаше :bgrin:

dunata said:
Ахахахах. Някой беше казал, че изкарал в аут, а се зачело за гол - е сега и на мен ми се случи  :bgrin: . Баси играта. Бия от 25 метра прехвърлящ удар, топката дори не се удря във вратата, аз се ядосах, а изведнъж трибуните на Бернабеу "избухнаха" и видях Роналдо да се радва  :confused  :blink:  :confused  :blink: . Супер зарибявка, след това и на повторенията се виждаше аут-а, ама гол имаше  :bgrin:

Да, аз бях това, само че при мен трибуните на Бернабеу замлъкнаха, защото го надъних на Касияс :laughing: Друг бъг забелязах.....имаше фал пред моето наказателно, обаче съдията даде авантаж....и те вкараха гол, обаче точно след това върнаха топката за изпълнение на пряк свободен и гол нямаше :laughing:

Пък при мен има фаул срещу мен ама дори не беше в близост до наказателното а коментатора вика : oo a penalty!!!! няколко пъти :confused :confused :blink:

KAZIO said:
Пък при мен има фаул срещу мен ама дори не беше в близост до наказателното а коментатора вика : oo a penalty!!!! няколко пъти  :confused  :confused  :blink:

Еха ... еми радвай ;), то си е за радост. Жалко, че при мен няма такива магии :(. Само онзи гол ...

A pri men puk se slu4i otkradvam s napadatel topkata ot zashtitnicite na drugiq otbor, koito razigravat i sadiqta sviri zasada. A po-rano na demoto qven gol - topkata otide v sredatata na vratata...q otsadi out i na povtoreniqta se vijda pove4e ot qsno kade minava topkata.

basten said:
A pri men puk se slu4i otkradvam s napadatel topkata ot zashtitnicite na drugiq otbor, koito razigravat i sadiqta sviri zasada. A po-rano na demoto qven gol - topkata otide v sredatata na vratata...q otsadi out i na povtoreniqta se vijda pove4e ot qsno kade minava topkata.

И на мен ми се случи подобна засада... правя извеждащ удар който обаче тяхен защитник овладява и почва да се върти такъв аз му я взимам и садията..засада :huh:

:angry1 :angry1 Mama mu sha e*a taq fifa pak ne tragna pak mi pokazva toq problem cd/dvd emulation software has been detected.Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game :bgrin: Nqkoi ima li ideq kak da go opravq!!!S noviq deamon tools sam 3.47 zarejdam mds faila i pak ne stava !!!Lokomotivcho ti kak go opravi we!!!! :confused :angry1 Help!!!!

Nostradamos said:
:angry1  :angry1 Mama mu sha e*a taq fifa pak ne tragna pak mi pokazva toq problem cd/dvd emulation software has been detected.Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game :bgrin: Nqkoi ima li ideq kak da go opravq!!!S noviq deamon tools sam 3.47 zarejdam mds faila i pak ne stava !!!Lokomotivcho ti kak go opravi we!!!! :confused  :angry1 Help!!!!

Стартирах я с mds файла, който RIP е дал малко по-назад в темата

КРАК[/size]

Ако ви дава това

cd/dvd emulatio software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game

вижте дали имате инсталиран clone cd и го махнете или ако имате друга емулираща програма махайте и пробвайте тогава дали ще тръгне.И реинстал на играта.

:D :D :D :D Uraaaa unnistalnax clone cd i mi tragna ako nqkoi ima sashtiq problem da unnistalira clone cd :P nai nakraq tragna

Аз го нямам и ми тръгва без никакъв проблем :confused . Сега се случи нещо много странно :huh:

Играя, тичкам, тичкам, излизам сам срещу вратаря, зад мен няма никого и изведнъж се появява някакъв изрод от противниковия отбор, който излезна от трибуните, ритна ме и на мен ми даде жълт картон ... баси бъговете :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...