Jump to content
BulForum.com

Siemens m65

Recommended Posts

info: тук

Телефонът е на хм.. май 2 месеца... 1 година гаранция от М-тел. Ми какво друго да кажа за него.. всичко си му е наред, запазен е то и няма как да не е след като е там.. удароустойчив и т.н. в инфото не е споменато само, че камерата е 640х480 и има възможност за записване на клипчета. Към телефонът давам и дата кабел. Цена: 250лв. Без коментар по цената, не желая изказвания от типа еди къде си е еди си колко.. този е с гаранция от М-тел, намерете си ако можете друг ;) . За заинтересовани 0889432016-Наско. Форума го посещавам често така че може и на ЛС. или скайп-m00ner.

Крайна цена: 220lv. + дата кабел. Хайде бе хора никой ли не иска готин телефон?! с оставаща гаранция + 7-8 месеца.

a na teb nqkoi iska li ti mnenieto?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ami eto ti togava moito...

Kato ne znaesh oshte kakvo e tova Internet i kakvi sa mu vuzmojnostite i ako padash ot Mars ne zadavai smeshnio vuprosi. Ot takiva kato teb napravo mi poisna veche vs esnimki vse kakvo e tova... Ami horata si pishat model, marka na tupiq user ostava samo da si potursi malko v Internet i da nameri pulna informaciq za vsichko.

I za da ne buda golosloven ...

http://communications.siemens.com/cds/fron...NrNrNrN,00.html

http://www.mobile-phones-uk.org.uk/siemens-m65.htm

http://www.expansys.com/product.asp?code=M...artner=register

http://mobiguru.ru/phones/siemens/siemens_m65.html

http://www.mobile-review.com/review/siemens-m65-en.shtml

... are sega gledai kak izglejda...

ti qvno si mnogo otvoren!ne mi obqsnqvai koe kvo e i ne mi se pravi na golqm ''razbira4'',6tot mi pisna ot takiva kato teb-otvorkovci!!!razni pup4asali hakeri,deto se mislqt za golqma rabota.

ti qvno si mnogo otvoren!ne mi obqsnqvai koe kvo e i ne mi se pravi na golqm ''razbira4'',6tot mi pisna ot takiva kato teb-otvorkovci!!!razni pup4asali hakeri,deto se mislqt za golqma rabota.

:) Жалка работа !

Не само това.. дори и жалък човек би нарекъл това "жалка работа"

@DragonX: Нака, телефона е добър, а защо го прадаваш? и като е купен от М-тел .. това означава ли, че само М-телски карти вървят на него?

Не само това.. дори и жалък човек би нарекъл това "жалка работа"

@DragonX: Нака, телефона е добър, а защо го прадаваш? и като е купен от М-тел .. това означава ли, че само М-телски карти вървят на него?

Глобулски не съм пробвал, но предполагам че не вървят.. и телефона наистина си е добър, но просто минавам на К700.

• 2 weeks later...

off/ По принцип телефоните закупени от М-Тел са само за мрежата на М-тел но съм виждал и доста други които се водят свободни,в смисал работят с всяка карта в европа и дори в света,но са доста рядки.Говорим за закупените от М-Тел.Най добре ще е да го пробваш с Глобул и с това смятам че информацията ще е пълна. :)

Дококото ми е вярна информацията - М-тел вече не си кодираят телефоните към тяхната мрежа.

т.е. Според зависи кога е купен телефона - може да е кодиран, а може и да не е

off/ По принцип телефоните закупени от М-Тел са само за мрежата на М-тел но съм виждал и доста други които се водят свободни,в смисал работят с всяка карта в европа и дори в света,но са доста рядки.Говорим за закупените от М-Тел.Най добре ще е да го пробваш с Глобул и с това смятам че информацията ще е пълна. :)

тази пък информация откъде я имаш и колко такива телефона си изпробвал лично и си се уверил че с глобулски карти не работят и кога е било това? и 2те фирми престанаха да заключват телефоните от най-най-малко 2 години. аз пък съм си купил от мтел поне 5 телефона и нито един не е бил заключен а първият го бях купил преди около 7 години.

тази пък информация откъде я имаш и колко такива телефона си изпробвал лично и си се уверил че с глобулски карти не работят и кога е било това? и 2те фирми престанаха да заключват телефоните от най-най-малко 2 години. аз пък съм си купил от мтел поне 5 телефона и нито един не е бил заключен а първият го бях купил преди около 7 години.

Ne znam moje da si prav az ti kazvam kakvoto znam.Samo ako obi4a6 bez lo6 ton :)

Ne znam moje da si prav az ti kazvam kakvoto znam.Samo ako obi4a6 bez lo6 ton :)

Нищо лично и не съм искал да те обидя нещо, просто казвам че говориш без да си проверил по слухове (и то остарели).

Стига с тия оффтопици.. много е гадно човек като се прибере изморен.. отвори си темата и гледа супер много риплайс и накрая за някакви глупави спорове моля да пишат само тези които имат реален интерес!

Стига с тия оффтопици.. много е гадно човек като се прибере изморен.. отвори си темата и гледа супер много риплайс и накрая за някакви глупави спорове моля да пишат само тези които имат реален интерес!

Много си прав ! а каква е за сега последната цена която му търсиш ?

и ако може да ми кажеш само колко памет има и колко време клипче прави :)

• 11 months later...

МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФТОПИКА. С РИСК ДА МЕ НАКАЖАТ ПОСТВАМ, АМА НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА !

Saber_Skyo4, в подписа си пишеш "НЕ РАЗБИРАМ ОТ ШЛЬОКАВИЦА" и си сложил знамето на БЪЛГАРИЯ, а ти самия пишеш на ШЛЬОКАВИЦА. Май не държим чак толкова на принципите си.

DragonX сори дуде, че не ти пиша по темата, ама не се сдържах. Поздрави {}

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...