Jump to content
BulForum.com

Промени в скоростта

w00x

Recommended Posts

w00x said:
не е профилактика. просто май на БТК линиите са прецакани напълно.

еми аз писах тема слециално за тия проблеми, ама я заключиха..

не знам какво увеличение, ама от известно време насам интернета тук-таме го има...

и не знам доколко проблема е в БТК, щото на работа ползвам линия към БТК и там не съм забелязал този феномен, като в евроком...

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply
  breakneck said:
Хм, дали няма наистина и за Д? Май трябва да си рестартирам модема? :)

Ц, няма. Д просто са ни прескочили. :) Нито са ни взели, нито са ни дали. То пък и какво да вземат.

blame said:
Заключение:

На този етап. + клиентите прецакани с намаление. Не + клиентите с увеличение.

Аз лично се чувствам обиден, ако на някой въобще му пука.

Плюсовите тарифи ползват незаетия трафик, който остава от другите тарифи. Затова са и по-евтини - защото не са постоянно нагоре. Ти как смяташ златната тарифа да плащат над 100лв и да са много по-зле като скорости от И+, и ВСЕ ПАК да са с приоритет над златната като бъдещи увеличения? Нещо мениджмънта ти се губи братле ..

veseo said:
Плюсовите тарифи ползват незаетия трафик, който остава от другите тарифи. Затова са и по-евтини - защото не са постоянно нагоре. Ти как смяташ златната тарифа да плащат над 100лв и да са много по-зле като скорости от И+, и ВСЕ ПАК да са с приоритет над златната като бъдещи увеличения? Нещо мениджмънта ти се губи братле ..

А ти въобще не знаеш за какво се говори. Бронзова, Сребърна и Златна включва 'гарантиран' междурнароден както и БГ трафик. Аз не съм казал, че на Д+ очаквам да имам 105к или 120к външен и бг, казвам, че така наречения локален бе смъкнат за сметка на другите, които освен локалния им вдигат и останалите. Ако господата от Евроком.нет не могат да ми "гарантират" ЛОКАЛЕН трафик в собствено изградената им мрежа, да намаляват въпросния на + абонати и в същото време да вдигат на останалите: локален + външен + бг пиир, то тогава нещата за мен са смешни и обидни както вече казах.

Подкрепям blame напълно - този с "downgrade" много се ощетяват + тарифите. Аз съм на И+ и в момента интернешънала ми е отвратителен.. Нека някой упълномощен да пише дали става дума за проблеми или ЕВРОКОМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СВАЛЯ СКОРОСТИТЕ??

Aggressiv said:
Ами да вземат да вдигнат и на + тарифите . Мен от 120 к на 105 ми е паднал локалния на Д+ , този + за какво го плащам. Аман вече  :sayjin

Ще ти кажа за какво плащаш. За 768kbps (96kbytes), друг въпрос е, че неофициално сваляш на повече.

blame said:
А ти въобще не знаеш за какво се говори. Бронзова, Сребърна и Златна включва 'гарантиран' междурнароден както и БГ трафик. Аз не съм казал, че на Д+ очаквам да имам 105к или 120к външен и бг, казвам, че така наречения локален бе смъкнат за сметка на другите, които освен локалния им вдигат и останалите. Ако господата от Евроком.нет не могат да ми "гарантират" ЛОКАЛЕН трафик в собствено изградената им мрежа, да намаляват въпросния на + абонати и в същото време да вдигат на останалите: локален + външен + бг пиир, то тогава нещата за мен са смешни и обидни както вече казах.

There is no such thing like "guaranteed Internet" for such price.

chitko said:
Подкрепям blame напълно -  този с  "downgrade" много се ощетяват + тарифите. Аз съм на И+ и в момента интернешънала ми е отвратителен.. Нека някой упълномощен да пише дали става дума за проблеми или ЕВРОКОМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СВАЛЯ СКОРОСТИТЕ??

Последното увеличение на Д+ е неофиционално така, че както и да го погледнем на Д+ се сваля на ПОВЕЧЕ от официално обявеното... т.е. дори това, което казвате да е вярно, че има някакво намаление на бонуса такъв все още има. Но утре може пак да да си е 120... who knows.

Dreamer.. поздрави поне за бързото уточнение. Но има и друг по-важен въпрос - има ли "ощетение" и от към интернешънал скоростите на И+(аз) и Д+ ??? или има моментни проблеми

chitko said:
Dreamer.. поздрави поне за бързото уточнение. Но има и друг по-важен въпрос - има ли "ощетение" и от към интернешънал скоростите на И+(аз)  и Д+ ??? или има моментни проблеми

Нямам информация, но предполагам, че като минат няколко дни ще се разбере дали е моментен проблем при теб или не.

Аз забелязах че поне с 50 кб се е вдигнала скоростта...когато свалям от локалния dc++ де :) само дето стабилността на нета е в гъза :$

Искам да кажа на всички тия които мърморят, че видите ли + тарифите биле слаби, а другите биле бързи, ми братя НЯКОЙ да ви е ВЪРЗАЛ на + тарифи? Сменете си тарифата бе! Има една приказка "Човек получава това за което плаща!". Все едно да си купите кремвирши от 2 лв/кг и после да се сърдите, че не биле направени от месо ами от сланина.

Аз незнам да правят някои кремвирши от истинско месо. Даже и "същите като едно време" не са като едно време. :)

breakneck said:
Аз незнам да правят някои кремвирши от истинско месо. Даже и "същите като едно време" не са като едно време. :)

В България не правят, но аз лично съм опитвал правени в лабораториите на УХТ (един колега специалност месо донесе малко от упражнението си), мога да ви кажа нямаха нищо общо с тези по магазините. За да са истинкси, трябва да са поне 6 лв/кг. Толкова за кремвиршите, иначе и аз подкрепям levent_7.

levent_7 said:
Искам да кажа на всички тия които мърморят, че видите ли + тарифите биле слаби, а другите биле бързи, ми братя НЯКОЙ да ви е ВЪРЗАЛ на + тарифи? Сменете си тарифата бе! Има една приказка "Човек получава това за което плаща!". Все едно да си купите кремвирши от 2 лв/кг и после да се сърдите, че не биле направени от месо ами от сланина.

КреНвирши и май се пише БИЛИ, но да не се впускаме в поправки :) След като са ги предложили като услуга, би трябвало да има разлика в "+"-са и проблема е в това, че "Човек НЕ получава това за което плаща!" :)

evil_smith said:
КреНвирши и май се пише БИЛИ, но да не се впускаме в поправки  :)  След като са ги предложили като услуга, би трябвало да има разлика в "+"-са и проблема е в това, че "Човек НЕ получава това за което плаща!" :)

искаш да ми кажеш, че няма разлика между локалния трафик при Д+ и Икономична (цените са почти еднакви). така ли? и ти не получаваш тези 96К за които плащаш?

горния пример е ако се приеме, че си на Д+. смисъла е един и същи.

писна ми от тоя intranet! един ден нямам нормална скорост

айде да ги затварят всички пикливи фри мри-та, за да се научат, че интернет не е local content :excl: :angry1

efesbe said:
Абе боклуци всякакви.Кво няма да ти писне.Шибаняци.Няма да пуснат за обикновенния хайван нещо на което да се изкефи максимално,ами само се ебават.

ся ако кажеш и кой визираш с това си изказване?

samkijot said:
писна ми от тоя intranet! един ден нямам нормална скорост

айде да ги затварят всички пикливи фри мри-та, за да се научат, че интернет не е local content  :excl:  :angry1

xaxa ti togava 6a vidi6 kak 6a ostane6 bez internet izob6to, tyj 4e se moli za qponcite ;) vidq kvo stana kato gi zatvoriha 1-2 dena - vyn6niq 5-6k na D+ be6e

w00x said:
ся ако кажеш и кой визираш с това си изказване?

to si e qsno

na D e nito dali nito vzeli, dori i da dadat ne6to (az ve4e i ne o4akvam tva da stane) 6te e 2-3k s nego i bez nego se taq, 6tom zimat-davat na4i mrejata im se puka po 6evovete i tva e :wacko:

който иска външен нет .. взима по-скъпа тарифа. който иска локален... взима + тарифа и можеби и външния ще му е висок ако има остатъчен. рискове са това. всеки получава това за което си плаща.. повече, но не по-малко.

w00x said:
който иска локален... взима + тарифа и можеби и външния ще му е висок ако има остатъчен.

С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости ..... ОК

blame said:
С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости ..... ОК

само ми е интересно.. за 120 К ли плащаш? или за 96?

blame said:
С тази разлика, че вече и локалния го взимат от нас (+) за да го дадат на вас. От 120к на 105к - провалили ли се тестовите скорости .....

Ако беше прочел малко по-нагоре постовете, щеше да си замълчиш.

w00x said:
само ми е интересно.. за 120 К ли плащаш? или за 96?

Не, че има нещо общо с разпеделението на трафика и пренебрегването на + абонатите, но да питам и аз... ти за 90к ли плащаш или 60, каквото и да означава подобен вид въпрос !?

Не мога да разбера до кога ще има хора/да не се изразявам с епитети/ дървени философи които си знаят само едно и го повтарят. Абе като плащате вие кои поръчва музиката? Някои индивиди явно се надяват да получат безплатен нет или други преференции какво ли? аман от лизане в тази държава

Поръчва музиката този който плаща най-много, а не всеки който плаща. По-принцип всеки плаща за това което му се предлага и не трябва да очаква да му се даде повече като аванта, а в момента е точно така с + тарифите. Погледнете си договорите с евроком и пак поразмишлявайте. 30 К отгоре не ви ли бяха малко множко? Толкова гуша ви пуснаха и още ревете. И сега че са си взели половината ще оревете целия форум и ще го залиете с flood.

Някои индивиди явно се надяват да получат безплатен нет или други преференции какво ли?
Аз всеки ден чакам някой да ми прати РМ с добрата новина "Честито, поради голямото лизане получаваш безплатен интернет на тарифа И+ или на горе" ама на. Само "прав си, ама..." :P

Някои хора явно не могат да схванат още, че всичко се плаща и нищо не е на аванта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...