DragonX Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 info: тук Телефонът е на хм.. май 2 месеца... 1 година гаранция от М-тел. Ми какво друго да кажа за него.. всичко си му е наред, запазен е то и няма как да не е след като е там.. удароустойчив и т.н. в инфото не е споменато само, че камерата е 640х480 и има възможност за записване на клипчета. Към телефонът давам и дата кабел. Цена: 250лв. Без коментар по цената, не желая изказвания от типа еди къде си е еди си колко.. този е с гаранция от М-тел, намерете си ако можете друг . За заинтересовани 0889432016-Наско. Форума го посещавам често така че може и на ЛС. или скайп-m00ner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 NOVA CENA: 230 lv. + data cable Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Крайна цена: 220lv. + дата кабел. Хайде бе хора никой ли не иска готин телефон?! с оставаща гаранция + 7-8 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 pi4,izkarai edna snimka na tozi telefon,da go vidim kak izglejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Ami toj e dallllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! info: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 a na teb nqkoi iska li ti mnenieto?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 a na teb nqkoi iska li ti mnenieto?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ami eto ti togava moito... Kato ne znaesh oshte kakvo e tova Internet i kakvi sa mu vuzmojnostite i ako padash ot Mars ne zadavai smeshnio vuprosi. Ot takiva kato teb napravo mi poisna veche vs esnimki vse kakvo e tova... Ami horata si pishat model, marka na tupiq user ostava samo da si potursi malko v Internet i da nameri pulna informaciq za vsichko. I za da ne buda golosloven ... http://communications.siemens.com/cds/fron...NrNrNrN,00.html http://www.mobile-phones-uk.org.uk/siemens-m65.htm http://www.expansys.com/product.asp?code=M...artner=register http://mobiguru.ru/phones/siemens/siemens_m65.html http://www.mobile-review.com/review/siemens-m65-en.shtml ... are sega gledai kak izglejda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 ti qvno si mnogo otvoren!ne mi obqsnqvai koe kvo e i ne mi se pravi na golqm ''razbira4'',6tot mi pisna ot takiva kato teb-otvorkovci!!!razni pup4asali hakeri,deto se mislqt za golqma rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 ti qvno si mnogo otvoren!ne mi obqsnqvai koe kvo e i ne mi se pravi na golqm ''razbira4'',6tot mi pisna ot takiva kato teb-otvorkovci!!!razni pup4asali hakeri,deto se mislqt za golqma rabota. <{POST_SNAPBACK}> Жалка работа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 ti qvno si mnogo otvoren!ne mi obqsnqvai koe kvo e i ne mi se pravi na golqm ''razbira4'',6tot mi pisna ot takiva kato teb-otvorkovci!!!razni pup4asali hakeri,deto se mislqt za golqma rabota. Жалка работа ! Не само това.. дори и жалък човек би нарекъл това "жалка работа" @DragonX: Нака, телефона е добър, а защо го прадаваш? и като е купен от М-тел .. това означава ли, че само М-телски карти вървят на него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Не само това.. дори и жалък човек би нарекъл това "жалка работа" @DragonX: Нака, телефона е добър, а защо го прадаваш? и като е купен от М-тел .. това означава ли, че само М-телски карти вървят на него? <{POST_SNAPBACK}> Глобулски не съм пробвал, но предполагам че не вървят.. и телефона наистина си е добър, но просто минавам на К700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 off/ По принцип телефоните закупени от М-Тел са само за мрежата на М-тел но съм виждал и доста други които се водят свободни,в смисал работят с всяка карта в европа и дори в света,но са доста рядки.Говорим за закупените от М-Тел.Най добре ще е да го пробваш с Глобул и с това смятам че информацията ще е пълна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Дококото ми е вярна информацията - М-тел вече не си кодираят телефоните към тяхната мрежа. т.е. Според зависи кога е купен телефона - може да е кодиран, а може и да не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 zlatanov изяде дървото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 off/ По принцип телефоните закупени от М-Тел са само за мрежата на М-тел но съм виждал и доста други които се водят свободни,в смисал работят с всяка карта в европа и дори в света,но са доста рядки.Говорим за закупените от М-Тел.Най добре ще е да го пробваш с Глобул и с това смятам че информацията ще е пълна. <{POST_SNAPBACK}> тази пък информация откъде я имаш и колко такива телефона си изпробвал лично и си се уверил че с глобулски карти не работят и кога е било това? и 2те фирми престанаха да заключват телефоните от най-най-малко 2 години. аз пък съм си купил от мтел поне 5 телефона и нито един не е бил заключен а първият го бях купил преди около 7 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 тази пък информация откъде я имаш и колко такива телефона си изпробвал лично и си се уверил че с глобулски карти не работят и кога е било това? и 2те фирми престанаха да заключват телефоните от най-най-малко 2 години. аз пък съм си купил от мтел поне 5 телефона и нито един не е бил заключен а първият го бях купил преди около 7 години. <{POST_SNAPBACK}> Ne znam moje da si prav az ti kazvam kakvoto znam.Samo ako obi4a6 bez lo6 ton Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ne znam moje da si prav az ti kazvam kakvoto znam.Samo ako obi4a6 bez lo6 ton <{POST_SNAPBACK}> Нищо лично и не съм искал да те обидя нещо, просто казвам че говориш без да си проверил по слухове (и то остарели). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 Стига с тия оффтопици.. много е гадно човек като се прибере изморен.. отвори си темата и гледа супер много риплайс и накрая за някакви глупави спорове моля да пишат само тези които имат реален интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Стига с тия оффтопици.. много е гадно човек като се прибере изморен.. отвори си темата и гледа супер много риплайс и накрая за някакви глупави спорове моля да пишат само тези които имат реален интерес! <{POST_SNAPBACK}> Много си прав ! а каква е за сега последната цена която му търсиш ? и ако може да ми кажеш само колко памет има и колко време клипче прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФТОПИКА. С РИСК ДА МЕ НАКАЖАТ ПОСТВАМ, АМА НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ! Saber_Skyo4, в подписа си пишеш "НЕ РАЗБИРАМ ОТ ШЛЬОКАВИЦА" и си сложил знамето на БЪЛГАРИЯ, а ти самия пишеш на ШЛЬОКАВИЦА. Май не държим чак толкова на принципите си. DragonX сори дуде, че не ти пиша по темата, ама не се сдържах. Поздрави {} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.